Eiendomsforvalter CV-eksempel og skriveveiledning

Eiendomsforvaltere er personer som eierne av eiendommer stoler på, og som de er helt avhengig av at vil ta vare på deres investeringen på den aller beste måte. Fremfor alt må derfor CV-en din som eiendomsforvalter gi akkurat den forsikringen til arbeidsgiveren. Dette er første steg på veien for å få en perfekt CV, men vi skal forklare deg alle stegene her.

Format :
Størrelse :
Tilpassbar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Eksempel på eiendomsforvaltning CV

Cassandra Helmersen  
Eiendomsforvalter  
cassandrahelmersen@gmail.com
47 58 98 74
https://www.linkedin.com/in/cassandrahelmersen

Profesjonelt sammendrag
Nøyaktig og dyktig eiendomsforvalter med over fem års erfaring fra offentlige bygg og byggeforskrifter. Oppnådde reduksjon av materialekostnader med 15%, samt planla for smartere energibruk eldre bygninger.

Arbeidserfaring
Oslo kommune, byggetaten
Eiendomssjef
August 2016 til dags dato

 •  Ansvarlig for bedring av energiforbruk i eldre bygninger
 •  Ledet prosjektgrupper for bedre bruk av boliger, og økte inntektene med 17%
 •  Samarbeidet med juridisk avdeling for å påse at alle lover og forskrifter ble fulgt
 •  Reduserte klager fra leietakere med 70%


Utdanning

Eiendomsutvikling og -forvaltning, master
NTNU, Trondheim
Fullført vår 2012

Prosjektstyring 1 og 2, videreutdanning
NTNU, Trondheim
Fullført vår 2013

Ferdigheter

 •  Fysisk detaljplanlegging
 •  Dokumentasjon
 •  Analyse
 •  Energibruk
 •  Kontraktsrettsforhandlinger
 •  Prosjekteringsledelse
 •  Rådgiver
 •  Økonomi
 •  Tidsstyring
 •  Multitasking
 •  Kommunikasjon
 •  Lederegenskaper
 •  Organisatorisk
 •  Nøyaktig


Sertifikat

 •  Energiforbruk i praksis, 2014
 •  Ledelse og arbeidsrett, 2015


Språk

 •  Norsk - morsmål
 •  Engelsk - flytende
 •  Spansk - middels

Din eiendomsforvalter CV er et viktig verktøy for å vise potensielle arbeidsgivere at du er en pålitelig og effektiv verge for eiendommen deres. Du er heldigvis på det rette stedet for alle tips og verktøy som vil hjelpe deg å skape et godt førsteinntrykk fra det øyeblikket din potensielle arbeidsgiver åpner opp søknaden din.

Denne veiledningen er laget for å lære deg alt du trenger å vite for å få din neste jobb innen eiendomsforvaltning. Her er hva vi skal gå over, med referanse til et eksempel på et tilpasningsdyktig CV for eiendomsforvalter:

 • Hva gjør en eiendomsforvalter, og hvordan påvirker arbeidsmarkedet din CV
 • Hvordan du skaper riktig struktur og det beste formatet for på din CV
 • Formålet med hvert avsnitt i en CV: overskrift, profesjonelt sammendrag, arbeidshistorikk, utdanning og ferdigheter
 • Hvilke ferdigheter og erfaringer er avgjørende for en eiendomsforvalter
 • Forklare hvorfor det visuelle er viktig på en CV

Her finner du CV for regnskapsassistent , samt en nyttig veiledning.


Eiendomsforvaltning CV

Lønn og arbeidsoppgaver for eiendomsforvaltere

Eiendomsforvaltere er eiendomsmeglere som er ansvarlige for å føre tilsyn med og administrere eiendommer. Enten det er organisering av rutinemessig vedlikehold eller feilsøking av uforutsette problemer, sørger eiendomsforvaltere for at en leilighet eller kontorbygg har alt den trenger for å fungere skikkelig.

