Guide til å Skrive en Effektiv Hebraisk CV

Å lage en effektiv CV for det hebraiske arbeidsmarkedet kan være en utfordring uten innsikt i lokale preferanser og normer. Hebraisk arbeidsmarked preges av en vekt på personlig nettverk, en mer uformell kommunikasjonsstil og en høy grad av fleksibilitet. Hva er de beste skriveteknikkene for å utforme en CV for det hebraiske arbeidsmarkedet? Hvordan kan man tilpasse sin CV for å passe inn i en uformell og nettverksbasert kultur? Er det nødvendig å oversette hele CV-en til hebraisk for å få den beste responsen?

Format :
Størrelse :
Tilpassbar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Presentasjon av CV-eksempel på Hebraisk

פרטים אישיים:

יהונתן כהן

כתובת: רחוב הגפן 23, תל אביב

טלפון: 050-1234567

דוא"ל: Yonatan.Cohen@gmail.com


מטרה מקצועית:

לתרום מהידע והניסיון שלי לתפקיד מעניין ומאתגר בתחום השיווק.


חינוך:

2009 – 2012: תואר ב' בשיווק, אוניברסיטת תל אביב


ניסיון מקצועי:

2015 - עד היום: מנהל שיווק, חברת ABC

 • פיתוח וביצוע תוכנית שיווק שנתית
 • יצירת שותפות שיווקיות ומינוי נציגים
 • יצירת תוכן שיווקי לאתר האינטרנט של החברה

2012 – 2015: אסיסטנט מנהל שיווק, חברת XYZ

 • ניהול קמפיינים שיווקיים
 • בחינת מדדי ביצועים של קמפיינים
 • עבודה עם ספקים חיצוניים

ניסיון נוסף:

2008 - 2009: מנהל חנות, חנות ABC

 • ניהול החנות היומיומי
 • גיוס, הכשרה וניהול צוות
 • אחריות על המלאי ועל המכירות

שפות:

עברית – שפת אם

אנגלית – ברמה גבוהה


יכולות מחשב:

Office, Photoshop, Google AdWords, Facebook Ads


התמחויות:

שיווק דיגיטלי, שיווק ממומן, יחסי ציבור, אסטרטגיה שיווקית, ניהול מותג.

I det etterfølgende avsnittet vil vi dykke dypere inn i hvordan du kan skrive en imponerende CV på hebraisk for det hebraiske arbeidsmarkedet. CVen er ditt første møte med en potensiell arbeidsgiver, og det er derfor viktig at den er skrevet på en måte som fanger oppmerksomheten til arbeidsgiveren og fremhever dine ferdigheter og erfaringer på en overbevisende måte. Å skrive en CV på hebraisk kan være en fordel når du søker jobb i det hebraiske markedet, da det viser at du er kjent med språket og kulturen, og kan tilpasse deg raskt til arbeidsmiljøet. Dette kan være avgjørende for arbeidsgivere som er på utkikk etter kandidater som kan integreres raskt i teamet.


Hebraisk sprak

Nyttige Uttrykk og Setninger for å Skrive en CV på Hebraisk


Her kan du finne en liste over nyttige begreper som er knyttet til å skrive en CV på Hebraisk. Vi har oversatt disse begrepene til Hebraisk for din bekvemmelighet. Dette vil være spesielt nyttig for de som søker jobb i Hebraisk-talende områder eller bedrifter. Vi har også inkludert noen ekstra relevante termer som kan være nyttige når du skriver en CV på Hebraisk.

