Veiledning til å Skrive en Effektiv Arabisk CV

Å skrive en CV for det arabiske arbeidsmarkedet innebærer en forståelse av regionens kulturelle og profesjonelle normer. Det arabiske markedet verdsetter sterkt formelle kvalifikasjoner, langvarig yrkeserfaring og et sterkt nettverk. Men hvilke skriveteknikker skal til for å lage en CV som appellerer til arbeidsgivere i denne regionen, og hvilke elementer bør inkluderes for å vise at du er den ideelle kandidaten for jobben?

Format :
Størrelse :
Tilpassbar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Eksempel på CV på Arabisk

الاسم: محمد أحمد

العنوان: الرياض، المملكة العربية السعودية

الهاتف: 0501234567

البريد الإلكتروني: mohammed@ex.com


التعليم:

بكالوريوس في إدارة الأعمال، جامعة الرياض - 2007-2011


الخبرة العملية:

مدير مبيعات، شركة الرياض للتجارة - 2015-الآن

 • الإشراف على فريق المبيعات وتنظيم الإجتماعات الأسبوعية
 • تحليل تقارير المبيعات وتقديم توصيات لتحسين الأداء
 • إدارة العلاقات مع العملاء الكبار والتفاوض على العقود

مدير تنفيذي للمبيعات، شركة الرياض للتجارة - 2011-2015

 • التنسيق مع فريق المبيعات لتحقيق الأهداف
 • تقديم تقارير مبيعات دورية للإدارة العليا
 • تطوير استراتيجيات المبيعات والتسويق

المهارات:

 • القدرة على العمل تحت الضغط
 • مهارات القيادة والإدارة
 • القدرة على تحليل البيانات وتقديم تقارير
 • إجادة اللغة الإنجليزية

اللغات:

العربية: اللغة الأم

الإنجليزية: ممتاز


الهوايات:

 • السفر
 • القراءة
 • الرياضة

I løpet av denne artikkelen vil vi dykke ned i det viktige temaet for hvordan du skriver en perfekt CV på Arabisk for det arabiske arbeidsmarkedet. Mange av oss kan bli stilt overfor utfordringer når vi søker jobber i et fremmed land, spesielt hvis vi ikke er godt kjent med språket og kulturen. Det arabiske markedet er ikke noe unntak. Å skrive en CV på Arabisk kan være en nødvendig og gunstig ferdighet å ha når du søker jobb i arabiske land. Det vil ikke bare vise din vilje og evne til å tilpasse deg den nye kulturen, men det vil også skille deg ut fra andre kandidater. Hensikten med å skrive en CV på Arabisk er derfor å øke sjansene dine for å bli lagt merke til og forhåpentligvis sikre drømmejobben i det arabiske markedet.

Arabisk sprak


Nyttige setninger for å skrive en CV på Arabisk og deres oversettelser


I det følgende avsnittet vil du finne en liste over nyttige begreper knyttet til å skrive en CV på Arabisk. Denne listen er en hjelp for deg som ønsker å forstå hvordan du kan sette opp din egen CV på Arabisk, og vil gi deg en oversikt over de mest sentrale elementene som bør inkluderes.

 • CV-struktur: هيكل السيرة الذاتية
 • CV-formatering: تنسيق السيرة الذاتية
 • Utdanning: التعليم
 • Ferdigheter: المهارات
 • Praksisplass: مكان التدريب
 • Arbeidserfaring: الخبرة العملية
 • Personlig informasjon: المعلومات الشخصية
 • Språkferdigheter: مهارات اللغة
 • Referanser: الإحالات
 • Kontaktdetaljer: تفاصيل الاتصال
 • Karrieremål: الأهداف الوظيفية
 • Tidligere stillinger: الوظائف السابقة
 • Frivillig arbeid: العمل التطوعي.
Vi håper at denne listen vil være til stor hjelp når du skal skrive din CV på Arabisk. Lykke til!

Nyttige grammatiske regler for å skrive en CV på Arabisk


Arabisk grammatikk er ganske kompleks sammenlignet med engelsk og andre romanske språk. Når du skriver en CV på arabisk, er det viktig å være oppmerksom på bøyning av verb og adjektiver, samt korrekt bruk av tid og person. Arabisk har to kjønn (maskulin og feminin), tre tall (entall, dual og flertall) og tre personer (første, andre og tredje person), og alle disse påvirker hvordan ord blir bøyd.

