Skrive en effektiv CV for en internstilling i sosiale medier: En guide med CV-mal

Å skrive en effektiv CV for en stilling som Intern i sosiale medier krever nøye vurdering av dine relevante ferdigheter og hvordan disse kan overføres til arbeidsplassen. Som et eksempel, vil en viktig kvalitet for denne stillingen være en sterk forståelse av de forskjellige sosiale medieplattformene og evnen til å skape engasjerende innhold. Hvordan kan du fremheve din kompetanse innen sosiale medier på en overbevisende måte? Hvordan kan du demonstrere din evne til å generere engasjement gjennom innholdet du lager? Hvordan kan du vise at du er i stand til å tilpasse deg og lære nye ferdigheter i en raskt skiftende digital landskap?

Et eksempel på en CV for en Intern i sosiale medier vil bli opprettet nedenfor, som du kan tilpasse til dine egne behov.

Format :
Størrelse :
Tilpassbar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Eksempel på CV-mal for Intern i sosiale medier

Personlig Informasjon:

Navn: Ola Nordmann
Adresse: Osloveien 123, 0470 Oslo
Telefon: 12345678
E-post: ola.nordmann@gmail.com

Arbeidserfaring:

Kommunikasjonspraksis - NRK, Oslo (August 2020 - Desember 2020)

 • Bidro til å skape engasjerende innhold for NRKs sosiale medier
 • Assisterte med analyse av sosiale medier og rapportering
 • Samarbeidet med interne team for å planlegge og koordinere innhold

Frivillig sosiale medier assistent - Røde Kors, Oslo (Januar 2020 - Juli 2020)

 • Hjulpet med å opprette innhold for Røde Kors' sosiale medier
 • Bistått med å svare på kommentarer og henvendelser på sosiale medier
 • Hjulpet med å organisere og forberede innhold for spesielle kampanjer

Utdanning:

Bachelorgrad i Medier og Kommunikasjon - Universitetet i Oslo (2017 - 2020)

Ferdigheter:

 • Sosiale medier strategi
 • Innholdsproduksjon
 • Google Analytics
 • Photoshop
 • Teamarbeid
 • Tidsstyring
 • Kreativ skriving

Referanser:

Tilgjengelig på forespørsel.

Språk:

 • Norsk (Morsmål)
 • Engelsk (Flytende)
 • Svensk (God forståelse)

Interesser:

 • Fotografi
 • Teknologi
 • Reising

Dette er et kort eksempel på hvordan et CV kan se ut for stillingen Intern i sosiale medier. Det kan tilpasses og justeres basert på personlige erfaringer og ferdigheter.

Skriving av en CV for en Intern i sosiale medier er verdifullt da det viser dine relevante ferdigheter, erfaringer og kunnskapsnivå innen feltet. Det gir potensielle arbeidsgivere, som markedsføringsbyråer, PR-firmaer, bedrifter med en intern markedsavdeling eller non-profit organisasjoner, en oversikt over din kapabilitet til å utføre jobbens oppgaver.

I denne artikkelen vil vi gi deg en omfattende guide til å utforme en perfekt CV for en Intern i sosiale medier. Med konkurransen i dagens jobbmarked, er det viktigere enn noensinne å sørge for at din CV skiller seg ut og fanger oppmerksomheten til potensielle arbeidsgivere. Nøkkelen ligger i detaljene - formatering, tittel, erfaring, utdanning, ferdigheter, iøyenfallende setninger og et sterkt følgebrev. Hver av disse elementene spiller en kritisk rolle i å presentere deg selv som den ideelle kandidaten for stillingen. Vi vil gå gjennom hvert av disse punktene i detalj, for å hjelpe deg med å lage en CV som får deg ett skritt nærmere drømmejobben.

Intern i sosiale medier


Struktur og formatering: nøkkelfaktorer for en effektiv CV for en intern i sosiale medier


En velstrukturert CV er avgjørende for å skape et sterkt førsteinntrykk når man søker stillingen som Intern i sosiale medier. Den kan være nøkkelen til å skille seg ut fra mengden av søkere og vise din profesjonalitet og engasjement. En klar og konsis CV kan vise at du har evnen til å organisere informasjon på en effektiv måte, en ferdighet som er svært verdifull i sosiale medier. I tillegg kan en godt organisert CV bidra til å tydeliggjøre dine karrieremål, og hvordan dine ferdigheter og erfaringer kan møte potensielle utfordringer i rollen. Dermed er en velstrukturert CV en av de mest effektive verktøyene du har for å nå dine karrieremål.