 • CV-struktur: מבנה קורות חיים
 • CV-formatering: עיצוב קורות חיים
 • Utdanning: השכלה
 • Ferdigheter: מיומנויות
 • Praksisplass: מקום פרקטיקה
 • Arbeidserfaring: ניסיון עבודה
 • Referanser: הפניות
 • Sertifiseringer: הסמכות
 • Personlig profil: פרופיל אישי
 • Karriere mål: מטרות קריירה

Nyttig grammatikk for å skrive en CV på Hebraisk


Hebraisk grammatikk er litt forskjellig fra norsk, med hensyn til bøyninger og tidsbruk. Når du skriver en CV på hebraisk, er det vanligvis skrevet i tredje person entall. I motsetning til norsk, har hebraisk to kjønn, maskulin og feminin, som påvirker bøyningene av verbene. Derfor er det viktig å være oppmerksom på dette når du skriver CV-en din. For eksempel, hvis du er en mann og skriver "Jeg fullførte min utdannelse", vil du skrive "הוא השלים את הלימודים שלו" (Han fullførte sin utdannelse). Hvis du er en kvinne, ville du skrive "היא השלימה את הלימודים שלה" (Hun fullførte sin utdannelse).

Når du skriver om tidligere erfaringer og prestasjoner på hebraisk, skal du bruke fortid. For eksempel, hvis du vil si "Jeg jobbet som leder for et team på fem personer", vil du skrive "הוא עבד כמנהל צוות של חמישה אנשים" (Han jobbet som leder for et team på fem personer). Hvis du er en kvinne, ville du skrive "היא עבדה כמנהלת צוות של חמישה אנשים" (Hun jobbet som leder for et team på fem personer). Det er også viktig å merke seg at det hebraiske språket skriver og leser fra høyre til venstre.

Viktigheten av Struktur og Formatering når du Skriver en CV på Hebraisk


Viktigheten av en godt organisert CV er utvilsomt i næringslivet. Nøyaktig design og struktur på CVen formidler et budskap om profesjonalitet og orden, som direkte påvirker arbeidsgivers mening om deg. Organiserte CV-er lar arbeidsgivere finne relevant informasjon raskt og effektivt, og bedre forstå dine karrieremål. På toppen av det, sikrer en god CV-ordning at ingen viktige detaljer går glipp av. Å investere i strukturen og utformingen av CVen indikerer evnen til å møte utfordringer og opprettholde profesjonalitet.

I tillegg til vår Hebraisk CV-mal, har vi mange andre lignende maler du kanskje vil utforske.

Behersk kunsten å formatere din CV på Hebraisk: Uunnværlige tips for suksess

 • Skrifter: Velg enkle og profesjonelle skrifter som Arial eller Times New Roman. Dette fordi hebraiske skrifter kan være komplekse, og du ønsker å gjøre det enkelt for arbeidsgiveren å lese CVen din.
 • Format: Bruk et standard format for CVer som er kjent på det hebraiske markedet, for eksempel kronologisk format. Dette vil gjøre det enklere for arbeidsgiveren å forstå din arbeidserfaring og utdanning.
 • Marger: Hold margene på rundt 2,5 cm på alle sider. Dette gir CVen din et ryddig og organisert utseende, og det gjør det enklere å lese.
 • Punktlister: Bruk punktlister for å presentere dine ferdigheter og erfaringer. Dette gjør det enklere for arbeidsgiveren å raskt skanne gjennom CVen din og få et inntrykk av dine kvalifikasjoner.
 • Skilletegn: Bruk standard hebraiske skilletegn for å skille mellom ulike deler av CVen din. Dette er viktig for å gjøre det enklere for arbeidsgiveren å navigere gjennom dokumentet ditt.
 • Farger: Hold fargene enkle og profesjonelle. Du kan bruke blått eller svart for tekst, og hvitt for bakgrunnen. Dette er fordi disse fargene er allment akseptert og lett å lese på det hebraiske markedet.

