Chicago

Den mest elegante CV-en du kan finne for enhver stilling. Den passer for ulike karrieremuligheter og vil appellere til enhver arbeidsgiver med sitt rene og friske utseende.

Hvis erfaringen din samsvarer med stillingen du søker på, er denne CV-en for deg.

Den har en flott kombinasjon av tradisjon og moderne klasse. Det er en slags utvidelse av det tradisjonelle CV-formatet.

Den perfekte malen for en vellykket CV.

With the Chicago template, you can highlight your work experience and display your personal statement prominently, meaning you can really sell yourself instantly. Take advantage of your opportunity, because selling yourself is the key to success in your job search.

Det de fleste arbeidsgivere ser etter er evnen til å kommunisere og artikulere dine styrker og egnethet for stillingen til dem.

Format :
Størrelse :
Tilpassbar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Chicago kan hjelpe deg med å gjøre nettopp det. Siden mange kandidater ikke selger seg selv effektivt, setter Chicago deg i en posisjon foran andre kandidater.

Gjennom Chicago kombinerer man styrkene til tradisjonelle CV-er med de moderne fordelene fra et smart design. Dette velkjente formatet blir fortsatt høyt verdsatt av tradisjonelle arbeidsgivere.

Dette smarte formatet resonerer med de fleste arbeidsgivere fordi det fremhever dine mest ettertraktede styrker på nøyaktig rett sted, slik at arbeidsgivere ser potensialet ditt så snart de leser CV-en.

Hvis du kan få foten innenfor døren med denne moderne CV-en, er det mer sannsynlig at du får et intervju. Dårlig utformede CV-er er en "no-go" hos arbeidsgivere, så du kan enkelt øke sjansene for suksess med Chicago som gir en godt designet CV.

Chicago har et vintage, men stilig utseende som utstråler intelligens med sin moderne stil. Det er imidlertid ikke for trendy og kan sende til de fleste arbeidsgivere.

For å vise at du er den rette personen for jobben, invester i deg selv med Chicago. Dette er akkurat det du trenger for å øke søknaden din og få resultater raskere.

Spesielt egnet for konservative bransjer som bank, jus, finans, HR, rekruttering og salg. Velg det for mer tradisjonelle virksomheter, og det vil alltid bli godt mottatt.

Lag din CV med de beste malene

Lag din CV på 15 minutter

Vår gratis samling av CV-er som er designet av eksperter vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og komme ett skritt nærmere drømmejobben din.

Lag din CV