Slik skriver du en effektiv CV for spilldesigner med en god CV-mal

Å skrive en effektiv CV for stillingen som spilldesigner krever en klar fremvisning av både kreativitet og teknisk dyktighet. Hvordan kan man best demonstrere sin evne til å skape engasjerende spillmekanikker og balansert spilldesign? Ved å gi konkrete eksempler på tidligere prosjekter og deres suksess, vil man kunne skille seg ut i den stadig mer konkurransedyktige spillindustrien.

Et CV-eksempel for Spilldesigner vil bli presentert nedenfor, og du kan tilpasse det til dine egne behov.

Format :
Størrelse :
Tilpassbar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Mal for CV for en Spilldesigner

PERSONLIG INFORMASJON

Navn: Ola Nordmann
Adresse: Osloveien 123, 0123 Oslo
E-post: ola.nordmann@example.com
Telefon: +47 123 45 678
FØDSELSÅR: 1990
NASJONALITET: Norsk

ARBEIDSERFARING

Spilldesigner, Funcom, Oslo - 2018 - Nå

 • Ansvarlig for utforming og implementering av spillmekanikk for flere AAA-titler.
 • Samarbeidet tett med kunstnere, programmerere og andre designere for å sikre en helhetlig spillvisjon.
 • Ledet team på 5 designere i utviklingen av et spill som nådde topp 10 i norske spillbutikker.

Junior Spilldesigner, Dirtybit, Bergen - 2015 - 2018

 • Utviklet og implementerte spillmekanikk for flere mobile spill.
 • Samarbeidet tett med et tverrfaglig team for å sikre kvalitet og konsistens.
 • Bidro til utviklingen av et spill som ble lastet ned over 1 million ganger.

UTDANNING

Bachelor i Spilldesign, Westerdals Oslo ACT - 2012-2015

 • Spesialiserte meg i spillmekanikk og level design.
 • Laget et spill som en del av bacheloroppgaven som ble nominert til "Årets Spill" under Spillprisen 2015.

FERDIGHETER

 • Spillmekanikk design
 • Level design
 • Teamledelse
 • Unity 3D
 • Unreal Engine
 • Skripting (C# og Python)
 • 3D-modellering
 • Brukeropplevelsesdesign
 • Adobe Creative Suite

SPRÅK

 • Norsk - Morsmål
 • Engelsk - Flytende

REFERANSER

Tilgjengelig på forespørsel

En CV for en spilldesigner er avgjørende for å demonstrere din tekniske dyktighet, kreativitet og tidligere erfaringer innen spillutvikling. Dette dokumentet er din mulighet til å vise frem dine prestasjoner for potensielle arbeidsgivere, som inkluderer spillutviklingsstudioer, uavhengige spillfirmaer, eller teknologiselskaper med en spillavdeling.

I det følgende vil vi dykke ned i detaljene om hvordan du kan utforme en skreddersydd CV for jobben som spilldesigner. En godt skrevet CV kan være nøkkelen til å få drømmejobben din, og denne artikkelen vil guide deg gjennom hvert trinn av prosessen. Vi vil fokusere på alt fra formatering, tittel, hvordan du best fremhever din erfaring og utdanning, til å liste opp relevante ferdigheter. Videre vil vi gi tips til hvordan skrive iøyenfallende setninger som fanger oppmerksomheten til potensielle arbeidsgivere, samt råd for et effektivt følgebrev. Hvis du søker jobb i spilldesignbransjen, vil denne artikkelen være en uvurderlig ressurs for å hjelpe deg med å vise frem det beste av dine kvalifikasjoner og oppnå suksess i jobbsøknadsprosessen.

Spilldesigner


Struktur og formatering: nøkkelen til en effektiv CV for spilldesigner


En velstrukturert CV er en nøkkelfaktor for å lykkes i søknadsprosessen for stillingen som Spilldesigner. Riktig oppsett kan fremheve dine ferdigheter og erfaringer på en klar og konsis måte, og effektivt kommunisere dine kvalifikasjoner til potensielle arbeidsgivere. En strukturert CV kan også demonstrere din evne til å organisere informasjon og detaljer, noe som er avgjørende i spilldesignbransjen. Videre, kan en gjennomtenkt og godt strukturert CV tjene som et springbrett mot dine karrieremål, og hjelpe deg å møte utfordringene i denne dynamiske og kreative bransjen. Husk, din CV er din personlige markedsføringsverktøy, og dens struktur og oppsett kan være avgjørende for å skape et positivt førsteinntrykk.

