Eksempel på CV for arrangementsplanlegger

Arrangementsplanlegger koordinerer og håndterer alle aspekter av et arrangement for å hjelpe kundene med å bringe visjonen til liv og ha vellykkede arrangementer.

Format :
Størrelse :
Tilpassbar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Jobben er morsom, men ikke for de med svakt hjerte. Du må ha upåklagelig ferdigheter innen organisering, kommunikasjon og planlegging, i tillegg til en fremragende CV for arrangementsplanlegger. Arrangementsplanlegger sitt ansvar inkluderer valg av sted, forhandling med leverandører på vegne av klienten og administrering av budsjetter.

Hvis du tror du har det som trengs for å bli en profesjonell arrangør- eller arrangementskoordinator bør du gå for det. Vi vil vise deg noen skrivetips for CV som vil gi deg flere intervjuer og hjelpe deg med å få drømmejobben din.

Hva skriver man på en CV for en arrangementsplanlegger i startfasen

Hvis du er en arrangementsplanlegger i startfasen, også referert til som en planlegger, og ikke har mye erfaring, kan du fortsatt søke på stillinger som arrangementsplanlegger. Her er noen ting du bør vurdere når du oppretter CVen for arrangementsplanlegger.

 • Det første du må gjøre for å sikre at CVen din kommer forbi søkesporingssystemer, er å inkludere nøkkelordene fra stillingsbeskrivelsen i din arrangementsplanlegger CV.
 • Hvis du har noen overførbare ferdigheter fra en tidligere jobb eller et skoleprosjekt som er relevant for jobben du søker på, må du alltid legge dem til i CVen din.
 • De fleste arbeidsgivere vil ønske å jobbe med en arrangementsplanlegger med tidligere erfaring. Du kan også tilby å organisere familie og venners bursdagsfester og andre sosiale arrangementer for å få litt erfaring som du kan legge til i din CV som arrangementsplanlegger.
 • Hvis du har spesiell opplæring som er relevant for en arrangementsplanlegge, for eksempel et faglig sertifikat i arrangementsledelse, må du inkludere det i CVen din.
 • Bruk en CV-bygger eller mal for å skrive et profesjonelt CV.

Start din CV som arrangementsplanlegger med tydelig kontaktinformasjon

Kontaktinformasjonen er en av de viktigste delene av informasjonen på CVen din.

Hvis du har alle nødvendige kvalifikasjoner, men ikke klarer å angi riktig kontaktinformasjon, vil du miste muligheten fordi arbeidsgiver ikke kan komme i kontakt med deg.

Kontaktinformasjonen bør stå i toppteksten på CVen for arrangementsplanlegger. Den skal ha fullt navn, tittel, e-postadresse, telefonnummer og en lenke til din online portefølje eller nettsted hvis du har en. Du kan legge til bosted hvis du søker jobb i utlandet.


CV for en arrangementsplanlegger

Eksempel

Alexander Rostrup

Arrangementskoordinator

55 50 10 56

alexrostrup15@gmail.com

AlexR@behance.no


CV-mal for arrangementsplanlegger

Å skrive en profesjonell CV er ikke en lett oppgave for alle. Du har kanskje de mest imponerende kvalifikasjonene, men vet ikke hvordan du skal legge dem i CV din som arrangementsplanlegger.

En CV-mal for arrangementsplanlegger er viktig fordi den fungerer som en veiledning når du oppretter en CV. Det hjelper deg med å organisere informasjonen din riktig, inkludert alle avsnittene, for å lage en profesjonell CV.

En god CV-mal hjelper deg med å skape et godt førsteinntrykk, da det lar deg vise dine ferdigheter og talenter tilstrekkelig. Sjekk ut CV-malene våre.

Presenter deg selv med et troverdig karrieremål

En CV for arrangementsplanlegger er et kort avsnitt som fremhever dine profesjonelle mål, spesielt hvis du ikke har massevis av erfaring som arrangementsplanlegger. Målet skal vise arbeidsgiver hvordan dine profesjonelle mål stemmer overens med målene for firmaet.

Et godt karrieremål på CVen bør fange arbeidsgiver sin oppmerksomhet og få dem til å føle seg tvunget til å lese resten av arrangementet.