Eiendomsforvaltere streber etter å tiltrekke leietakere eller kjøpere ved å opprettholde utseendet og tilstanden til eiendommene. Gjennom god utvikling og forvaltning skal de skape et attraktivt tilbud for leietakere til eiendommene. Eiendomsforvaltere må også etablerer leiepriser ved å undersøke og forstå markedet i det aktuelle området. De forhandler frem leievilkår og har som mål å gjøre leietakere fornøyde. En vellykket eiendomsforvalter har gode ferdigheter innen kommunikasjon og multitasking, og ikke minst å skape gode strategier som effektivt gir resultater.

Etter fullført utdanning kan man regne med å tjene 753 000 kr i årslønn , men det kan gjerne være høyere alt etter hvor du får deg en jobb.

Hvordan skrive en CV for eiendomsforvalter

Uansett hvilket formål en bygning er designet for å tjene, og hvordan den er innredet, er en trygg og stabil struktur noe de alle har til felles. På samme måte følger praktisk talt alle CV-er dette rammeverket av viktige komponenter:

 • Overskrift
 • Profesjonelt sammendrag
 • Arbeidserfaring
 • Utdanning
 • Ferdigheter
 • Eventuelle avsitt som er relevante for søkeren

En CV for eiendomsforvalter bør fremheve en søker sin evne til å administrere prosjekter og samarbeide godt med andre. CV-en din bør fremheve vellykkede prosjekter du har utført innen utvikling av eiendommer, og vise frem din evne til å effektivt administrere flere eiendommer. Å sitere henvisninger fra andre, og din evne til å opprettholde og øke verdien av eiendommer, gir en svært overbevisende effekt

Samtidig som du sørger for å fokusere på dine beste øyeblikk fra karrieren, må du også gjøre alt du kan for å skreddersy din CV til den spesifikke stillingen du søker på. Undersøk stillingsannonsen nøye, slik at du effektivt kan sikte deg inn på bedriften sine behov og formidle at du har det som kreves. I tillegg må du skrive et imponerende avsnitt som fremmer dine beste lederegenskaper.

Husk: De fleste mellomstore og store bedrifter bruker nettbaserte søkeverktøy for å hente ut de best egnede kandidatene, ATS-sporing. ATS skanner CV-en din for nøkkelord og rangerer den opp mot de andre søkerne. Kun de beste kandidatene sendes videre til arbeidsgiver.

Velge det beste CV-formatet innen eiendomsforvaltning

Det omvendt kronologiske formatet anbefales og brukes oftest for å organisere informasjon på en god måte i en CV. Det er også dette formatet arbeidgsivere foretrekker, fordi de enkelt kan vurdere en kandidats arbeidserfaring ved å først se på deres siste stilling.

I tillegg kan du velge mellom to CV-formater til. Det funksjonelle formatet fungerer best for jobbsøkere som er nye i i bransken,fordi de enten er nettopp er ferdig emd studiene, skifter karriere eller jobber selvstendig som frilanser eller konsulent. Det funksjonelle CV-formatet legger vekt på ferdigheter i stedet for arbeidshistorikk.

Kombinasjonsformatet er som det ligger i ordet, en kombinasjon av både det kronologiske og funksjonelle formatet.

Her kan lese hvilke format som egner seg for revisor CV .


Eiendomsforvaltning CV

Få til et godt design på din CV

Husk at designet vil være avgjørende for hvilket inntrykk du skaper til arbeidsgiver med sin CV. Sørg for å ta hensyn til skrifttpe og skriftstørrelsene, samt balansen mellom mellomrom og tekst. San serif-fonter som Helvetica, Georgia eller Arial er standard for CV-er på grunn av deres rene utseende.

Hvis du ikke har tid til å jobbe og streve med å få til dette rette designet, kan du bruke av våre CV-eksempler. Arbeidet går mye raskere, samt at du raskt finner ut at du får med alle avsnitt du trenger.

Husk: Velg et oppsett som er lett å lese, hold skriftstørrelsen mellom 10 og 12 punkter og ta med en overskrift med navn og kontaktinformasjon.

Viktig: ikke overbelast CV-en din med tekst, ikke bruk mer enn to forskjellige skriftstiler og ikke lag en CV som er lengre enn én side.