En CV på arabisk skal generelt være skrevet i tredje person og i fortid. Dette er fordi du beskriver tidligere erfaringer og prestasjoner. For eksempel, hvis du vil si "I worked as a manager" på engelsk, vil du si "عمل كمدير" på arabisk (uttales "amila ka modiron"), som direkte oversettes til "Han jobbet som leder". Merk at verbet her er i maskulin form i tredje person entall, fortid. Hvis du er en kvinne, vil du bruke den feminine formen av verbet, som er "عملت" (uttales "amilat"). Når det gjelder adjektiver, bøyes de også i henhold til kjønn, tall og tilfelle. For eksempel "erfaren" oversettes til "مجرب" for en mann (uttales "mujarrab") og "مجربة" for en kvinne (uttales "mujarraba").

Viktigheten av Struktur og Formatering når du Skriver en CV på Arabisk


En velorganisert CV regnes som en av de essensielle elementene for å lykkes på det arabiske arbeidsmarkedet. En godt organisert CV hjelper enkeltpersoner å fremheve ferdighetene og prestasjoner på en profesjonell og organisert måte. I tillegg kan en god CV bidra til å nå karrieremål og utfordringer som folk kan møte i starten av karrieren. Selv om det kan virke som en vanskelig oppgave å skrive en CV i begynnelsen, er resultatene verdt det. En velorganisert CV gjør ens første og viktigste inntrykk, så det er viktig å sørge for at den viser kvalitet og profesjonalitet.

I tillegg til vår arabiske CV-mal, har vi flere andre maler du kanskje vil utforske.

Den avgjørende kunsten å formatere en CV på Arabisk: En nødvendig ferdighet for suksess

 • Skrifter: Bruk klare og lesbare skrifter som Arial eller Times New Roman. Dette er universelt aksepterte skrifter som er enkle å lese på skjermen og på papir. Unngå dekorative skrifter som kan forvirre leseren og gjøre CV-en din mindre profesjonell.
 • Format: CV-en skal være i A4-format som er standarden i de fleste land, inkludert arabiske. Dette formatet er lett å skrive ut og lese. Sørg for at all informasjon er godt organisert og lett å finne.
 • Marger: Bruk standardmargene på 1 tomme (2,54 cm) på alle sider. Dette gir CV-en din et ryddig og organisert utseende, og gjør det lettere for øyet å følge teksten.
 • Punktliste: Bruk punktlister for å presentere informasjon på en klar og konsis måte. Dette hjelper leseren med å skanne gjennom CV-en din raskt og finne viktig informasjon uden å måtte lese gjennom lange avsnitt.
 • Skilletegn: Unngå å bruke for mange skilletegn som kommaer, semikolon, osv. Dette kan gjøre CV-en din vanskelig å lese. Bruk punktlister og korte setninger for å gjøre teksten mer lesbar.
 • Farger: Bruk nøytrale og profesjonelle farger som svart, grått og hvitt. Dette gir CV-en din et formelt utseende som passer til det arabiske markedet. Unngå sterke og distraherende farger som kan gi et uformelt inntrykk.
 • Mal: Bruk en enkel og profesjonell mal som fremhever dine ferdigheter og erfaringer, ikke designet på CV-en. Dette er spesielt viktig i det arabiske markedet hvor innholdet er viktigere enn utseendet.
Husk, en godt utformet CV kan hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden og få jobben du ønsker.

Kunsten å Skrive en Effektiv CV på Arabisk: Strukturens Betydning

Arabisk sprak


En CV på arabisk har flere hoveddeler som er viktige å inkludere for å presentere seg selv på en god måte for potensielle arbeidsgivere. Her er en oversikt over disse delene:

 • Kontaktinformasjon: Denne delen skal inneholde ditt fulle navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Det er også vanlig å inkludere fødselsdato og nasjonalitet i arabiske land.
 • Profesjonell profil: Dette er en kort beskrivelse av deg selv som profesjonell. Du kan inkludere dine karriere mål, ferdigheter og kvalifikasjoner her.
 • Arbeidserfaring: Her skal du nevne alle relevante jobber du har hatt tidligere. Start med den nyeste jobben din og jobb deg bakover. Det er viktig å inkludere jobbtittel, selskapets navn, datoene du jobbet der og en kort beskrivelse av dine arbeidsoppgaver.
 • Utdanning: Her skal du nevne all relevant utdanning. Inkluder navnet på institusjonen, graden du oppnådde, og årene du gikk der. I arabiske land er det ofte vanlig å også inkludere karakterene dine.
 • Ferdigheter: Dette er en liste over ferdighetene dine. Denne delen kan være spesielt viktig i en arabisk CV, da mange arbeidsgivere i denne regionen legger stor vekt på tekniske og språklige ferdigheter.
 • Referanser: Hvis du har tidligere arbeidsgivere eller professorer som kan bekrefte dine kvalifikasjoner, kan du nevne dem her. I arabiske land er det ofte vanlig å også inkludere personlige referanser.
 • Ytterligere informasjon: Her kan du nevne andre relevante opplysninger, som språkkompetanse, frivillig arbeid, kurs du har tatt, og så videre.
Husk at i arabisk kultur er det ofte viktig å vise respekt for hierarki og tradisjon, så det kan være lurt å tilpasse CV-en din etter dette. For eksempel, hvis du søker på en jobb i en tradisjonell bransje, kan det være lurt å legge mer vekt på formell utdanning og tidligere arbeidserfaring.

Viktigheten av overskriften i din arabiske CV

Arabisk sprak


Overskriften på en arabisk språklig CV er essensiell, da den skal være godt synlig og inneholde all nødvendig kontaktinformasjon. Først skal man skrive sitt etternavn og fornavn, slik at arbeidsgiveren umiddelbart vet hvem CV-en tilhører. Deretter skal man angi sitt yrke og disiplin, slik at arbeidsgiveren raskt kan få en forståelse av hvilken type stilling man er kvalifisert for. Videre skal man oppgi sin postadresse, slik at arbeidsgiveren vet hvor man er basert og om man er innenfor et geografisk område de ønsker å rekruttere fra. Deretter skal man inkludere sitt telefonnummer, slik at arbeidsgiveren har mulighet for å kontakte en direkte for eventuelle intervjuer eller oppfølgingsspørsmål. Til slutt skal man oppgi sin epostadresse, som gir arbeidsgiveren en alternativ måte å kontakte en på, og som også kan brukes for å sende videre viktig informasjon om stillingen eller intervjuet.

الاسم الأخير الاسم الأول

المهنة والتخصص

العنوان البريدي

رقم الهاتف

البريد الإلكتروني


Betydningen av et bilde på CV-en din i det arabiske jobbmarkedet

I det arabiske arbeidsmarkedet er det ikke alltid nødvendig å inkludere et bilde i CVen din. Dette kan variere avhengig av land, industri og bedrift, men generelt sett er det ikke et obligatorisk krav. Det er viktig å merke seg at ansettelsesbeslutninger basert på utseendet kan ses på som diskriminerende.

Hvis det derimot er spesifisert at et bilde er nødvendig, er det noen retningslinjer som bør følges for å sikre at bildet er hensiktsmessig. Bildet bør være av høy kvalitet, med en nøytral bakgrunn og god belysning. Personen skal se profesjonell ut, så det anbefales å ha på seg formell kontorklær. Bildet skal være i passfoto-størrelse (ca. 35mm x 45mm), og det skal bare vise ansiktet og overkroppen.

I alle tilfeller er det viktig å huske at innholdet i CVen din - dine ferdigheter, erfaringer og kvalifikasjoner - er det mest viktige. Et bilde kan komplementere denne informasjonen, men det skal aldri være hovedfokuset.

Betydningen av erfaring i en CV for det arabiske arbeidsmarkedet


Hvordan skrive arbeidserfaringer for en CV for det arabiske arbeidsmarkedet

Erfaringsdelen i en arabisk CV er en av de mest kritiske delene. Den gir en skildring av din yrkeskarriere og demonstrerer din kompetanse og ferdigheter oppnådd gjennom årene. Detaljene om hver jobb du har hatt er avgjørende, da de gir en potensiell arbeidsgiver en innsikt i hva du kan tilby.