Perfeksjonere formateringen: Hvordan skrive en effektiv CV for spilldesigner

 • Skrift: Velg en ren og profesjonell skrifttype som Arial eller Helvetica. Disse skrifttypene er lettleste og viser en klar og konsis stil som er viktig for kommunikasjon i spilldesign. Unngå kompliserte og kunstneriske skrifttyper, da de kan være vanskelige å lese og kan distrahere fra innholdet.
 • Format: Bruk et enkelt og strukturert format. En strukturert CV viser organisatoriske ferdigheter og evnen til å presentere informasjon på en tydelig og effektiv måte, noe som er viktig i spilldesign.
 • Skrifter: Bruk fet skrift for å fremheve viktige deler som jobbtitler, prosjektnavn eller ferdigheter. Dette vil hjelpe leserne å raskt identifisere viktig informasjon.
 • Mager: Hold margene på mellom 1-1,5 tommer. Dette gir et rent og balansert utseende, og gjør CVen lettere å lese.
 • Punktliste: Bruk punktlister for å presentere informasjon på en oversiktlig og lesbar måte. Dette gjør det enklere for leserne å identifisere ferdigheter, ansvarsområder og prestasjoner.
 • Skilletegn: Bruk kommaer og semikolon for å skille elementer innen punktlister eller setninger. Dette gjør teksten mer lesbar og forståelig.
 • Farger: Hold fargene enkle og profesjonelle. Bruk svart skrift på hvit bakgrunn for hoveddelen av CVen, men du kan også bruke en enkel farge for overskrifter eller underoverskrifter for å gi CVen litt personlighet. Husk at spilldesignere må være kreative, men også profesjonelle.

Strukturer din CV som spilldesigner: nøkkelen til suksess

I en CV for en spilldesigner er det flere viktige elementer som bør inkluderes for å best fremheve kandidatens kvalifikasjoner og erfaring. Her er de nødvendige hoveddelene:

 • Personlig informasjon: Dette er grunnleggende informasjon som navn, kontaktinformasjon, og eventuelt en profesjonell tittel. For eksempel: "Erfaren Spilldesigner med spesialisering i narrativ design".
 • Profesjonell profil: Dette er et kort sammendrag av dine ferdigheter, erfaringer og karrieremål relatert til spilldesign.
 • Utdanning: Her lister du opp all relevant utdanning, med den mest nylige først. Husk å inkludere navn på skole, grad, og datoer. For eksempel: "Bachelor i Spilldesign fra XYZ Universitet".
 • Profesjonell erfaring: I dette avsnittet bør du liste opp tidligere jobber, praksisplasser eller prosjekter relatert til spilldesign. Husk å inkludere navnet på selskapet, din rolle, datoer, og en kort beskrivelse av dine ansvarsområder og prestasjoner.
 • Ferdigheter: Her bør du liste opp alle relevante ferdigheter for en spilldesigner. Dette kan inkludere programmeringsspråk, designverktøy, kunstferdigheter, og forståelse av spillmekanikker, for eksempel: "Erfaring med Unity og C++", eller "Dyktig i 3D-modellering med Blender".
 • Prosjekter: Dette avsnittet er spesielt viktig for spilldesignere, da det gir deg muligheten til å vise frem spillene du har jobbet med, enten det er personlige prosjekter, skoleprosjekter, eller spill som er publisert. For eksempel: "Lead designer for det prisvinnende indie-spillet 'XYZ'".
 • Referanser: Om du har tidligere arbeidsgivere eller professorer som kan tale for dine ferdigheter og arbeidsetikk, inkluder dem her.
 • Tilleggsinformasjon: Dette kan inkludere språk du snakker, kurs eller sertifiseringer du har tatt, eller andre hobbyer og interesser som kan være relevante for jobben.
Husk at CVen skal være kort og konsis, og at all informasjonen du inkluderer skal være relevant for jobben du søker på.