Begynn med overskriften

Når en arbeidsgiver først ser på CV-en din, vil overskriften sannsynligvis bli lagt merke til først, så velg et design som er attraktivt og særegent. Gjør avsnittet litt iøyenfallende, men samtiidg profesjonelt, slik at det blir lett å finne frem til kontaktopplysninger når arbeidsgiveren ønsker å kontakte deg. Inkluder navn, yrkestittel, adresse, telefonnummer og e-post. Legg også til en lenke til din LinkedIn-profil.

Her er et godt eksempel

Terje Fransen

Eiendeomsforvalter

St.Hanshaugen 51, Oslo

87 89 90 87

terjefransen@gmail.com

www.linkedin.com/no/terjefransen


Tips: En arbeidsgiver blir ikke imponert av en tullete e-postadresse som absolutt ikke får deg til å fremstå profesjonell. Unngå derfor alltid det!

Skriv et profesjonelt sammendrag som er litt personlig

Det profesjonelle sammendraget gir en oversikt over din yrkeserfaring og motivasjon for å søke stillingen. Fremhev dine mest imponerende prestasjoner og egenskaper her. Bruk så mange kraftige handlingsverb du kan. Et godt sammendrag viser at du er en organisert eiendomsforvalter som jobber godt under press. Hvis du har nødvendige eller relevante sertifiseringer eller er lisensiert, kan du også nevne det her.

Sammendraget - noen ganger kalt profilen eller personlig profil - er også det eneste stedet på CV-en din hvor du har en sjanse til å vise frem litt av personligheten din. Du kan komme deg øverst i søkerbunken ved å fremstå som profesjonell, personlig og høflig – viktige egenskaper for eiendomsforvaltere som bruker mye tid på å håndtere mennesker.

Her har vi et godt eksempel du kan bruke som hjelp:

Godt eksempel
Erfaren og sertifisert eiendomsforvalter med en dokumentert merittliste med å oppnå en sluttprosent for selskapet på 82 % og øke eiendomsverdiene med opptil 67 %. Dyktig på å oppnå kundetilfredshet, være imøtekommende og leve opp til kundens forventninger. Soli erfaring fra å føre tilsyn med forvaltningen av mer enn 400 000 kvadratmeter med eiendom innen kontor- og detaljhandel i Oslo.


Eiendomsforvaltning CV

Avsnitt om arbeidserfaring

Arbeidserfaring er en av de viktigste avsnittene på din CV for utvikling av eiendom. Organiser høydepunktene i arbeidserfaringen ved å oppgi firmanavnet, stillingstittelen din, dato og sted. Under hver stilling oppretter du opptil fem punkter som beskriver dine viktigste bidrag i den aktuelle stillingen, og understreker hvordan ette gav arbeidsgiveren fordeler.

Fokuser på de mest relevante og imponerende stillingene og prestasjonene. Igjen, bruk flere kraftige handlingsverb og nevne spesifikke anvsarsoppgaver du hadde. For å øke sjansene dine for å få stillingen, tilpass CV-en din basert på stillingsbeskrivelsen fra arbeidsgiveren.

Her kommer noen eksempler du kan ta til følge når du skal skrive ditt eget avsnitt om arbeidserfaring.

Godt eksempel

Vest Invest AS

Eiendomsforvalter

2015 – 2023

 • Administrerte og hadde ansvar for utvikling av over 20 eiendommer.
 • Utviklet og implementerte velprøvde markedsføringsstrategier for hver eiendom, ved å bruke jevnlige evaluering for å forbedre effektiviteten.
 • Finjustert prosessen for å velge entrepenører for vedlikehold, og styrket relasjonene til eksisterende tjenesteleverandører, og oppnådde 27 % kostnadsbesparelser og 38 % færre etterarbeid.
 • Konsultert med juridiske og kommunikasjonsrådgivere for å effektivisere og forenkle ordlyden i alle leiekontrakter, med 100 % positive tilbakemeldinger.

