Moderne

Vil du ha en moderne mal for din CV med et minimalistisk og sofistikert design? Du har du det.

Denne malen har et behagelig oppsett som gjør at rekrutteringsbyrået leser den uten problemer, nesten ubevisst. Det er nesten som at de ikke skjønner at de leser en CV. Det moderne utseendet gjør det til et perfekt valg innen reklame, design, detaljhandel og utviklere. Men det passer også søkere med mindre erfaring, trainees og nyutdannede søkere, eller hvis du har hull i din arbeidshistorie.

Lang historie kort, hvis du leter etter en klar, effektiv og innflytelsesrik introduksjon til rekrutteringsbyrået er denne malen en trygg innsats.

En Cv basert på ferdigheter for at du skal komme deg fremover.

Visste du at en rekrutteringsleder i gjennomsnitt bruker seks sekunder på å avgjøre om CVen din fortjener et nytt blikk eller ikke? Det skaper et veldig lite vindu for deg.

Den moderne malen har et funksjonelt designet for å bryte regelen om seks sekunders og fange mer oppmerksomhet enn den gjennomsnittlige CVen.

Hvordan? Ved å fremheve det som er avgjørende med bare de mest relevante detaljene dine, inkludert en kort oppsummering, erfaring, utdannelse, ferdigheter og referanser – alt i et avsnitt eller mindre. På denne måten gjør du CV din både lett å lese og mer spesifikk.

Format :
Størrelse :
Tilpassbar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Med dette formatet kan du introdusere dine beste evner, inkludert både profesjonelle og personlige ferdigheter. På denne måten kan du presentere deg som en dyktig kandidat og førstevalget som alle ønsker å jobbe med.

På den annen side kan du – og absolutt burde – bruke seksjonen for profesjonelle ferdigheter for å markere:

  • Programvare
  • Verktøy
  • Språk
  • Kompetanseområder

Denne strukturen prioriterer talentene dine fremfor arbeidserfaringen. Imidlertid gir det deg også nok plass til å beskrive kort, men detaljert, om dine mest bemerkelsesverdige prestasjoner.

Hvis du ønsker å foreta et profesjonelt jobb bytte eller vil skjule hull i arbeidserfaringen din, vil den moderne malen være det ideelle valget for deg.

Lag din CV med de beste malene

Lag din CV på 15 minutter

Vår gratis samling av CV-er som er designet av eksperter vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og komme ett skritt nærmere drømmejobben din.

Lag din CV

Eksempel på brev for nedlasting

Mal for følgebrev
Design for følgebrev
Mal for følgebrev for studenter - universitet
Mal for følgebrev for engasjement