Perfeksjoner din CV for Intern i sosiale medier: Viktigheten av korrekt formatering

 • Skrift: Velg en ren, profesjonell skrift som Arial, Helvetica eller Times New Roman. Som en Intern i sosiale medier, er det viktig å vise at du kan formidle informasjon på en klar og konsis måte, og disse skrifttypene hjelper med dette.
 • Format: Bruk en omvendt kronologisk format for arbeidserfaring og utdanning. Dette betyr at du lister opp din siste jobb eller utdanning først. Dette formatet er ideelt for stillinger i sosiale medier, da det vil vise din mest relevante erfaring og ferdigheter først.
 • Skrifter: Hold skriftstørrelsen mellom 10 og 12 punkter for å sikre lesbarhet. Dette er spesielt viktig i digitale medier yrker som sosiale medier intern, der klar og effektiv kommunikasjon er nøkkelen.
 • Marger: Bruk standard marger på 1 tomme på alle sider av CVen din. Dette gir et rent, organisert utseende som hjelper arbeidsgivere med å lese CVen din raskt og effektivt.
 • Punktvis stil: Bruk punktlister for å bryte opp store blokker av tekst, spesielt i jobb beskrivelser. Dette gjør at arbeidsgivere kan skanne gjennom CVen din raskt og identifisere viktige ferdigheter og prestasjoner.
 • Skilletegn: Bruk skilletegn som punktum og komma for å bryte opp setninger og gjøre CVen din mer lesbar. Unngå overdreven bruk av fancy skilletegn som semikoloner og parenteser, da de kan være forvirrende og distraherende.

Skap en uimotståelig CV for din drømmejobb som Intern i sosiale medier

En god CV for en Intern i sosiale medier bør gjenspeile din forståelse og kompetanse innenfor digitale plattformer og sosialt nettverk. Her er hoveddelene du bør inkludere i CV-en din:

 • Personlig Informasjon: Dette omfatter ditt fulle navn, kontaktinformasjon, og en profesjonell e-postadresse. Sørg for at e-postadressen reflekterer et profesjonelt image.
 • Profesjonell Profil: Dette er en kort oppsummering av din bakgrunn, ferdigheter og hva du kan bringe til rollen som Intern i sosiale medier. For eksempel, du kan nevne at du har en sterk forståelse av sosiale medieplattformer som Instagram, Facebook, Twitter og LinkedIn, og evnen til å skape engasjerende innhold.
 • Profesjonell Erfaring: Inkluder eventuelle tidligere erfaringer som er relevante for rollen. Hvis du har jobbet med sosiale medier tidligere, inkluder detaljer som plattformer du har brukt, type innhold du har produsert, og resultater du har oppnådd.
 • Utdanning: Inkluder graden din, universitetet du studerte ved, og eventuelle relevante kurs eller sertifiseringer. Hvis du har tatt kurs i digital markedsføring eller sosiale medier, er dette stedet å nevne det.
 • Ferdigheter: List opp dine tekniske og myke ferdigheter som kan være relevante for rollen. For eksempel, kan du nevne ferdigheter som innholdskaping, grafisk design, SEO, dataanalyse, og evnen til å jobbe i team.
 • Ytterligere Avsnitt: Dette kan inkludere interesseområder, språk, eller frivillig arbeid. Hvis du for eksempel har drevet en egen blogg eller administrert en Instagram-konto for en klubb eller organisasjon, kan du inkludere det her.
Rådet er å tilpasse CV-en din til hver enkelt stilling du søker på. På den måten viser du arbeidsgiver at du har lest og forstått jobbbeskrivelsen, og at du har de nødvendige ferdighetene og erfaringen som kreves for jobben.

Hvordan lage en killer overskrift for din CV som Intern i sosiale medier


Intern i sosiale medier


For en intern i sosiale medier er en effektiv overskrift av høyeste viktighet; den skal være lett synlig og inneholde all nødvendig kontaktinformasjon. Skaperen av overskriften skal først og fremst sørge for at sitt etternavn og fornavn er tydelig angitt. Deretter skal yrket og den spesifikke disiplinen de arbeider i, som for eksempel "Intern i sosiale medier", være klart angitt. Kontaktinformasjonen som skal inkluderes i overskriften er postadressen til den som skriver overskriften. Dette gir en formell og profesjonell metode for korrespondanse. Den neste biten av informasjon som skal være i overskriften er telefonnummeret, noe som gir en umiddelbar metode for kommunikasjon. Til slutt skal e-postadressen også være en del av overskriften, som gir en alternativ metode for kommunikasjon som kan være mer praktisk for noen mennesker. Ved å følge disse instruksjonene, vil en intern i sosiale medier være i stand til å lage en effektiv, informativ og profesjonell overskrift.