Hvordan lage en slagkraftig overskrift for din CV som Spilldesigner


Spilldesigner


For en spilldesigner er overskriften på en jobbsøknad av største viktighet; den skal være lett synlig, inneholde all nødvendig kontaktinformasjon og gi en umiddelbar innsikt i søkerens profesjonelle identitet.

For å lage en slik overskrift, begynn med ditt etternavn, etterfulgt av fornavnet. Dette gir en tydelig identifikasjon for arbeidsgiveren. Deretter skriver du ned ditt yrke, som i dette tilfellet er "Spilldesigner", og eventuelle spesifikke disipliner du er ekspert på, for eksempel "3D modellering" eller "narrativ design". Dette gir arbeidsgiveren en umiddelbar forståelse av dine ferdigheter og spesialiseringer.

Postadressen din følger etter dette. Selv om mye av kommunikasjonen i dag er digital, kan det hende at arbeidsgiveren ønsker å sende fysisk materiale, som kontrakter eller velkomstpakker.

Videre inkluderer du ditt telefonnummer for rask og direkte kommunikasjon. Sørg for at nummeret er korrekt og at du er tilgjengelig på det oppgitte nummeret.

Til slutt legger du til e-postadressen din. Dette er ofte den primære kommunikasjonskanalen i jobbsøkingsprosessen. Sørg for at e-postadressen er profesjonell og at du sjekker den regelmessig for eventuelle jobbrelaterte e-poster.

Ved å følge disse instruksjonene vil du opprette en overskrift som ikke bare er klar og informativ, men også gir et profesjonelt førsteinntrykk til potensielle arbeidsgivere.

Erik Olsen

Spilldesigner med spesialisering i interaktivt design

Kongens gate 14, 0153 Oslo, Norge

+47 22 33 44 55

erik.olsen@gamesdesign.no


Valg av bilde for CV-en din som spilldesigner: Hva du bør tenke på

Som spilldesigner er det ikke nødvendig å inkludere et bilde i CV-en din. Det er et personlig valg som hver enkelt kandidat må ta, og det er ingen faste regler eller forventninger knyttet til det. Men hvis du velger å inkludere et bilde, er det viktig å huske på noen retningslinjer:

 • Bildet må være profesjonelt og presentabelt. Unngå strandbilder, selfies eller uformelle bilder. Det skal gi et positivt inntrykk av deg som en seriøs jobbsøker.
 • Bildet bør være rektangulært i format, ideelt sett 6,5 cm i lengde og 4,5 cm i bredde.

Det er verdt å merke seg at mange ansettelsesledere ikke tar hensyn til et bilde når de vurderer kandidater for en stilling som spilldesigner. Hovedfokus er på dine ferdigheter, erfaring og kompetanse innen spilldesign. Så selv om du kan legge til et bilde i CV-en din, er det ikke nødvendigvis en fordel for jobbsøknaden din.

Hvis du velger å legge til et bilde, bør du sørge for at det er et profesjonelt bilde, med en nøytral bakgrunn, og at du holder kameraet på en avstand av tre fjerdedeler. Ram inn ansiktet for å sikre at bildet er klart og lett gjenkjennelig.

Så, mens du har muligheten til å inkludere et bilde i CV-en din som spilldesigner, er det viktig å huske at det ikke er en nødvendighet, og at det viktigste er å fremheve dine ferdigheter og erfaring innen spilldesign.

Betoningen av erfaring i en CV for spilldesigner


Hvordan du dokumenterer dine erfaringer i en CV for spilldesigner

Erfaringsdelen av en Spilldesigner CV er særlig viktig fordi det er her du demonstrerer din kunnskap og ferdigheter gjennom tidligere arbeidserfaring. Detaljer om tidligere prosjekter, bidrag og prestasjoner gir potensielle arbeidsgivere en klar oversikt over dine kompetanseområder og hvordan du kan bidra til deres team.