Karrieremålet bør være oppført øverst i CVen til en arrangementsplanlegger, rett etter overskriften, og inneholder også kontaktinformasjonen din.


eksempel pa cv for arrangementsplanlegger

Dersom du har mye erfaring, vil et profesjonelt sammendrag fungerer bedre på CVen din som arrangementsplanlegger.

Eksempel på karrieremål på CV for arrangementsplanlegger

KORREKT

Dyktig og ambisiøs prosjektleder med tre års erfaring i strategisk planlegging og styring av klientforhold. Bevist erfaring i vellykket gjennomføring av våre innsamlingsaksjoner og ønsker å bruke mine overførbare ferdigheter hos AT Limited som arrangementskoordinator.


FEIL

Jeg er et sterkt fokusert individ med evnen til å fullføre oppgaver i et fartsfylt miljø med mange tidsfrister. Jeg vil gjerne bli med din bedrift som junior arrangementsp


Arbeidserfaring for arrangementsplanlegger

Arbeidserfaringen på CVen din som arrangementsplanlegger må skille seg ut. Denne delen gir deg sjansen til å vise den potensielle arbeidsgiveren at du kan håndtere jobben som arrangementsplanlegger.


eksempel pa cv for arrangementsplanlegger

Arbeidserfaringen din bør være relevant for stillingen du søker på. Start med den siste arbeidserfaringen din ettersom de fleste arbeidsgivere foretrekker å vite om de siste prosjektene dine.

KORREKT
Eksempel

Arrangementskoordinator

De Utsøkte

Januar 2018-september 2020

 • Gitt ansvar for å organisere alle aspekter av bedriftsarrangementer for våre bedriftskunder, inkludert lunsjer, middager og bedriftsmøter.
 • Skrev anbefalinger for strategiske reklamearrangementer og spesielle arrangementer som sparte selskapet i gjennomsnitt 35% på utgiftene.

Oppgaver og ansvarsområder


Eksempel på CV for arrangementsplanlegger

Det er viktig å snakke om din arbeidserfaring i detalj, inkludert dine plikter og ansvar. Hvis du vil at CVen din skal skille seg ut fra andre arbeidssøkere, må du inkludere nummererte prestasjoner, da disse viser arbeidsgiver verdien du gir. La oss se på noen eksempler som sett i våre CV.eksempler for arrangementsplanlegger:

KORREKT
 • Forhandlet med leverandører og underleverandører for å holde budsjettbeløpet på 200 000 kr for store arrangementer som den ansvarlige for budsjettledelsen.
 • Deltok i bransjearrangementer for å markedsføre selskapstjenester, forbedre relasjoner til leverandør og utvide leverandørnettverket med 20%.

FEIL
 • Ansvarlig for å gjennomføre planer for ulike arrangementaktiviteter.
 • Kontrollert all informasjon som er gitt ut til våre internasjonale leverandører.
 • Planlagte aksjonærmøter for selskapet

Avsnitt om utdanning på en CV for arrangmentsplanlegger

Det er viktig å føre opp utdanningen din selv om en jobb ikke krever noen kvalifikasjoner knyttet til utdanning .

Noen arbeidsgivere vil gå direkte til avsnittet om utdanning for å sjekke om du har kvalifikasjoner, spesielt hvis de trenger profesjonelle sertifiseringer, så du bør sørge for at den er nøyaktig oppført.

Du kan sjekke stillingsbeskrivelsen eller bruke et CV-eksempel for arrangmentsplanlegger for å hjelpe deg med å skrive avsnittet om utdanningen din riktig. Sjekk ut vår CV-eksempler.


Eksempel på CV for arrangementsplanlegger

Eksempel

Bachelorgrad Gjestfrihet Ledelse

Universitetet i Bergen

2014-2017


Beste format på en CV for arrangementsplanlegger

En CV for arrangementsplanlegger bør ha riktig format for å fange oppmerksomheten til den potensielle arbeidsgiveren. Det anbefalte CV-formatet for din CV som arrangementsplanlegger er omvendt-kronologisk format. Dette er fordi det er enklest å skanne i ATS systemer, og det lar deg først liste opp din siste arbeidserfaring. Hvis du har mye erfaring med arrangementplanlegging eller koordinering av arrangementer, er dette det beste CV-formatet du kan bruke.