Slik mestrer du kunsten å skrive en strukturert CV på Hebraisk

Hebraisk sprak

En CV på Hebraisk bør være strukturert og organisert på en måte som gir et klart og presist bilde av kandidatens profesjonelle profil. Her er hoveddelene som bør inkluderes i en hebraisk CV:

 • Personlig informasjon: Denne delen skal inneholde grunnleggende informasjon som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og eventuelt fødselsdato. I det hebraiske arbeidsmarkedet er det ikke uvanlig å inkludere et bilde i CV-en, men dette er ikke obligatorisk.
 • Profesjonell profil: Dette er en kort oversikt over din karriere, dine ferdigheter og dine profesjonelle mål. Det hjelper arbeidsgiveren å forstå hvem du er som profesjonell og hva du kan tilby.
 • Profesjonell erfaring: I denne delen skal du liste opp tidligere jobber i omvendt kronologisk rekkefølge. For hver jobb, inkluder ditt stillingsnavn, selskapsnavn, datoer for ansettelse og en kort beskrivelse av dine oppgaver og prestasjoner. I Israel er det spesielt viktig å fremheve eventuelle militære tjenester, da dette er høyt verdsatt av mange arbeidsgivere.
 • Utdanning: Her skal du liste opp all relevant utdanning, inkludert universitetsgrader, kurs og sertifikater. Igjen, bruk omvendt kronologisk rekkefølge. Hvis du har studert i utlandet, kan det være lurt å gi litt ekstra informasjon om institusjonen eller programmet, da det kanskje ikke er kjent for israelske arbeidsgivere.
 • Faglige ferdigheter: Dette avsnittet skal inneholde en liste over ferdigheter som er relevante for stillingen du søker på. Dette kan være tekniske ferdigheter, språkferdigheter, eller andre spesifikke ferdigheter som er nødvendige for jobben.
 • Referanser: Det er vanlig å inkludere referanser i en CV i Israel. Du kan enten skrive "referanser tilgjengelige på forespørsel" eller inkludere kontaktinformasjonen til to eller tre tidligere arbeidsgivere eller kolleger.
Et råd for å lage en effektiv CV på hebraisk er å tilpasse innholdet til den spesifikke stillingen og selskapet du søker på. Bruk nøkkelord fra stillingsbeskrivelsen og vis hvordan dine ferdigheter og erfaringer passer til jobbkravene.

Viktigheten av en god overskrift på din hebraiske CV


Hebraisk sprak

Overskriften på en Hebraisk språklig CV er svært viktig: den skal være godt synlig og inneholde all nødvendig kontaktinformasjon for å sikre enkel og rask kommunikasjon mellom arbeidsgiver og søker. For å lage en slik overskrift, bør man følge disse instruksjonene nøye:

 1. Begynn med etternavnet og fornavnet ditt. Disse er de første elementene i overskriften og er den mest grunnleggende informasjonen en arbeidsgiver trenger for å identifisere deg.
 2. Deretter skal du legge til din yrkesbetegnelse og disiplin. Dette gir arbeidsgiveren umiddelbar innsikt i hva slags arbeid du er kvalifisert for og hva du har spesialisert deg på.
 3. Din postadresse kommer neste. Selv om mye kommunikasjon nå skjer elektronisk, kan det være at en arbeidsgiver foretrekker å sende deg informasjon gjennom posten, eller at de ønsker å vite hvor du bor av logistiske grunner.
 4. Legg til telefonnummeret ditt. Dette er en viktig kontaktmetode og gir arbeidsgiveren mulighet til raskt å komme i kontakt med deg hvis de har spørsmål eller vil invitere deg til et intervju.
 5. Til slutt skal du inkludere e-postadressen din i overskriften. Dette er en annen essensiell kontaktmetode, og mange arbeidsgivere vil bruke e-post som deres primære kommunikasjonsmiddel.

Med disse instruksjonene, vil du kunne lage en overskrift på en Hebraisk språklig CV som inneholder all nødvendig kontaktinformasjon, og som er lett synlig for arbeidsgivere.