Dårlig eksempel
Vest Invest AS

Sjef

2015 - 2023


Bygg grunnlaget for din CV med avsnittet om utdanning

Det er nødvendigvis ikke nødvendig med en formell utdannelse, spesielt dersom du har opparbeidet deg flere ferdigheter for denne type stillinger gjennom tidligere arbeid. Er du derimot en yngre søker, vil utdanningen ha stor betydning.

Asvnittet trenger nødvendigvis ikke være så langt, du skal bare føre opp helt grunnleggende informasjon om hvilke ksolegang du har gjennomført.

Ved siden av studier kan du ellers nevne eventuelle sertifikat eller kurs du har gjennomført som er relevante. All informasjon skal vises i omvendt kronologisk rekkefølge. Nevn også opplæring på jobb, tilbud om faglig utvikling gjennom en fagforening eller sertifiseringer du har oppnådd.

Ta en titt på dette CV-eksemplet for eiendomsforvaltere under for å se hvordan du organiserer avsnittet om utdanning:

Godt eksempel

Eiendomsutvikling og -forvaltning, master

NTNU, Trondheim

2010-2014

 • Fysisk detaljplanlegging
 • Dokumentasjon og analyse
 • Kontraktsrettsforhandlinger
 • Kostnader og nytte ved samferdselsplanlegging
 • Kommunaløkonomi og planlegging

Slik skriver du arbeidserfaring på en regnskapsfører CV .


Eiendomsforvaltning CV

Ferdigheter man trenger for eiendomsforvaltning

Avsnittet om kompetanse og ferdigheter er en av de viktigste i din CV som eiendomsforvalter, fordi du trenger flere ferdigheter for denne type stillinger. Prøv å inkludere en blanding av både faglige og personlige ferdigheter, som er basert på stillingsbeskrivelsen. Du kan referere til stillingsbeskrivelsen for alle viktige ferdigheter som er avgjørende for din CV.

Fremhev dine egenskaper når det kommer til ledelse når du forteller om dine personlige egnskaper, og ikke glem at mellommenneskelige ferdigheter også spiller en rolle når du skal søke på stillinger innen eiendom og økonomi. Gode kommunikasjonsevner, kundeserviceferdigheter og organisering er også avgjørende for stillinger som omhandler eiendomsforvaltning.

Vi skal ta deg gjennom klassiske ferdigheter for eiendomsforvaltning her, både de faglige og de personlige.

Eksempler på faglige ferdigheter:

 • Markedsstrategier
 • Fysisk detaljplanlegging
 • Dokumentasjon
 • Analyse
 • Energibruk
 • Kontraktsrettsforhandlinger
 • Prosjekteringsledelse
 • Rådgiver
 • Økonomi

Eksempler på personlige ferdigheter:

 • Tidsstyring
 • Multitasking
 • Kommunikasjon
 • Lederegenskaper
 • Kundeservice
 • Organisatorisk
 • Nøyaktig

Eiendomsforvaltning CV

Legge til nye avsnitt for å lage en mer effektiv CV

Når du har ført opp alle de faste avsnittene, kan du med fordel putte på noen relevante ekstra avsnitt for stillinger i eiendsombransjen. Vi skal ta deg kort gjennom noen avsnitt som kan være aktuelle for deg som skal drive emd drift av eiendom.

Sertifiseringer og lisenser

Inkluder en del som fremhever eventuelle sertifiseringer, for eksempel sertifisert eiendomsmegler, eller byggeleder. I eiendomsbransjen finnes det flere sertifiseringer og skal du ha øke sjansen din for å ende opp med en av mange stillinger, bør du vise hva du har med deg i bagasjen.

Publikasjoner og presentasjoner

Hvis du har forfattet publikasjoner eller artikler som omhandler bygg og eiendom, eller har vært foredragsholder på konferanser eller seminarer, kan du opprette et eget avsnitt for å vise frem dine vitenskapelige bidrag eller offentlige foredrag.

Språk

Flytende i flere språk kan være verdifullt, spesielt for deg som både skal prate med eier av bygget og utleierne. Du finner raskt ut at språk er makt, og det vet også potensielle arbeidsgivere som skal ansette deg for stillinger.

