Original CV-mal

Det spiller ingen rolle om du er nyutdannet eller en erfaren arbeidstaker, en velskrevet kreativ CV er det første kontaktpunktet mellom deg og arbeidsgiveren. Generelt sett har ikke arbeidsgivere mye tid til å jobbe gjennom én CV. En CV bør derfor ha velskrevet innhold og et kreativt format for å skille seg ut.

Våre gratis originale CV-maler er perfekte for alle som ønsker å skille seg ut med originalitet. En gratis original CV-mal er en god måte å fange oppmerksomheten til arbeidsgivere. En spesiell CV vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden!

Jo mer original og kreativ CV-en din er, jo større er sjansen for å skille seg ut fra konkurrentene og få en jobb. Merk at CV-en din må gjenspeile din personlighet og karakter. Hvis denne typen CV ikke helt passer deg, velg en av våre mer moderne CV-maler i stedet.

Velg mellom kreative, elegante, profesjonelle eller moderne CV-maler. Du kan enkelt endre fargen eller justere oppsettet til et hvilket som helst CV-format du ønsker. Å lage en original og kreativ CV er enkelt og raskt!

Hvorfor velge en original CV?

Bedrifter og arbeidsgivere mottar dusinvis, eller til og med hundrevis, av CV-er for hver stilling. Hvordan skille deg fra denne store mengden og bli lagt merke til? Det er to løsninger her: Fokus på innhold eller form. Det beste alternativet er å kombinere dem på en smart måte, og sikre kvalitet, i både form og innhold.

En vellykket CV er en som fanger oppmerksomheten til arbeidsgivere. Det beste valget her er å bruke en original CV-mal som lar deg skille deg ut fra andre kandidater.

En original CV er også med på å vise arbeidsgivere din kreative side. Kreativitet er en kvalitet som er verdsatt innenfor felt som grafisk design, kommunikasjon, interiørdesign, markedsføring, idrettt eller scenekunst. Hvis du søker på slike felt, anbefaler vi absolutt å bruke en original CV-mal.

Hvordan lage en original CV ved hjelp av Word?

Ingen spesiell programvare er nødvendig for å lage en original CV. Prosessen er enkel og rask: last ned en av våre originale CV-maler som er fullt redigerbare. Etter nedlasting, skriv inn riktig personlig informasjon i Word. Velg en kreativ CV-mal som passer deg og last den ned og vær klar til å skille deg ut fra mengden! Tilgjengelig i både PDF- og DOC-format.

Den beste CV-byggeren på internett

Alle våre CV-er på nett er tilgjengelige for nedlasting. Velg en passende original CV, skriv inn dine personlige data og klikk på knapp for nedlasting.

Ikke nøl og last ned en av våre originale CV-maler i dag. Lagre dokumentet i PDF- eller Word-format.

Hvilken programvare skal du bruke for å lage din originale CV?

For å lage en ideell original CV, er det nok å ha programmet Microsoft Word på datamaskinen. Last ned en original CV-mal fra nettsiden vår, skriv inn detaljene dine og alt er klart på noen få øyeblikk.

Ideer for å lage din originale CV

  • Legg til et unikt og spesielt CV-bilde.
  • Velg en fargesterk CV-mal.
  • Tenk kreativt og juster strukturen på CV-en din samtidig som du legger vekt på viktige punkter.
  • Legg til en QR-kode knyttet til din Linkedin-profil, portefølje, video, nettside eller lignende.
  • Markedsfør profilen din på sosiale medier.


Sjekk ut våre andre CV-design.

Lag din CV på 15 minutter

Vår gratis samling av CV-er som er designet av eksperter vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og komme ett skritt nærmere drømmejobben din.

Lag din CV