CV Maler

Ditt talent og din ekspertise fortjener den beste presentasjonen. Få skreddersydde CV-maler som skiller seg ut fra resten, og styrk sjansene dine til å lande drømmejobben.

resume templates

Hvordan kan jeg enkelt lage en CV?

En perfekt CV er et vinnerlodd når du som jobbsøker skal skaffe deg drømmejobben. Det er her vi bidrar med våre profesjonelt utformede cv-maler. Vårt nettverktøy, CV-byggeren, er enkel å bruke, og hjelper deg raskt med å fremstå som profesjonell. Vi kan også hjelpe deg med å lage søknader etter dine jobbsøkerbehov.

Fordeler med vår CV-bygger på nett

Vår CV-bygger er et gratis verktøy som lager CV-maler som jobbsøkerkandidater kan bruke for å lage gode CV-er. Nedenfor ser du noen av fordelene våre kunder benytter seg av.

  b

  20+ beste CV-maler

  Vårt verktøy har flere CV-maler du kan benytte deg av for å lage profesjonelle og moderne CV-er, så vel som søknadsbrev.

  Søknadsbygger

  Med vårt gratis verktøy kan du skrive søknadsbrev med de samme malene du bruker til CV-en din.

  CV-sjekk

  Vår gratis CV-bygger gir deg forslag til hvordan du kan forbedre CV-en din

  k

  Fleksibel teksredigering

  Med CV-verktøyet vårt får du tilgang til det beste tekstredigeringsprogrammet, som gir deg en helt ren og imponerende CV, og som du kan sende til din fremtidige arbeidsgiver.

  Rask og enkel i bruk

  Vår CV-bygger vil hjelpe deg med å skape den perfekte CV-en på noen få minutter.

  Z

  Følg tipsene fra våre eksperter

  Vi har eksperter som deler tips med deg, slik at du kan skrive den perfekte CV-en.

  Profesjonelle CV-maler

  Velg mellom kreativ, elegant, profesjonell eller moderne CV-mal. Vår CV-bygger lager over 20 maler. Du kan enkelt endre farge og tilpasse oppsettet til alle slags CV-formater du ønsker – omvendt kronologisk, funksjonelle cv-maler eller en kombinasjon av disse.

  Tilpass CV-formatet etter preferanse.

  Velg mellomrom, fontstil og størrelser. Du kan understreke, velge kursiv eller tykk skrift uten å bruke MS Words CV-maler. Du fyller inn dine erfaringer og ferdigheter, og vi tar oss av formateringen for deg mens vi sørger for de beste designene du har sett innenfor din bransje.

  Ulike typer maler

  • Profesjonell CV-mal
  • Enkel CV-mal
  • Moderne CV-mal
  • Kreativ og profesjonell mal
  • Funksjonell CV-mal

  Profesjonell CV-mal

  Dette er en av de mest populære CV-malene, og med god grunn. Den profesjonelle CV-malen tilbyr søkeren et rent og klassisk utseende som fokuserer på oppnåelser, ferdigheter, mål og erfaring, heller enn unødvendige designelementer.

  Med klart adskilte seksjoner for ditt profesjonelle sammendrag, utdanning, erfaring og ferdigheter, vil arbeidsgiverne med en gang kunne se at du er rett person for jobben.

  Profesjonelle CV-maler er perfekt innenfor alle bransjer. En slik mal er spesielt nyttig for mennesker som jobber i næringssektorer som kundeservice, markedsføring og salg.

  Husk at det som arbeidssøker er viktig å fremheve sine harde ferdigheter, og at innslag av myke ferdigheter kan hjelpe deg inn i kandidatgruppen.

  cv med erfaring for petroleumsingeniører
  clear resume

  Enkel CV-mal

  Dette populære CV-formatet har en frisk font som passer til den perfekte CV-en. Det gjennomførte designet støtter seg på tykke topptekster som organiserer jobbsøkerens sammendrag, arbeidshistorikk, ferdigheter og utdanning, og sørger for at informasjonen er lett å lese, noe som vil imponere rekrutterere og arbeidsgivere.

  CV-malen passer innenfor flere bransjer og jobbtitler. Dessuten viser den frem dine prestasjoner med litt personlighet, noe som bidrar til at du skiller deg ut blant alle søkerne. Du ser den ofte i sosiale medium da den er relativt enkel, slik som navnet antyder.

  Moderne CV-mal

  En moderne CV-mal matcher sin beskrivelse, og har nesten alle elementene til en moderne CV-mal i dag. Denne malen kombinerer en ren og presis stil med diskré eleganse.

  Den moderne CV-malen synliggjør din erfaring, tidligere arbeidstittel, sammendrag og utdanning, og sørger for at seksjonene ser attraktive ut.

  Dette er et av de beste valgene av CV-format for jobbsøkere som ser etter en moderne vri på en standard CV-mal. En slik mal er sterkt anbefalt av profesjonelle i en rekke bransjer, blant annet innen salg, helse og utdanning.

  modern template
  chicago resume template

  Funksjonell og profesjonell mal

  Den funksjonelle malen er best for deg som har opplevd noen hindringer på veien profesjonelt sett. CV-ens design passer jobbsøkere som har hull i CV-en eller som har hoppet fra jobb til jobb.

  Årsaken er at en funksjonell CV-mal retter oppmerksomheten mot utdanningsseksjonen og ferdighetsseksjonen, i stedet for den kronologiske jobbhistorikken, noe som ofte inneholder litt sensitiv informasjon fra jobbsøkerens side.