 • Kronologisk rekkefølge: Start med den nyeste erfaringen først, og beveg deg bakover i tid. Dette viser din karriereutvikling og gjør det enklere for arbeidsgiveren å se din siste, og ofte mest relevante, erfaring.
 • Kontraktsdatoer: Inkluder start- og sluttdato for hvert jobbforhold. Hvis du fremdeles jobber i en stilling, skriv "nåværende". For eksempel, "Spilldesigner, XYZ Games, mai 2018 - nåværende".
 • Stillingstittel: Tydeliggjør stillingstittelen for hver rolle du har hatt. Dette gir arbeidsgiveren en rask oversikt over din erfaring og ansvarsområder.
 • Punktliste: Bruk punktlister for å presentere ansvarsområder og oppnåelser i hver stilling. Dette gjør CV-en mer lesbar og lar arbeidsgiveren raskt skanne informasjonen.
 • Stillingsbeskrivelse: Beskriv kort hva du gjorde i hver rolle, fokuser på dine prestasjoner og hvordan du bidro til teamet eller prosjektene. For eksempel, "Ledet et team av fem spilldesignere i utviklingen av et prisvinnende mobilspill."
 • Bruk av stikkord: Inkluder stikkord som er relevante for spilldesign, som "leveldesign", "brukeropplevelse", "spillmekanikk" eller "prosjektledelse". Dette kan hjelpe CV-en din å bli lagt merke til i søkeprosesser hvor stikkord blir brukt for å filtrere kandidater.

Stilling: Senior Spilldesigner

Arbeidsgiver: Electronic Arts

Dato: Januar 2015 - Desember 2020


Beskrivelse:

 • Utviklet og implementerte spillmekanikker for populære titler.
 • Veiledet design team på tvers av flere prosjekter.
 • Forbedret spilleropplevelsen gjennom brukersentrert design.
 • Ledet prototyping og spilltestingsfaser.
 • Implementerte endringer basert på brukertilbakemeldinger.

Hvordan skrive en CV for spilldesigner uten tidligere erfaring

Spilldesigner


Å bryte inn i spilldesignbransjen kan være utfordrende uten tidligere erfaring, men en godt skrevet CV kan gi deg en fordel. Her er noen enkle tips for å fylle ut en spilldesigner CV selv uten tidligere erfaring. Følg disse trinnene for å vise dine potensielle arbeidsgivere dine unike ferdigheter og lidenskap for bransjen.

 • Starter med personlig informasjon: Inkluder ditt fulle navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
 • Legg ved et profesjonelt bilde: Selv om dette ikke alltid er nødvendig, kan et bilde gi et positivt førsteinntrykk.
 • Skriv en sterk personlig profil: Dette bør være en kort oppsummering av dine ferdigheter, ambisjoner og hva du kan tilby en arbeidsgiver.
 • Utdanning: Start med den nyeste utdanningen din og jobb deg bakover. Inkluder navnet på institusjonen, graden du fikk, og eventuelle spesielle prosjekter eller kurs du fullførte som er relevante for stillingen.
 • Relevant Erfaring: Selv om du kanskje ikke har arbeidserfaring, kan du inkludere opplevelser som praksisplasser, frivillig arbeid, prosjekter fra skolen, og deltakelse i arrangementer relatert til spilldesign.
 • Ferdigheter: Listen over ferdigheter er spesielt viktig for en spilldesigner. Inkluder tekniske ferdigheter som programmeringsspråk, programvare du er dyktig i, og andre relevante ferdigheter for spilldesign.
 • Portefølje: Hvis du har noen spilldesigner-prosjekter du har jobbet med, enten det er i skolen, som frivillig, eller på fritiden, sørg for å inkludere en lenke til porteføljen din.
 • Referanser: Hvis du har noen tidligere professorer, veiledere, eller kolleger som kan gi deg en positiv referanse, inkluder dem her.
 • Skriv et følgebrev: Dette er din sjanse til å forklare mangelen på arbeidserfaring og for å markedsføre dine ferdigheter og ambisjoner.
 • Korrekturles: Kontroller CV og følgebrev for stavefeil og grammatiske feil. Det kan også være nyttig å få noen andre til å lese over det for deg for å fange opp eventuelle feil du kan ha oversett.
 • Tilpass CV: Sørg for å tilpasse CV og følgebrev for hver jobbsøknad. Dette viser at du har tatt deg tid til å forstå hva hver spesifikke rolle krever, og hvordan dine ferdigheter og erfaringer passer inn.
 • Vær ærlig: Aldri lyv eller overdriv din erfaring eller ferdigheter. Dette kan føre til problemer senere, og det er bedre å være ærlig fra starten.