Husk at det er viktig å tilpasse CVen din for hver jobbsøknad, slik at den best reflekterer de spesifikke kravene i jobbannonsen.

المدير التنفيذي للمبيعات، شركة الإبداع للتكنولوجيا، يناير 2015 - ديسمبر 2019

 • إدارة فريق المبيعات المكون من 15 فردًا.
 • تحقيق أهداف المبيعات الربعية والسنوية.
 • تطوير استراتيجيات المبيعات وتنفيذها.
 • إجراء التفاوض على العقود الكبرى.
 • تقديم التقارير المالية للإدارة العليا.

Arabisk sprak


Håndtering av manglende erfaring når du skriver en CV på arabisk

Å skrive en CV på arabisk kan virke utfordrende, spesielt hvis du ikke har tidligere erfaring. Men ikke bekymre deg, vi har samlet noen enkle tips for å hjelpe deg. Nedenfor vil du finne en steg-for-steg guide til hvordan du kan fylle ut din CV på arabisk uten tidligere erfaring.

 1. Personlige opplysninger: Start CV-en din ved å gi grunnleggende personlige opplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
 2. Profiloppsummering: Skriv en kort og presis oppsummering av deg selv, dine styrker og hva du kan tilby til en potensiell arbeidsgiver.
 3. Utdanning: List opp all relevant utdanning, inkludert skole, høyskole eller universitetsgrader, selv om du ikke har arbeidserfaring. Ikke glem å nevne eventuelle kurs eller sertifiseringer du har tatt.
 4. Ferdigheter: Identifiser og list opp ferdighetene du har som kan være relevante for jobben du søker. Dette kan være språkferdigheter, tekniske ferdigheter, organisatoriske ferdigheter, etc.
 5. Frivillig arbeid: Hvis du har gjort frivillig arbeid, er dette et flott sted å vise frem dine ferdigheter og dedikasjon. Det gir også arbeidsgivere en ide om hvilke typer oppgaver du kan håndtere.
 6. Ekstracurricular aktiviteter: Hvis du har deltatt i noen former for ekstracurricular aktiviteter som klubber, idrettslag, eller andre grupper, nevn disse. De kan vise din evne til å jobbe i et team, ledelse og engasjement.
 7. Referanser: Selv om du ikke har arbeidserfaring, kan du fortsatt ha referanser. Dette kan være lærere, trenere, eller andre som kan attestere til din karakter og arbeidsetikk.
 8. Tilpass: Pass på å tilpasse din CV til jobben du søker på. Hvis det er spesifikke ferdigheter eller erfaringer som er etterspurt i jobbannonsen, prøv å fremheve disse i din CV.
 9. Språk: Skriv ned alle språk du snakker, inkludert morsmålet ditt, og hvor flytende du er i hvert språk.
 10. Layout og design: CV-en din skal være ren og lett å lese. Unngå å bruke for mange ulike skrifttyper eller farger.
 11. Korrekturles: Sørg for å sjekke CV-en din for stavefeil eller grammatiske feil. En feilfri CV gir et profesjonelt inntrykk.
 12. Ærlighet: Det er viktig å være ærlig i din CV. Ikke opprett erfaringer eller ferdigheter du ikke har. Det er bedre å være ærlig og vise din vilje til å lære.

Betydningen av utdanning når du skriver en CV på arabisk


Utdanningsdelen i en arabisk CV er svært viktig, da den gir potensielle arbeidsgivere en detaljert oversikt over søkerens akademiske bakgrunn. I en region der kvalifisert arbeidskraft er høyt verdsatt, kan opplysninger om skolegang, studiepoeng, karakterer, spesialiseringer og grader være avgjørende for å skille seg ut i en søknadsprosess.

Å inkludere utdanningsinformasjonen i CV-en gir også en indikasjon på søkerens evne til å fullføre oppgaver og møte mål, samt deres engasjement for kontinuerlig læring. Det illustrerer også søkerens potensiale for vekst og utvikling, noe som er spesielt viktig i hurtigvoksende og dynamiske sektorer. Dermed er utdanningsdelen en essensiell komponent i en arabisk CV.

