Video redigerer CV - Komplett guide med eksempler

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du skaper en profesjonell CV som videoredigerer, går grundig gjennom alle avsnitt, samt viser deg gode CV-maler. Ikke minst får du se et helt ferdig CV-eksempel som vil gjøre jobben din mye lettere og få det et godt steg videre til drømmejobben!

Format :
Størrelse :
Tilpassbar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

CV-eksempel

Nina Andersen
Videoredigerer
45 66 55 77
ninaandersen@online.no

Profesjonell sammendrag
Profesjonell videoredigerer med over to års erfaring med ferdigheter innen avansert videoredigering og kunnskap om de nyeste programvarer, verktøyer og teknikker. Leder team på over 10 personer for å oppnå resultater kunder var svært fornøyd med. Søker stilling for å vokse personlig og profesjonelt i stillingen som videoredigerer.

Arbeidserfaring
Gøy læring
Videoredigerer  
Juni 2020 – mars 2021

 •  Redigert over 50 informative e-læringsvideoer innen flere emner
 •  Samarbeidet med administratorer og skolelærere for å sikre en positiv og oppslukende læringsopplevelse for alle elever
 •  Brukte en rekke programvarer innen videoredigering for å trimme videoer som var tilpasset den elever sitt spenn for oppmerksomhet
 •  Opprettet bibliotek med lyd- og visuelle effekter til bruk for ulike prosjekter


Gøy læring
Videoredigerer, praksislærling
Juni 2019 – Juni 2020

 •  Assisterte ledende videoredaktør med ulike oppgaver, inkludert trimming av scener og gjennomgang av videoopptak før publisering
 •  Organiserte arkivet for videoopptak
 •  Brukte redigeringsprogram for å digitalisere og importere både lyd- og videoopptak
 •  Fullførte produkter med suksess og arkiverte eksisterende prosjekter


Ferdigheter

 •  Animasjon
 •  Adobe Premiere Pro
 •  Produksjon
 •  Samarbeid
 •  Kommunikasjonsevner
 •  Tidsstyring
 •  Lærer raskt
 •  Lærevillig


Utdanning

Film, høyere fagskolegrad
Fagskolen Kristiania
August 2018-Juni 2020

Filproduksjon, fagskolegrad
Noroff - School of technology and digital media
August 2016 - Juni 2018

Når du søker på en stilling som redigerer innen video må du sende inn en CV som er riktig formatert og som effektivt fremhever dine sterke sider som søker.

Gratis eksempel for CV for dataanalytiker!


Video redigerer CV

Slik får man plass en video CV

Det første du begynner med er å se gjennom stillingsbeskrivelsen, lese mer om arbeidsgiver for å lære deg hva et firma er på utkikk etter. Lag deretter en CV som er skreddersydd for jobben, og se på vår guide slik at du får alt på plass!

Beste tips for video CV

Korrekturles nøye

Sett av tid slik at du kan være sikker på at alt er helt perfekt! Profesjonelle CV-er dukker ikke oppp gratis, og CV-en du har laget kan ikke inneholde slurvefeil.

Se gjennom noen eksempler

Å se på noen eksempler gir deg et innblikk i hva som er viktig og passende. Å forstå hva som forventes i din bransje og stilling er et viktig skritt for å vite hva som er den beste tilnærmingen til når du skal skrive en CV for denne typer jobber.

Velg skrifttyper som er profesjonelle

Vurder fonter nøye. Rene, klare skrifter som Calibri, Arial, Times New Roman og Helvetica fungerer godt på CV. Selv om du søker på jobber som blir sett på som kreativ, trenger du ikke ta helt av her. Fokuser mer på estetisk tiltalende og rene fonter. Helst skal man bruke skriftstørrelse 10-12.

Skriv ved hjelp av punktlister

Noe av det viktigste med en CV er at du er kortfattet, samtidig som du skiller deg ut ved å vise til viktige sider med deg selv. Bruker du punktlister lager du bedre kvalitet til søknaden din.

Dropp referanser

"Referanser ved forespørsel" tar opp verdifull plass, det samme vil navnene og kontaktinformasjonen til referansene dine. Ønsker arbeidsgivere referanser, vil de be om dem om du klarer å komme videre i ansettelsesprosessen.

Våre beste råd for programuvtikler CV!


Video redigerer CV

Start med kontaktinformasjonen din

Lag en overskrift som inneholder kontaktinformasjonen din øverst på CV-en. Å inkludere denne informasjonen hjelper arbeidsgivere når du vil kontakte deg samtidig som du kan presentere deg med en gang.

Slik kan du lage et profesjonelt sammendrag

Gjør du dette avsnittet på riktig måte, vil sjansen din blri stor for å få jobbe hos bedriften. I sammendraget beskriver du dine ferdigheter for å redigere videoer.

Vårt beste tips er at du passer på at sammendraget ditt skiller deg fra andre søkere og understreker hvordan arbeidet ditt har hjulpet dine tidligere arbeidsgivere.