Betydningen av utdanning for en spilldesigner-CV


Hvordan fremheve utdannelsen din på en CV for spilldesigner

Utdanningsdelen i en CV er av avgjørende betydning, spesielt for en spilldesigner. Det gir potensielle arbeidsgivere en ide om den formelle kunnskapen og de ferdighetene du har tilegnet deg gjennom akademiske programmer. Dette inkluderer forståelse for programmeringsspråk, spillmotorer, 3D-modellering, animasjon, kunstfag, og mer. Utdanningen du har mottatt kan også vise din forståelse av spillindustrien, dens trender og dynamikk, og hvordan du kan bruke denne innsikten i dine designprosjekter.

Selv om det ikke alltid er et krav med en grad for å bli en spilldesigner, kan en bachelor- eller mastergrad i spilldesign, informatikk, grafisk design eller lignende felt gi deg et konkurransefortrinn. Disse programmene gir vanligvis studenter med en dypere forståelse av spilldesignprinsipper, kreativ problemløsning og tekniske ferdigheter. Uansett, det er viktig å huske at spilldesign også er et felt hvor praktisk erfaring og en sterk portefølje kan være like verdifull som formell utdanning.

Hvordan prioritere utdanning på din CV for spilldesigner

I en CV for en spilldesigner er det viktig å prioritere utdanningen først, spesielt hvis det er relevant for stillingen. Dette er fordi spilldesign er et svært teknisk felt som krever spesialisert kunnskap og ferdigheter, og mange arbeidsgivere vil se etter en formell utdanning i emner som datavitenskap, grafisk design eller spillteknologi. Ved å vise utdanningen først, kan spilldesigneren raskt demonstrere sin tekniske kompetanse og kunnskapsbase til potensielle arbeidsgivere.

Det er imidlertid unntak fra denne regelen. For eksempel, hvis en spilldesigner har en betydelig mengde relevant arbeidserfaring, kan det være mer fordelaktig å liste opp denne erfaringen først. Dette kan være tilfelle for noen som har jobbet mye i bransjen og har en imponerende portefølje, men kanskje ikke har en formell grad i spilldesign. I slike tilfeller vil arbeidserfaringen og porteføljen være en sterkere indikasjon på kandidatens kompetanse enn deres utdanningsbakgrunn.

Utdanning

2017 - 2020: Bachelor i Spilldesign, Westerdals Oslo ACT, Oslo

 • Spesialiserte seg i spillmekanikk og brukeropplevelse
 • Fullførte prosjekter i team på opptil fem personer, med ansvar for spillmekanikk og brukeropplevelse
 • Brukte verktøy som Unity, Unreal Engine, Blender og Photoshop

2014 - 2017: Studiespesialisering med Informasjonsteknologi, Ullern Videregående Skole, Oslo

 • Fordypet seg i programmering og systemutvikling
 • Fullførte prosjekter med bruk av Java, Python og C++

Hvordan fremheve relevante ferdigheter på CV for en spilldesigner


Spilldesigner


Fremhev dine utdanningsferdigheter for spilldesign i CV-en din

Ferdigheter på en CV er avgjørende, da de gir en indikasjon på din kompetanse og evne til å utføre oppgavene som kreves i jobben. Rekrutterere ser etter en blanding av både tekniske og myke ferdigheter. Tekniske ferdigheter, som programmering eller dataanalyse, er spesifikke og målbare, mens myke ferdigheter, som kommunikasjon eller problemløsing, er mer generelle og overførbare. En veldesignet CV som tydelig viser dine ferdigheter kan sette deg i forgrunnen av kandidatbunken.