Hvilken Utdanning Du Bør Sette Først i Din Arabiske CV

I en arabisk CV er det vanlig å liste utdanning først, spesielt for nyutdannede eller de som har nylig fullført videreutdanning. Dette er fordi utdanning ofte er den mest relevante og imponerende delen av deres profil. For eksempel, hvis en søker har nylig fullført en doktorgrad i økonomi, vil dette være en viktig informasjon for arbeidsgivere å vite først, da det viser høy kompetanse innen dette feltet.

Det er også kulturelle forskjeller å vurdere. I mange arabiske samfunn, er akademiske prestasjoner høyt verdsatt og betraktet som en indikasjon på en persons evner og potensial. Dermed, ved å liste utdanningen først i CV-en, viser søkeren respekt for denne kulturelle verdien.

Det er imidlertid viktig å merke seg at denne regelen ikke alltid gjelder. For eksempel, hvis en person har hatt en lang og distinkt karriere, kan det være mer hensiktsmessig å liste arbeidserfaringen først. Dette er fordi deres arbeidserfaring er mer relevant og forteller mer om deres ferdigheter og evner enn deres utdanning. For eksempel, hvis en søker har jobbet i 20 år som finansdirektør, vil denne erfaringen være mer relevant for arbeidsgivere enn en bachelorgrad i økonomi fra mange år tilbake.

التعليم:

جامعة الملك سعود، الرياض، المملكة العربية السعودية

بكالوريوس في الهندسة المدنية، 2015-2019

تحصلت على معدل جيد جدا وتم اختياري بناءً على أدائي الأكاديمي للمشاركة في برنامج بحثي بالتعاون مع كلية الهندسة. كما شاركت في العديد من الأنشطة الطلابية والنوادي، بما في ذلك نادي الهندسة المدنية والذي عملت فيه كنائب رئيس.


دورات تدريبية:

 • دورة في إدارة المشاريع الهندسية، الجامعة الأمريكية في القاهرة، 2020
 • دورة في استخدام برنامج AutoCAD، معهد الجزيرة للتكنولوجيا، الرياض، 2019
 • دورة في الهندسة الإنشائية، جامعة الملك فهد للبترول والمعادن، الظهران، 2018.

Betydningen av Ferdigheter for en Arabisk CV


Arabisk sprak


Ferdigheter er en vesentlig del av en arabisk CV fordi de hjelper arbeidsgivere å forstå hva du kan tilby og hvordan du kan bidra i jobben. Det er ikke bare dine akademiske prestasjoner eller tidligere jobberfaringer som teller, men også de unike ferdighetene du har tilegnet deg gjennom dine erfaringer. Dette kan inkludere tekniske ferdigheter, språkferdigheter, lederegenskaper eller andre spesialiserte ferdigheter. Disse ferdighetene kan være avgjørende for å skille deg ut fra andre kandidater og kan være det som sikrer deg jobben.

Når det kommer til det arabiske arbeidsmarkedet, ser rekrutterere etter en rekke ferdigheter. De ser etter kandidater som er fleksible, tilpasningsdyktige og har en sterk arbeidsetikk. I tillegg er ferdigheter som problemløsning, kritisk tenkning og beslutningstaking høyt verdsatt. Effektiv kommunikasjon, både på arabisk og engelsk, er også viktig. Til slutt, i en tid med rask teknologisk utvikling, ser mange arbeidsgivere i arabisk-verden etter kandidater med sterke digitale kompetanser. Derfor er det viktig å fremheve disse ferdighetene i din arabisk CV.

Nedenfor presenterer vi en liste over personlige og faglige ferdigheter som kan være nyttige når du skriver CV på arabisk.

Personlige ferdigheter (المهارات الشخصية):

 • God kommunikasjonsferdighet - مهارات الاتصال الجيدة
 • Proaktiv og selvdrevet - برواكتيف وذاتي الدفع
 • Evne til å jobbe under press - القدرة على العمل تحت الضغط
 • God problemløser - حلال مشكلات جيد
 • Fleksibel og tilpasningsdyktig - مرن وقادر على التكيف
 • Samarbeidsvillig - تعاوني
 • Kreativ - مبدع
 • God organisasjonsevne - مهارات تنظيمية جيدة
 • Lederegenskaper - مهارات القيادة
 • Motivert - متحمس

Faglige ferdigheter (المهارات المهنية):