שפירא אילן

מהנדס תוכנה

רחוב הלל 24, תל אביב

054-1234567

ilan.shapira@email.com


Betydningen av et bilde på CV-en din i det hebraiske jobbmarkedet

I det hebraiske arbeidsmarkedet er det ikke obligatorisk å inkludere et bilde i CVen. Det er mer fokus på dine ferdigheter, erfaringer og kvalifikasjoner enn på utseendet ditt. Imidlertid, hvis du bestemmer deg for å inkludere et bilde, er det viktig å sørge for at det er profesjonelt. Bildet skal være en nøytral bakgrunn, du skal være pent kledd, og bildet skal være i høy oppløsning. Bildets størrelse bør ikke være for stor, men heller ikke for liten - rundt 200x200 piksler er ofte passende. En ramme er ikke nødvendig, men hvis du velger å bruke en, bør den være diskret og ikke distrahere fra bildet. Til syvende og sist er valget om å inkludere et bilde en personlig avgjørelse. Husk at det viktigste er at CVen din presenterer deg på en profesjonell måte og fremhever dine sterkeste sider.

Betydningen av erfaring i en CV for det hebraiske arbeidsmarkedet


Hvordan Skrive Erfaringer på CV for det Hebraiske Arbeidsmarkedet

Erfaringsdelen i et hebraisk CV er det mest kritiske elementet, da den gir en oversikt over kandidatens profesjonelle bakgrunn. Det er i denne delen at arbeidsgivere kan se om kandidatens tidligere erfaringer og ferdigheter passer til den aktuelle stillingen.

 • Start med den mest nylige jobben og arbeid deg bakover i kronologisk rekkefølge. Dette gir en klar progresjon av karrieren din.
 • For hver jobb du har hatt, oppgi tidsperioden du jobbet der. Dette gir arbeidsgivere en ide om din lojalitet og kontinuitet.
 • Inkluder stillingstittelen din for hver jobb. Dette gir et klart bilde av ditt ansvarsområde og nivået på stillingen du hadde.
 • Bruk punktlister for å beskrive hver stillingsbeskrivelse. Dette gjør det enklere for arbeidsgiveren å raskt skanne gjennom og identifisere nøkkelinformasjonen.
 • I stillingsbeskrivelsen, bruk relevante stikkord som matcher jobbannonsen. Dette vil gjøre CV-en din mer attraktiv for arbeidsgiveren og øke sjansene for at du blir kalt inn til intervju.
 • Ikke bruk første person når du skriver om dine erfaringer. Dette gir et mer profesjonelt inntrykk.
 • Ta med så mange spesifikke detaljer som mulig, som prosjekter du har jobbet med, resultater du har oppnådd, og ferdigheter du har brukt. Dette gir en mer omfattende forståelse av hva du kan tilby som en potensiell ansatt.

תפקיד: מנהל/ת שיווק

מעסיק: חברת תלמה

תאריכים: מאי 2015 - אוקטובר 2020


 • ניהול תהליכים של שיווק ומכירות.
 • פיתוח ויישום אסטרטגיות שיווק.
 • הקמה וניהול קמפיינים דיגיטליים.
 • ניהול צוות של 5 אנשים.
 • עבודה מול לקוחות בינלאומיים.

Hebraisk sprak

Håndtering av manglende erfaring når du skriver en CV på hebraisk


Å fylle ut en CV på hebraisk uten tidligere erfaring kan være en utfordring, men med de riktige tipsene blir det betraktelig enklere. I det følgende vil du få enkle og praktiske råd for å lage en overbevisende CV på hebraisk. Les videre for å finne ut hvordan du kan fremstille dine ferdigheter og kvalifikasjoner på best mulig måte.

Personlig informasjon:

 • Skriv ned ditt fulle navn, kontaktinformasjon (mobilnummer og e-postadresse), og bostedsadresse.
 • Hvis du har en LinkedIn-profil eller en profesjonell blogg, kan du også inkludere linkene.

Målsetting:

 • Skriv en kort og konsis målsetting, som beskriver hva du ønsker å oppnå. Dette er viktig særlig hvis du ikke har tidligere erfaring.

Utdanning:

 • Inkluder all relevant utdanning, inkludert videregående skole, universitetsgrader, sertifiseringer, kurs, etc.
 • Husk å skrive ned navnet på utdanningsinstitusjonen, studieretningen, og datoene du deltok.