Når du søker på en stilling som spilldesigner, blir ferdighetene dine enda mer avgjørende. Spilldesign krever en unik blanding av tekniske ferdigheter, som programmering og grafisk design, samt kreativitet og evnen til å fortelle en historie. I tillegg til de grunnleggende ferdighetene som kreves for å lage et spill, vil arbeidsgivere også se etter bevis på at du kan jobbe i team, løse komplekse problemer og håndtere stramme tidsfrister. Sørg derfor for at CV-en din tydelig viser disse ferdighetene.

Hvordan fremheve nøkkelkompetanser og ferdigheter på en CV for spilldesign

Å være en spilldesigner krever et bredt spekter av ferdigheter som både uttrykker din faglige kompetanse og din personlige karakter. Det er viktig at du viser frem disse ferdighetene på en organisert og tydelig måte for potensielle arbeidsgivere. Nedenfor finner du en veiledning for hvordan du kan strukturere din CV for å vise frem dine spilldesignferdigheter.

Faglige ferdigheter for en Spilldesigner:

 • Solid kompetanse innen spilldesign og programmering
 • God kunnskap om forskjellige spillplattformer og operativsystemer
 • Forståelse av spillmekanikker og spillbalansering
 • Erfaring med spillmotorer som Unity eller Unreal Engine
 • Sterk kunnskap om 3D-modellering og grafisk design
 • Kreativitet i spillkonsept og historiefortelling
 • Evne til å jobbe med kodingsspråk som C++ og Python
 • Erfaring med brukertesting og tilbakemeldingsanalyse
 • Kunnskap om spillindustrien og dens trender
 • Evne til å bruke produktivitets- og samarbeidsverktøy som Jira, Trello, Slack

Personlige egenskaper som en Spilldesigner:

 • Kreativ og innovativ
 • Tålmodig og utholdende
 • Godt øye for detaljer
 • Evne til å jobbe godt i team
 • God kommunikasjon og presentasjonsevner
 • Evne til å håndtere flere prosjekter samtidig
 • Selvstendig og selvdrevet
 • Løsningsorientert tenkning
 • Sterkt ønske om kontinuerlig læring og utvikling
 • Lidenskap for spill og spilldesign.

Sammendragets Rolle i en CV for Spilldesigner


Sammendraget i en CV for en spilldesigner er et kritisk element som kan være avgjørende for om du blir innkalt til intervju eller ikke. Det gir en kortfattet oversikt over dine ferdigheter, erfaringer og prestasjoner som er relevante for stillingen du søker på.

I spillindustrien er det spesielt viktig fordi det er et svært konkurransedyktig felt med mange kvalifiserte kandidater. Et sterkt sammendrag kan hjelpe deg til å skille deg ut fra mengden. Det gir deg også en mulighet til å vise din kreativitet og lidenskap for spilldesign, noe som kan være en stor fordel i denne bransjen.

Sammendraget gir potensielle arbeidsgivere et raskt innblikk i hvem du er som profesjonell og hva du kan bringe til deres team. Det er din sjanse til å vise at du ikke bare har de tekniske ferdighetene som er nødvendige for jobben, men også at du har kreativiteten, lidenskapen og dedikasjonen som trengs for å være en suksessfull spilldesigner.

Husk at sammendraget skal være kort og konsist, vanligvis ikke mer enn noen få setninger. Det skal fremheve dine sterkeste kvalifikasjoner og gi arbeidsgiveren en grunn til å ønske å lese resten av din CV. Derfor er det viktig å bruke tid på å skrive et effektivt sammendrag som kan hjelpe deg med å lande drømmejobben som spilldesigner.

Erfaren spilldesigner med over fem års erfaring i bransjen. Har en sterk lidenskap for spillutvikling og har vist evne til å skape engasjerende og unike spillmekanikker. Spesialist i bruk av Unity og Unreal Engine 4 og har utmerkede programmeringsferdigheter i C++ og Python. Motivert av utfordringen med å skape underholdende og minneverdige spillopplevelser og ønsker å bidra med kreativitet, teknisk innsikt og teamfokus til deres utviklingsteam.