 • Erfaring med prosjektledelse - خبرة في إدارة المشاريع
 • God forståelse for økonomi og budsjett - فهم جيد للمالية والميزانية
 • Erfaring med dataanalyse - خبرة في تحليل البيانات
 • God i fremmedspråk - جيد في اللغات الأجنبية
 • Avansert bruker av Microsoft Office - مستخدم متقدم لـ Microsoft Office
 • Erfaring med kundeservice - خبرة في خدمة العملاء
 • Kunnskap om markedsføring - معرفة بالتسويق
 • Kunnskap om IT og programvare - معرفة بتكنولوجيا المعلومات والبرمجيات
 • Erfaring med salg - خبرة في المبيعات
 • Sertifiseringer eller lisenser relevante for jobben - الشهادات أو التراخيص ذات الصلة بالوظيفة

Ulike Avsnitt å Inkludere i Din Arabiske CV


Å legge til flere kategorier i en arabisk CV kan være svært nyttig for å gi et mer komplett bilde av dine ferdigheter, erfaringer og interesser. Dette kan gi potensielle arbeidsgivere en bedre forståelse av hvem du er som person og hvordan du kan bidra til deres organisasjon. Spesielt hvis du har unike ferdigheter eller erfaringer som kan skille deg ut fra andre kandidater, kan det være til stor fordel å inkludere disse i din CV.

Språk - Dette avsnittet er spesielt viktig hvis du søker arbeid i et multinasjonalt selskap eller en stilling som krever kommunikasjon på forskjellige språk. Her kan du liste opp alle språkene du behersker og hvilket nivå du har i hver av dem. Dette kan være et sterkt bevis på dine kommunikasjonsevner og din evne til å tilpasse deg forskjellige kulturer og miljøer.

IT-verktøy - I dagens digitaliserte verden er det nesten umulig å finne en jobb som ikke krever noen form for IT-kunnskap. Å liste opp de forskjellige IT-verktøyene du behersker kan gi arbeidsgiveren en bedre forståelse av dine tekniske ferdigheter. Dette kan inkludere alt fra tekstbehandlingsprogrammer til mer avanserte programmeringsspråk. Husk å bare liste opp verktøyene du faktisk kan bruke, da du kan bli bedt om å bevise dine ferdigheter i et intervju.

Forbedringspunkter for å skrive en CV på Arabisk


Å lage en effektiv CV på arabisk kan være avgjørende for å skille seg ut i et konkurransepreget jobbmarked i den arabiske verden. Her er noen tips for å forbedre din arabiske CV:

 1. Bruk korrekt og formell arabisk: Unngå dialekter og bruk standard arabisk for å sikre at din CV blir forstått av alle.
 2. Tilpass CV-en til stillingen: Fokuser på de ferdighetene og erfaringene som er mest relevante for jobben du søker på.
 3. Bruk klare og konsise setninger: Arabisk kan være et omfangsrikt språk, så sørg for å formidle informasjonen din på en klar og konsis måte.
 4. Inkluder nøkkelord fra stillingsannonsen: Dette kan hjelpe CV-en din til å bli plukket opp av automatiserte CV-skanningssystemer.
 5. Inkluder personlig informasjon: I motsetning til mange vestlige land, er det vanlig å inkludere personlig informasjon som alder, nasjonalitet og sivil status på en arabisk CV.
 6. Bruk en profesjonell layout: En ren og enkel layout kan hjelpe til med å gjøre CV-en din mer lesbar.
 7. Tydelig angivelse av utdanning og erfaring: Sørg for å liste opp alle relevante grader, sertifikater og tidligere jobberfaringer i en lett-å-lese format.
 8. Korrekturles din CV: Sørg for å dobbeltsjekke din CV for stavefeil eller grammatikkfeil, da disse kan gi et uønsket negativt inntrykk.