Ferdigheter:

 • Legg vekt på hvilke ferdigheter du har tilegnet deg gjennom skolegang, kurs, frivillig arbeid, eller hobbyer.
 • Dette kan inkludere språkferdigheter, tekniske ferdigheter (for eksempel bruk av bestemt programvare), lederegenskaper, organisatoriske ferdigheter, etc.

Frivillig arbeid og ekstracurricular aktiviteter:

 • Hvis du har deltatt i frivillig arbeid eller vært involvert i ekstracurricular aktiviteter, inkluder dette i CV-en din.
 • Dette kan vise potensielle arbeidsgivere at du har tilegnet deg verdifulle ferdigheter og erfaringer, selv om du ikke har hatt formell arbeidserfaring.

Referanser:

 • Hvis du har personer som kan bekrefte dine ferdigheter og kvalifikasjoner, inkluder dem som referanser.
 • Dette kan være tidligere lærere, mentorer, eller personer du har jobbet med i frivillige organisasjoner.

Tilpass CV-en til jobben:

 • Sørg for å tilpasse CV-en din til hver enkelt jobbsøknad.
 • Dette viser at du har gjort research og forstår hva jobben krever, og det kan øke sjansene dine for å bli kalt inn til intervju.

Korrekturlesing:

 • Korrekturles alltid CV-en din for å sikre at det ikke er noen stavefeil eller grammatiske feil.
 • Dette viser at du har et øye for detaljer og at du tar jobbsøknaden din seriøst.

Profesjonell presentasjon:

 • CV-en din bør være godt organisert, med tydelige overskrifter, korte og konsise punkter, og en klar og lesbar skrifttype.
 • Dette hjelper potensielle arbeidsgivere å raskt og enkelt finne den informasjonen de trenger.

Ærlighet:

 • Det er viktig å være ærlig i CV-en din.
 • Hvis du ikke har mye erfaring, fokuser på ferdighetene og kunnskapen du har, i stedet for å prøve å fylle CV-en med irrelevante opplysninger.

Betydningen av utdanning når du skriver en CV på hebraisk


Utdanningsdelen i en hebraisk CV er av stor betydning fordi den gir arbeidsgivere innsikt i søkerens akademiske bakgrunn og prestasjoner. Den viser det potensielle kunnskapsnivået og ferdighetene en person kan bringe til en stilling. Dette er spesielt viktig i Israel, hvor utdanning og akademiske prestasjoner ofte er høyt verdsatt i mange bransjer.

I tillegg gir utdanningsdelen arbeidsgivere en forståelse av søkerens evne til å lære og tilpasse seg. Det kan også gi innblikk i individets engasjement og utholdenhet, da det krever betydelig innsats og engasjement for å oppnå høyere utdanning. Dermed kan denne delen av CV være avgjørende for en søker når de konkurrerer om en jobbmulighet.

Rekkefølge av Utdanning i en Hebraisk CV

I en hebraisk CV, utdanning skal ikke nødvendigvis vises først. Dette skyldes at i Israel, arbeidserfaring vurderes ofte som mer verdifullt enn formell utdanning, spesielt i tekniske og praktiske felt. Derfor, hvis du har betydelig arbeidserfaring, bør dette vises først for å fange oppmerksomheten til rekruttereren. For eksempel, hvis du søker på en stilling som ingeniør og har flere års erfaring i feltet, bør dette fremheves før din formelle utdanning.

Det er imidlertid viktig å merke seg at dette kan variere basert på stillingen du søker på. For eksempel, hvis du søker på en akademisk stilling eller en stilling som krever spesifikk, høyt spesialisert utdanning, kan det være mer passende å vise din utdanning først. Dette kan også være tilfelle hvis du er en nylig utdannet student uten mye arbeidserfaring, da din utdanning vil være din sterkeste salgspunkt.

En annen unik egenskap ved hebraiske CV-er er at militærtjeneste ofte inkluderes, og kan noen ganger vises før både utdanning og arbeidserfaring, avhengig av relevansen til jobben. Men i et spesielt tilfelle, hvis du søker på en stilling i en internasjonal organisasjon som ikke verdsetter militærtjeneste, kan det være mer hensiktsmessig å plassere denne seksjonen etter utdanning og arbeidserfaring, eller utelate den helt.