Hvordan Skrive en Effektiv CV for en Spilldesigner: Viktige Avsnitt å Inkludere


De ekstra delene som bør inkluderes i CV-en din som spilldesigner er "IT-verktøy" og "Sertifikater og lisenser".

I en bransje som er sterkt avhengig av teknologi, er det viktig for en spilldesigner å være velbevandret i de forskjellige IT-verktøyene som brukes til spilldesign og -utvikling. Dette kan inkludere programvare for modellering, animasjon og koding, samt spillmotorer som Unity eller Unreal Engine. Ved å inkludere en oversikt over dine ferdigheter med disse verktøyene i CV-en din, kan du demonstrere din tekniske kompetanse og evne til å designe og utvikle spill på en profesjonell måte.

Sertifikater og lisenser kan være en annen viktig kategori å inkludere i CV-en din som spilldesigner. Disse kan demonstrere både din forpliktelse til å forbedre dine ferdigheter og din evne til å møte bransjestandarder. Hvis du for eksempel har en sertifisering i Unity eller Unreal Engine, kan dette tydelig signalisere din kompetanse med disse verktøyene til potensielle arbeidsgivere. Lisenser til bruk av bestemte programvare- eller utviklingsverktøy kan også være relevante, da de kan indikere at du har de nødvendige ressursene til å utføre jobben effektivt.

For en spilldesigner, vil disse tilleggskategoriene i CV-en tillate deg å skille deg ut fra andre kandidater ved å tydelig vise din tekniske dyktighet og profesjonelle kvalifikasjoner.

Forbedringspunkter for å skrive en effektiv CV for en spilldesigner


Å lage en sterk CV er en avgjørende del av jobbsøknadsprosessen. Her er noen konkrete råd for å forbedre din Spilldesigner CV:

 1. Spesifiser dine tekniske ferdigheter: Fremhev dine kunnskaper i spillmotorer som Unity eller Unreal, programmeringsspråk som C++ eller Python, og designverktøy som Photoshop eller Blender.
 2. Vis frem dine tidligere prosjekter: Nevn spillene du har designet eller bidratt til, enten det er personlige prosjekter, skoleoppgaver, eller tidligere jobber. Inkluder lenker til spillene hvis de er tilgjengelige online.
 3. Inkluder porteføljen din: En sterk visuell representasjon av arbeidet ditt kan snakke mer enn ord alene. Hvis du har en nettbasert portefølje, inkluder en lenke til den. Hvis ikke, vurder å lage en.
 4. Nevn relevante kurs eller sertifiseringer: Hvis du har tatt kurs i spilldesign, programmering, 3D-modellering eller lignende, sørg for å inkludere dem i CV-en din.
 5. Legg vekt på samarbeid og kommunikasjon: Spilldesign er ofte et teamarbeid. Fremhev eventuelle prosjekter du har jobbet på i et team, og hvordan du bidro til teamets suksess.
 6. Skriv om din forståelse av spillindustrien: Vis at du holder deg oppdatert med trender og utvikling i bransjen, og at du forstår hva som gjør et spill vellykket.
 7. Beskriv din kreative prosess: Forklar hvordan du nærmer deg designprosessen, fra idégenerering til prototyping til testing og iterasjon.
 8. Tilpass CV-en din til hver jobb: Sørg for at CV-en din reflekterer de spesifikke kravene og ønskene i stillingsannonsen du søker på.

Hvordan Skrive en Effektiv CV for en Spilldesigner: Fokuser på Nøkkelelementene


Spilldesigner


Å lage en imponerende CV for en spilldesigner kan være en utfordrende oppgave. Du må imponere rekrutterere både med din tekniske kunnskap og din kreative evne. Her er en liste med punkter du bør huske på når du utformer din CV:

 1. Start med en sterk profil: Begynn CV-en din med en kort oppsummering av din erfaring og ferdigheter i spilldesign. Dette vil gi rekrutterere et raskt overblikk over dine kvalifikasjoner.
 2. Fremhev dine tekniske ferdigheter: Spilldesign krever en blanding av tekniske og kreative ferdigheter. List opp alle relevante programvareverktøy du behersker, for eksempel Unity, Unreal Engine, Photoshop, 3D-modellering verktøy, og lignende.
 3. Vis frem din kreativitet: Inkluder eksempler på spill eller nivåer du har designet. Hvis mulig, legg ved lenker til spillene dine eller legg ved bilder i CV-en.
 4. Inkluder relevante prosjekter: Hvis du har arbeidet på noen spillprosjekter, enten personlige, skole- eller profesjonelle, sørg for å inkludere dem i CV-en din. Beskriv din rolle, prosjektets omfang og eventuelle positive resultater eller tilbakemeldinger.
 5. Utdanning og sertifiseringer: Hvis du har en grad i spilldesign eller relaterte felt, eller hvis du har tatt relevante kurs eller sertifiseringer, bør dette være fremtredende i CV-en din.
 6. Profesjonell erfaring: Om du har relevant arbeidserfaring, sørg for å inkludere det. Beskriv dine roller, ansvar og prestasjoner i hver stilling.
 7. Korrekturles og rediger: Til slutt, bruk tid på å korrekturlese og redigere CV-en din for å sikre at den er fri for stavefeil og grammatiske feil. En godt skrevet, feilfri CV gir et profesjonelt inntrykk.

Hvordan skrive et effektivt følgebrev for en Spilldesigner CV


Følgebrevet er et nødvendig tillegg til CV-en din når du søker på stillingen som spilldesigner. Det gir deg en mulighet til å uttrykke din lidenskap for spilldesign, og hvorfor du er interessert i akkurat denne stillingen. Dette dokumentet kan også brukes til å gi en forståelse av dine spilldesignmål for rekruttereren.

Under skrivingen av ditt følgebrev, vær sikker på at du inkluderer spesifikke detaljer om spilldesignerjobben. Hvis du finner denne oppgaven utfordrende, kan du se på eksemplene våre på følgebrev som er spesielt utformet for spilldesignerstillinger, som du kan bruke som en referanse når du skriver ditt eget.

Lag din CV med de beste malene

Ofte stilte spørsmål om å skrive en CV for stillingen som Spilldesigner

Hva slags informasjon skal jeg inkludere i min CV som en håpefull Spilldesigner?

Som en Spilldesigner, bør CV-en din inneholde informasjon om din utdanning, tidligere erfaring (spesielt i spillindustrien), tekniske ferdigheter (slik som programmeringsspråk, spillmotorer, 3D-modellering), kreativitet (som spillkonsepter du har utviklet) og prosjekter du har jobbet på (med lenker til spillene hvis mulig).

Hva slags ferdigheter og erfaringer er mest verdifulle for en Spilldesigner å vise i sin CV?

En fremragende Spilldesigner CV bør vise både tekniske og kreative ferdigheter. Dette kan inkludere erfaring med programmering, bruk av spillmotorer som Unity eller Unreal, kunnskap om spillmekanikk og spillbalanse, evne til å lage engasjerende spillhistorier og karakterer, og erfaring med å jobbe i team. I tillegg er det viktig å vise at du har evnen til å følge spillprosjekter fra konsept til ferdig produkt.

Hva slags prosjekter eller portefølje bør jeg inkludere i min CV som en Spilldesigner?

Som en Spilldesigner, vil arbeidsgivere være interessert i å se spillene du har designet eller bidratt til. Dette kan inkludere både kommersielle spill og personlige prosjekter. Hvis mulig, inkluder lenker til spillene slik at arbeidsgivere kan prøve dem. Det er også nyttig å inkludere en kort beskrivelse av hva din rolle var i hvert prosjekt, og hvordan du bidro til det endelige produktet.

This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Lag din CV på 15 minutter

Vår gratis samling av CV-er som er designet av eksperter vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og komme ett skritt nærmere drømmejobben din.

Lag din CV

Eksempel på brev for nedlasting

Mal for følgebrev
Design for følgebrev
Mal for følgebrev for studenter - universitet
Mal for følgebrev for engasjement