Nøkkelelementene i en Arabisk CV: En Omfattende Guide


Arabisk sprak


Å skrive et sterkt og effektivt CV kan være avgjørende for din suksess på jobbmarkedet, spesielt i den arabiske verden. Her er noen nøkkelpunkter du kan følge for å lage et innbydende og profesjonelt arabisk CV:

 1. Personlig informasjon: Inkluder ditt fulle navn, kontaktinformasjon, nasjonalitet og sivilstatus. Dette er vanlig praksis i arabisk CV-skriving.
 2. Anvendelse av arabisk språk: Bruk formelt, standard arabisk for å vise din forståelse og beherskelse av språket. Unngå dialekter eller slang.
 3. CV Layout: Hold CVen din klar og ryddig, med tydelige overskrifter og punkter. Arabisk skriving går fra høyre til venstre, så husk å følge denne strukturen.
 4. Utdanning: List opp din utdanning i omvendt kronologisk rekkefølge, med den nyeste graden først. Inkluder navnet på institusjonene, gradene du har oppnådd, og datoene du har oppnådd dem.
 5. Arbeidserfaring: Igjen, list opp din erfaring i omvendt kronologisk rekkefølge, med de nyeste jobbene først. Beskriv dine ansvarsområder og prestasjoner i hver rolle.
 6. Ferdigheter: Fremhev spesifikke ferdigheter som er relevante for jobben du søker. Dette kan inkludere språkkunnskaper, IT-ferdigheter, lederegenskaper, osv.
 7. Referanser: I arabisk CV-skriving er det vanlig å inkludere referanser. Sørg for at du har tillatelse fra de personene du lister opp som referanser.
Husk at det viktigste målet med CVen din er å vise potensielle arbeidsgivere at du er den beste kandidaten for jobben. Følg disse retningslinjene, og du vil være godt på vei til å lage et sterkt og effektivt arabisk CV.

Hvordan Skrive et Følgebrev på Arabisk for din CV


Å legge ved et følgebrev med ditt arabiske CV når du søker på en jobb i et arabisk land er svært viktig. Dette er fordi følgebrevet gir en mulighet til å presentere dine ferdigheter og erfaringer på en mer personlig og detaljert måte enn det som er mulig i et CV. Det gir deg også muligheten til å forklare hvorfor du er interessert i den spesifikke stillingen, og hvordan du kan bidra til selskapet. Videre kan et godt skrevet følgebrev vise din evne til å kommunisere effektivt, noe som er en viktig egenskap i mange jobber. Til slutt, i en kultur som verdsetter personlige forbindelser, kan et følgebrev hjelpe deg med å etablere en umiddelbar forbindelse med din potensielle arbeidsgiver.

Lag din CV med de beste malene

Vanlige spørsmål om jobbsøking og CV-skriving på Arabisk

Hvordan skal jeg skrive min CV på arabisk for jobbsøk i et arabisk land?

For å skrive en CV på arabisk, bør du først og fremst sørge for at du bruker standardarabisk og ikke en dialekt. Det er også viktig å inkludere grunnleggende informasjon som navn, kontaktinformasjon, utdanning, arbeidserfaring, ferdigheter og referanser. I mange arabiske land er det også vanlig å inkludere et passbilde på CVen. Husk å alltid tilpasse CVen til jobben du søker på, og fremhev relevant erfaring og ferdigheter.

Er det nødvendig å inkludere personlige detaljer som alder og sivilstatus i min CV når jeg søker jobb i et arabisk land?

Ja, i mange arabiske land er det vanlig å inkludere personlige detaljer som alder, sivilstatus, nasjonalitet og til og med religion i CVen. Dette kan være forskjellig fra vestlige standarder hvor slike detaljer ofte utelates for å forhindre diskriminering. Men husk at lovene og praksisene kan variere fra land til land, så sørg for å undersøke spesifikkene for det landet du søker jobb i.

Hvordan skal jeg skrive en jobbsøknad på arabisk?

Når du skriver en jobbsøknad på arabisk, er det viktig å bruke en formell og respektfull tone. Begynn med en formell hilsen, og introduser deg selv og hvorfor du søker. Forklar hvorfor du er kvalifisert for jobben, og gi eksempler på relevant erfaring. Avslutt med en takk for at de vurderer søknaden din og en høflig avslutning. Som alltid, sørg for at all informasjon er korrekt og oppdatert, og at søknaden er fri for stave- og grammatikkfeil.

This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Lag din CV på 15 minutter

Vår gratis samling av CV-er som er designet av eksperter vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og komme ett skritt nærmere drømmejobben din.

Lag din CV

Eksempel på brev for nedlasting

Mal for følgebrev
Design for følgebrev
Mal for følgebrev for studenter - universitet
Mal for følgebrev for engasjement