חינוך

בית הספר האוניברסיטאי למשפטים, אוניברסיטת תל אביב, תל אביב, ישראל

 • תואר שני במשפטים (LL.M), עם התמחות במשפט עסקים, 2017-2019.
 • קורסים נבחרים: משפט תאגידים, משפט רכש, משפט עסקים בינלאומי, משא ומתן.

בית הספר למנהל עסקים, אוניברסיטת חיפה, חיפה, ישראל

 • תואר ראשון במנהל עסקים (BBA), עם התמחות בשיווק, 2013-2016.
 • קורסים נבחרים: שיווק בינלאומי, שיווק באינטרנט, מחקר שיווק.

Betydningen av Ferdigheter for en Hebraisk CV


Hebraisk sprak


Ferdigheter i hebraisk på CV-en din kan være avgjørede i det israelske arbeidsmarkedet. Det hebraiske språket er det offisielle språket i Israel og er et av de mest brukte språkene i landet. Når du søker om en jobb i Israel, vil arbeidsgivere forvente at du behersker hebraisk på et høyt nivå. Hvis du kan vise at du har dyktighet i hebraisk, vil det øke sjansene dine for å få jobben. Kjennskap til hebraisk kan vise at du er i stand til å tilpasse deg den lokale kulturen og kommunisere effektivt med kolleger, kunder og partnere.

Rekrutterere i Israel ser etter kandidater som ikke bare snakker hebraisk, men som også har en forståelse for den lokale kulturen og samfunnet. De ser etter mennesker som kan tilpasse seg raskt og som har evnen til å arbeide i et multikulturelt miljø. I tillegg til språkferdigheter, vil rekrutterere også se etter spesifikke jobbrelaterte ferdigheter, utdanning og erfaring. Det er også viktig å vise at du er motivert, fleksibel, og at du har evnen til å jobbe selvstendig og som en del av et team.

Nedenfor presenterer vi en liste over personlige og faglige ferdigheter som kan være nyttige når du skriver din CV på Hebraisk.

Personlige ferdigheter:

 • Selvstendig arbeid (עבודה עצמאית)
 • God kommunikasjonsevne (יכולת תקשורת טובה)
 • Problemløsning (פתרון בעיות)
 • Evne til å arbeide under press (יכולת לעבוד תחת לחץ)
 • Fleksibilitet (גמישות)
 • Lederegenskaper (יכולת להוביל)
 • Kreativitet (יצירתיות)
 • Samarbeidsevne (יכולת לעבוד בצוות)
 • Tidshåndtering (ניהול זמן)
 • Initiativrik (יוזם)

Faglige ferdigheter:

 • Teknisk kompetanse (כישורים טכניים)
 • IT-ferdigheter (מיומנויות מחשב)
 • Prosjektledelse (ניהול פרויקטים)
 • Fremmedspråk (שפות זרות)
 • Salgsferdigheter (מיומנויות מכירה)
 • Markedsføringsferdigheter (יכולת שיווק)
 • Regnskap og økonomisk forståelse (הבנה בחשבונאות וכלכלה)
 • Forskningsferdigheter (יכולת מחקר)
 • Kundeservice (שירות לקוחות)
 • Analytiske ferdigheter (יכולת אנליטית)

Ulike Avsnitt å Inkludere i Din Hebraiske CV


Tilleggsinformasjon på en CV kan gi et mer helhetlig bilde av søkeren, og kan være avgjørende for om man blir kalt inn til intervju. Spesielt i en globalisert verden vil egenskaper som språkkunnskaper, IT-ferdigheter, og sertifiserte ferdigheter være høyt verdsatt. I tillegg kan referanser gi en bekreftelse på tidligere arbeidserfaring og kvalifikasjoner, mens hobbyer og interesser kan gi en pekepinn på hvilken type person søkeren er.