Digitale ferdigheter

Hvis du har spesialisert deg for programvare eller andre digitale ferdigheter som er relevante for jobben du skal utføre, bør de klart bli fremhevet i et eget avsnitt.

Etterutdanning

Dersom du har videreutdannet etter ditt første studie, kan du med fordel legge til et eget avsnitt som forteller om dem. Dersom det kun gjelder en videreutdanning, kan du heller vurdere å putte det inn under avsnittet om utdanning.

Sammendrag: Nøkkelpunkter for å skrive en søknad

 • Sørg for at ditt navn og kontaktinformasjon er øverst på CV-en.
 • Fremhev dine beste prestasjoner, erfaring og ferdigheter i en setning på 2-3 setninger, og du vil få et flott profesjonelt sammendrag.
 • Bruk omvendt kronologisk rekkefølge når du oppgir arbeidserfaringen din. Bruk tall som bevis på utsagnene dine så mye som mulig.
 • Skriv en blanding av personlige og faglige ferdigheter i CV-seksjonen. Ikke bare oppgi faglige ferdigheter slik de fleste søkere gjør.
 • Å legge til ekstra avsnitt som sertifikater, interesser, språk og etterutdanning i CV-en din vil være en hyggelig overraskelse for arbeidsgiveren.

Tips for å skrive følgebrev

 • Fremhev hvordan dine ferdigheter, erfaring og kvalifikasjoner stemmer overens med kravene til stillingen. Unngå å bruke et ferdigskrevet følgebrev som ikke dekker de spesifikke behovene til arbeidsgiveren.
 • Nevn stillingen du søker på og forklar hvorfor du er interessert i jobben eller bedriften. Fremhev kort dine mest relevante kvalifikasjoner.
 • I hoveddelen av følgebrevet, gi spesifikke eksempler på hvordan dine ferdigheter og erfaring gjør deg til en sterk kandidat.
 • Vis din forståelse av arbeidsgivers behov og hvordan du kan bidra til deres mål.
 • Bruk følgebrevet ditt som en mulighet til å vise frem din evne til å artikulere ideer klart og overbevisende. Skriv i en profesjonell tone og unngå sjargong eller altfor komplekst språk.
 • Unngå lange avsnitt og unødvendige detaljer. Bruk punktlister eller korte avsnitt for å fremheve nøkkelpunkter og gjøre det enkelt for leseren å skanne.
 • Sørg for å korrekturlese følgebrevet nøye for eventuelle grammatiske eller stavefeil.
 • Avslutt følgebrevet med et selvsikkert avsluttende avsnitt.
 • Bruk en profesjonell tone gjennom følgebrevet ditt og følg standard forretningsbrevformat.

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Bør man legge til hobbyer eller personlige interesser på en CV?

Både ja og nei. Det vil være avhengig av hvilke hobby du har interesse for og hvilke stilling du søker på. Skal du søke på eiendomsforvalterstillinger kan for eksempel hobbyen din om oppussing av eldre hus være en positiv fordel.

Hvor lang skal en CV være for eiendomsforvaltning?

For denne type stillinger bør du holde CV-en din til en side. Du kan strekke deg til maks to sider, dersom du har mye relevant erfaring å vise til.

Hvorfor skam man skrive et profesjonelt sammendrag på en CV for eiendomsforvaltning?

Et profesjonelt sammendrag skal kort fortelle om hvilke presentasjoner du har oppnådd i løpet av din yrkeskarriere. Målet er at innholdet skal fange interessen til arbeidsgiveren, og få han eller hun lyst til å lese resten av din søknad.

Lag din CV med de beste malene

This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Lag din CV på 15 minutter

Vår gratis samling av CV-er som er designet av eksperter vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og komme ett skritt nærmere drømmejobben din.

Lag din CV

Eksempel på brev for nedlasting

Mal for følgebrev
Design for følgebrev
Mal for følgebrev for studenter - universitet
Mal for følgebrev for engasjement