Tips: Fortell arbeidsgivere alt om ferdighetene du for å redigere videoer og lage produkter som kunder er fornøyde med.

Fortell mer om dine erfaringer med å lage video

Nederst på CV-en kan du inkludere en del for å fremheve ferdigheter du har opparbeidet deg når det handler om å lage video og som du trenger for å gjøre en utmerket jobb.

Både gjennom studier og tidligere jobber har du opparbeidet deg en verktøykasse og erfaring som er viktig for en kommende jobb.

Pass også på at du tar med ferdigheter som er nevnt i stillingsannonsen. Det er mer enn bare faglige ferdigheter som teller, og du må også ta med dine personlige egenskaper.

Vårt beste tips er at du nevner noen faglige ferdigheter når det kommer til å lage og redigere video, samt at det vil komme informasjon om hvordan du er som person.

Se vår liste under for gode eksempler:

 • Adobe Premiere Pro
 • Apple Final Cut Pro
 • Avid Media Composer
 • DaVinci Resolve
 • Sony Vegas
 • Autodesk Smoke
 • Lightworks
 • Video for treningsvideoer
 • Sosiale medier
 • Video for markedsføring
 • Film
 • Idrettsarrangementer
 • Musikkvideoer
 • TV-serier
 • Dokumentarer
 • Nøyaktig
 • Tilpasningsevne
 • Motivert
 • Samarbeid
 • Kommunikasjon
 • Organisatorisk
 • Problemløsning

Mer om ferdigheter for programleder CV!


Video redigerer CV

Skriv et avsnitt om din utdanning

Selv om videoredigerere ikke alltid trenger formell utdannelse, bør du sette av et eget avsnitt for denne informasjonen.

Uansett hvilken utdannelse du har, du må vise om du har fullført studier som har gitt deg en grad, sertifisering eller vitnemål.

Se på vårt eksempel for hvordan du fører dette opp. Det er viktig at avsnittet gir arbeidsgiver akkurat nok informasjon, men ikke lag et stort avsnitt for dette.

Oppgi typen grad, studieretningen din, navnet på høyskolen eller universitetet og hvor mange år du gikk.

Du kan lage flere avsnitt på din CV

Vurder å inkludere flere avsnitt på din Video CV etter at du er ferdig med avsnittet om ferdigheter. Den kan være andre ting som er aktuelt, og som er anerkjent hos arbeidsgivere.

Her er noen eksempler på de forskjellige avsnittene du kan inkludere på slutten av søknaden din:

Prestasjoner: vis frem hva du har oppnådd på en god og oversiktlig måte. Det er lov å skryte litt når man skriver søknad.

Interesser: Det kan være aktuelt dersom du er en svært kreativ person som også tar med mye av jobben hjem. Driver du en egen kanal på Youtube for eksempel? Om du skal ta med interesser kommer helt ann på om de henger sammen med jobben du skal gjøre.

Språk: Du skal inn på et arbeidsmarked som er globalt, og hos arbeidsgivere er det alltid en fordel om du er god innen flere språk. Dette gjelder både når du skal ta i bruk programmer og samarbeide med andre.

Publikasjoner: Lag gjerne et eget avsnitt for å vise frem arbeid du har fått publisert. Det gir arbeidsgiver et godt bilde på hva du kan innen de ulike områdene som film og produksjon, samt viser frem din kreative side.

Når du skal vurdere om du kan skal ta med et avsnitt, må du alltid sørge for at all informasjon du tar med er relatert til jobben du søker på.

Derfor skal man ikke legge til mye informasjon om det ikke sier noe om hvorfor du er søkeren som skal få jobben.


Video redigerer CV

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hvordan lager man en god video CV?

Du lager en god video CV ved å lage en oversiktlig CV som inneholder viktige avsnitt. Vis frem dine sterke sider og gode ferdigheter når det kommer til å redigere videoer og bruke ulike effekter.

Hvorfor skal man ikke legge til referanser på en video CV?

Du skal ikke legge til referanser fordi det er ikke noe arbeidsgiver forventer av en video CV. Du kan heller opplyse og vise til referanser under et intervju, eller dersom arbeidsgiver spør etter.

Hvordan kan jeg vise frem mine ferdigheter på en video CV?

Du kan vise dine ferdigheter på forskjellige måter. Gjennom arbeidserfaring kan du vise til at du er god på å redigere videoer, har kreative sider og kan samarbeide godt med andre. Under ferdigheter kan du lage en liste over alt du mestrer og vise frem dine personlige egenskaper.

En siste måte er å vise til presentasjoner og publikasjoner, eller egen kanal på Youtube. Dette kan du gjøre i et eget avsnitt.

Lag din CV med de beste malene

This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Lag din CV på 15 minutter

Vår gratis samling av CV-er som er designet av eksperter vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og komme ett skritt nærmere drømmejobben din.

Lag din CV