Språk-kategorien er særlig viktig i internasjonale bedrifter eller organisasjoner, der kommunikasjon på flere språk kan være nødvendig. Å være flerspråklig kan også indikere at søkeren er tilpasningsdyktig og har evnen til å lære nye ting. I denne delen kan søkeren liste opp alle språkene de behersker, og på hvilket nivå, for eksempel flytende, god, eller grunnleggende.

IT-verktøy-kategorien er avgjørende i dagens digitaliserte arbeidsliv. Nesten alle jobber krever nå en viss grad av IT-kompetanse, og mange stillinger krever spesifikk kunnskap om bestemte programmer eller systemer. Ved å inkludere en detaljert oversikt over sine IT-ferdigheter, kan søkeren demonstrere at de har de nødvendige tekniske ferdighetene for jobben. Det kan også være lurt å inkludere informasjon om hvor selvlært man er innen IT, da dette kan være en indikator på problemløsningsferdigheter og selvstendighet.

Forbedringspunkter for å skrive en CV på Hebraisk


Å forbedre din hebraiske CV kan være nøkkelen til å få drømmejobben i Israel. Her er noen tips for å hjelpe deg med å tilpasse din CV til det israelske arbeidsmarkedet:

 1. Oversettelsen: Først og fremst bør CVen din oversettes til hebraisk. Selv om mange israelere snakker engelsk, vil en hebraisk CV gi et bedre inntrykk og vise at du er villig til å tilpasse deg det lokale språket.
 2. Tilpass CVen din: Israelske arbeidsgivere foretrekker kortfattede og direkte CVer. Prøv å begrense din CV til én side, maksimalt to sider.
 3. Fokus på resultater: I stedet for bare å liste opp dine tidligere arbeidsoppgaver, fokuser på dine prestasjoner og resultater. Dette vil gi arbeidsgivere en bedre forståelse av dine ferdigheter og hva du kan bidra med.
 4. Personlig informasjon: I Israel er det vanlig å inkludere personlig informasjon i CVen, som alder, sivilstatus og antall barn. Selv om dette er valgfritt, kan det hjelpe arbeidsgiveren med å få et bedre bilde av deg som person.
 5. Bilde: Mange israelske arbeidsgivere forventer at du inkluderer et profesjonelt bilde i CVen din.
 6. Kontaktinformasjon: Husk å inkludere lokal kontaktinformasjon, inkludert ditt israelske telefonnummer og adresse.
 7. Språkkunnskaper: Angi dine hebraiske språkferdigheter tydelig. Hvis du snakker andre språk, bør disse også inkluderes.
 8. Militærtjeneste: Hvis du har gjennomført militærtjeneste i Israel, er dette viktig å inkludere, da det er høyt verdsatt av mange israelske arbeidsgivere.

Nøkkelelementer for å skrive en CV på Hebraisk


Hebraisk sprak


Å skrive et effektivt CV på Hebraisk krever en nøye tilnærming, som å forstå den lokale kulturen og forventningene fra arbeidsgivere. Uansett om du søker jobb i Israel eller i en hebraisk-talende organisasjon, er det viktig å presentere dine ferdigheter og erfaringer på en måte som vil være mest attraktiv for potensielle arbeidsgivere. Her er noen nøkkelpunkter du bør vurdere:

 1. Bruk Hebraisk skrift: Dette kan virke åpenbart, men sørg for at hele CV-en er skrevet på Hebraisk, inkludert navn, kontaktinformasjon, utdanning og arbeidserfaring.
 2. Riktig formatering: Hebraisk leses fra høyre til venstre, så sørg for at CV-en din er riktig formatert. Dette inkluderer også datoer, som i Israel vanligvis er skrevet med dagen først, deretter måneden og til slutt året.

