Tydelig

Clear CV-mal har et friskt, detaljert og iøynefallende format for å presentere deg selv for dine rekrutteringsbyråene.

Takket være den rene designen er den perfekt for studenter, unge talenter og traineer. Samtidig, på grunn av sin enkelhet, er den også et utmerket valg for fagpersoner på alle nivåer, og spesielt for de som foretrekker å vise sin menneskelige side i stedet for bare sine ferdigheter og erfaring.

Så hvis du ønsker å utforme en tydelig CV med suksess, er denne malen vår et utmerket valg.

En funksjonell CV som skiller seg ut

Malen balanserer arbeidserfaring og ferdigheter på en utmerket måte, og skaper en allsidig CV for å vise frem talentene og evnene dine.

Med den har du mulighet til å fortelle verden hva som gjør at du er den perfekte kandidat med noen få korte ord. Hvis du vil fokusere på din evne, eller bare foretrekker å skrive om potensialet ditt, er denne malen et must for deg.

Malen er også egnet for innen kreative bransjer for å utfylle porteføljen deres, inkludert forfattere, grafiske designere og markedsførere.

I motsetning til kronologisk CV, fokuserer ikke denne utformingen på arbeidserfaring. I stedet for bruker den punktlister med få ord for å fremheve:

  • Relevante talenter
  • Personlige ferdigheter
  • Verktøy (programvare)
  • Referanser
  • Språk

Denne CV er strukturert for å fremheve dine evner på få sekunder. På denne måten vil rekrutteringsbyråene vite umiddelbart at CV-en din fortjener et nytt, mer inngående blikk.

Format :
Størrelse :
Tilpassbar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Lag din CV med de beste malene

Lag din CV på 15 minutter

Vår gratis samling av CV-er som er designet av eksperter vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og komme ett skritt nærmere drømmejobben din.

Lag din CV