Noen av de andre vanlige formatene er det funksjonelle formatet og kombinasjon formatet.

Det funksjonelle CV-en lar deg fokusere på dine profesjonelle mål og evner i stedet for din erfaring. Hvis du ikke har mye erfaring med planlegging av begivenheter, fungerer dette formatet bra, slik at du kan fremheve dine myke ferdigheter og andre spesielle evner.

Kombinasjons CVen blander de beste funksjonene i kronologiske og funksjonelle CVer. Dette formatet er også perfekt for arbeidssøkere med massevis av erfaring.

Ferdigheter på CV for arrangementsplanlegger

Hvis du vil skaffe deg drømmejobben din som en arrangementsplanlegger eller arrangementskoordinator, må du ha med de ferdighetene som kreves i avsnittet om ferdigheter i CVen din. Det er noen grunnleggende ferdigheter, inkludert faglige og personlige ferdigheter, som arrangementsplanlegger eller arrangementskoordinator trenger for å gjennomføre feilfri arrangementer. De inkluderer:

Faglige ferdigheter

 • Programvare for hendelsesadministrasjon
 • Programvare for hendelsesplanlegging
 • Cateringledelse
 • Prosjektledelse
 • Budsjettstyring
 • Arrangementsproduksjon
 • Arrangementslogistikk
 • Markedsundersøkelser

Personlige ferdigheter

 • Nøyaktig
 • Evner for tidshåndtering
 • Utmerkede mellommenneskelige kommunikasjonsevner
 • Kundetilfredshet
 • Kreativ tenking
 • Mellommenneskelige ferdigheter

Eksempel på CV for arrangementsplanlegger

Tips for å heve CVen din som arrangementsplanlegger til et høyere nivå

Arbeidsgivere får mange søknader fra arrangementsplanleggere, så du må sørge for at din skiller seg ut fra de andre søkerne.

Du må ta med noen ekstra avsnitt hvis du vil ta arrangementsplanlegger CVen din til et høyere nivå og vise at du er en detaljorientert person. Noen av avsnittene du kan legge til i CVen din, som sett i CV-eksempel for arrangementsplanlegger, inkluderer:

Priser og sertifiseringer

Hvis du har mottatt noen sertifisering eller tildeling, bør du legge den til i CVen din for arrangementsplanlegger.

Interesser og hobbyer

Dine hobbyer og interesser hjelper arbeidsgiver til å bli bedre kjent med deg og gjøre en forskjell for din CV som arrangementsplanlegger.

Språk

Hvis du kan et fremmedspråk, ikke nøl med å sette det på CV din som arra gamentplanlegger. Arbeidsgivere kan være på utkikk etter ansatte som snakker det spesifikke språket for å jobbe med sine internasjonale leverandører.

Følgebrev

Noen ganger er et følgebrev valgfritt på en stillingsannonsering for arrangementsplanlegger, men du bør alltid legge til følgebrev med søknaden din. Å ha et godt følgebrev kan være den eneste tingen som skiller deg fra de andre kandidatene.


Eksempel på CV for arrangementsplanlegger

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferdigheter trenger jeg for å bli en arrangementsplanlegger?

Det er best å ha en kombinasjon av faglige ferdigheter og personlige ferdigheter for å bli en arrangementsplanlegger. Du trenger spesielt sterke organisasjons- og kommunikasjonsevner.

Bør jeg inkludere referanser i en CV for arrangementsplanlegger?

Du kan inkludere referanser i i CVen hvis referansene gi et godt inntrykk av deg til din potensielle arbeidsgiver.

Trenger jeg erfaring for å bli en arrangementsplanlegger?

Noen jobber krever erfaring, men du kan bli en arrangementsplanlegger uten erfaring så lenge du har de ferdighetene som jobben krever.

Skal jeg ta med bildet mitt i en CV for arrangementsplanlegger?

Du kan inkludere et bilde i CV, men det er ikke viktig. Prøv å fokusere på kvaliteten på innholdet og unngå å overbelaste det med bilder.

Lag din CV med de beste malene

This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Lag din CV på 15 minutter

Vår gratis samling av CV-er som er designet av eksperter vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og komme ett skritt nærmere drømmejobben din.

Lag din CV