 3. Hebraisering av navn: Hvis du har et ikke-hebraisk navn, kan du vurdere å inkludere en hebraisk versjon av navnet ditt for å gjøre det lettere for arbeidsgivere å uttale og huske det.
 4. Tilpass CV-en din: Tilpass CV-en din til hver enkelt jobbsøknad ved å fremheve relevante ferdigheter og erfaringer. Dette viser at du har tatt deg tid til å forstå jobben og selskapet du søker på.
 5. Bruk handlingsord: Start hver bullet-point under arbeidserfaring med et sterkt handlingsverb for å vise hva du faktisk har oppnådd i tidligere stillinger.
 6. Kort og konsist: Hold CV-en din kort og konsis. Målet er å gi en oversikt over dine ferdigheter og erfaringer, ikke hele arbeidshistorien din. I Israel er det vanlig med en- til to-siders CV.
 7. Profesjonell e-postadresse: Bruk en profesjonell e-postadresse, helst en som inneholder ditt fulle navn. Unngå kallenavn eller ikke-profesjonelle e-postadresser.
 8. Korrekturles: Sørg for å korrekturlese CV-en din nøye for å unngå stavefeil eller grammatikkfeil. Dette viser at du har en profesjonell tilnærming og oppmerksomhet på detaljer.

Slik Skriver du et Følgebrev på Hebraisk til din CV


Å legge ved et følgebrev med din Hebraisk CV når du søker på en jobb i Israel er viktig for flere grunner. Først og fremst, lar det deg personliggjøre din søknad og vise hvorfor du er den beste kandidaten for stillingen. Det gir deg også en mulighet til å forklare eventuelt uklare punkter i CV-en din. Videre, ettersom det er vanlig å bruke mer formell og respektfull kommunikasjon i arbeidssammenheng i Israel, vil et godt skrevet følgebrev vise at du forstår og respekterer disse normene. Til slutt, kan et følgebrev hjelpe deg med å skape en sterkere forbindelse med arbeidsgiveren, noe som kan være avgjørende i konkurransepreget jobbmarked.

Lag din CV med de beste malene

Vanlige Spørsmål om Jobbsøking og CV-Skriving på Hebraisk

Hvordan skriver jeg en CV på hebraisk for å søke jobb i Israel?

Å skrive en CV på hebraisk følger de samme prinsippene som å skrive en CV på engelsk eller et annet språk. Start med personlig informasjon, som navn, adresse og kontaktinformasjon. Deretter skal du liste opp din utdanning og arbeidserfaring, med den siste erfaringen først. Det er også viktig å inkludere ferdigheter, språk du snakker, og eventuelle sertifiseringer eller priser du har mottatt. Husk at hebraisk skrives og leses fra høyre til venstre, så sørg for at CV-en din er formatert riktig.

Er det noen spesielle kulturelle forskjeller jeg bør være oppmerksom på når jeg søker jobb i Israel?

Ja, det er noen kulturelle forskjeller å ta hensyn til. I Israel er det vanlig å inkludere et bilde av deg selv på CV-en din, noe som ikke alltid er vanlig i andre land. Det er også mer akseptabelt å inkludere personlig informasjon, som militærtjeneste, sivilstatus og antall barn. Dette er fordi mange arbeidsgivere i Israel ser på dette som en indikasjon på din modenhet og stabilitet.

Hvordan bør jeg formulere en jobbsøknad på hebraisk?

Jobbsøknader på hebraisk bør være konsise og direkte til poenget. Det er viktig å tilpasse søknaden til hver enkelt jobb du søker på, og demonstrere hvordan dine ferdigheter og erfaringer passer med jobbkravene. Det er også viktig å bruke en formell og respektfull tone, og å takke arbeidsgiveren for å ha vurdert søknaden din. Avslutt med å uttrykke din interesse for å diskutere stillingen videre i et intervju.

This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Lag din CV på 15 minutter

Vår gratis samling av CV-er som er designet av eksperter vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og komme ett skritt nærmere drømmejobben din.

Lag din CV

Eksempel på brev for nedlasting

Mal for følgebrev
Design for følgebrev
Mal for følgebrev for studenter - universitet
Mal for følgebrev for engasjement