Sara Olsen

Intern i sosiale medier

Karl Johans gate 14, 0154 Oslo, Norge

+47 22 9480 8000

sara.olsen@eksempel.com


Hvordan velge det perfekte bildet for din CV som intern i sosiale medier

Inkludering av et bilde på CV-en som Intern i sosiale medier er ikke et obligatorisk krav. Det er en individuell beslutning om man ønsker å legge til et bilde eller ikke. Men hvis denne avgjørelsen tas, er det noen retningslinjer som må følges:

 • Bildet bør være profesjonelt, ingen uformelle bilder som strandbilder eller selfies er akseptable.
 • Det anbefalte formatet er rektangulært, med foretrukne mål på 6,5 cm i lengden og 4,5 cm i bredden.

I den moderne jobbsøkerprosessen har det blitt mindre vanlig å inkludere et bilde på CV-en. Ansettelsesledere legger mindre vekt på bilder, og fokuserer mer på kandidatens ferdigheter og erfaring. Men i rollen som Intern i sosiale medier, kan et profesjonelt bilde potensielt gi et positivt inntrykk av din evne til å presentere deg selv på en profesjonell måte i digitale medier.

Hvis du velger å ha et bilde, bør det tas med en nøytral bakgrunn, med god avstand mellom deg og kameraet, og bildet bør være sentrert på ansiktet. Formatet bør være rektangulært, med dimensjoner på 6,5 cm x 4,5 cm. Det er viktig å huske at bildet skal fremstille deg på en profesjonell måte, som er i tråd med stillingen du søker på.

Hvordan skrive en overbevisende CV for en internstilling i sosiale medier: betydningen av erfaring


Skrivning av erfaringer for CV for en intern i sosiale medier

Erfaringsdelen av CV-en til en Intern i sosiale medier er av betydelig betydning. Den fungerer som en levende showcase av deres evner, kompetanse og tidligere prestasjoner innen sosiale medier. Detaljene for denne jobben kan omfatte, men er ikke begrenset til, oppretting av innhold, overvåkning av sosiale medieplattformer, og analyse av engasjement og ytelsesdata.

 • Kronologisk rekkefølge: Begynn med den mest nylige jobben og arbeid deg bakover. Dette gir en klar fremstilling av karriereutviklingen og gir innsikt i nåværende ferdighetsnivå og erfaring.
 • Kontraktsdatoer: Inkluder start- og sluttdatoer for hver stilling som en indikasjon på varigheten av relevant erfaring. For en Intern i sosiale medier kan dette bety for eksempel "Juni 2020 - August 2020".
 • Stillingstittel: Gi navnet på den eksakte stillingstittelen. For en Intern i sosiale medier kan dette være "Sosiale medier Intern" eller "Intern, Digital og Sosiale Medier".
 • Punktliste: Bruk punktlister for å definere de ulike oppgavene og ansvarsområdene i hver stilling. Dette kan omfatte "Opprettet og publiserte engasjerende innhold på tvers av ulike sosiale medieplattformer" eller "Analyserte og rapporterte engasjement og ytelsesdata".
 • Stillingbeskrivelse: For hver stilling, gi en kort oversikt over rollens hovedoppgaver og prestasjoner. For eksempel, "Som Intern i sosiale medier, var jeg ansvarlig for å utvikle og implementere sosiale mediestrategier for å øke merkevarens online tilstedeværelse og engasjement."
 • Bruk av stikkord: Inkluder relevante stikkord knyttet til jobben som en Intern i sosiale medier. Dette kan omfatte "Sosiale medier strategi", "Innholdsopprettelse", "Dataanalyse", og "Community Management".

Stilling: Intern i Sosiale Medier

Arbeidsgiver: ABC Markedsføringsbyrå

Datoer: Juni 2020 - August 2020


Beskrivelse:

 • Håndterte bedriftens sosiale medieplattformer (Facebook, Instagram, Twitter)
 • Utviklet og implementerte sosiale mediestrategier for å øke merkevareoppmerksomheten
 • Samarbeidet med grafiske designere for å produsere engasjerende innhold
 • Overvåket og analyserte sosiale medieytelsesdata for kontinuerlig forbedring
 • Oppdaterte bedriftens blogg to ganger i uken med SEO-vennlig innhold.

Hvordan skrive en overbevisende CV for en sosiale medier intern-posisjon uten tidligere erfaring

Intern i sosiale medier


Å søke etter en praksisplass innen sosiale medier kan være utfordrende uten erfaring, men med riktig tilnærming kan du presentere deg selv som et attraktivt valg for arbeidsgivere. Nedenfor finner du noen enkle, men effektive tips for å fylle ut din CV. Disse tipsene vil hjelpe deg å vise frem dine relevante ferdigheter og potensial, selv uten tidligere arbeidserfaring på området.

 1. Fokuser på utdanning: Det første du bør gjøre når du lager en CV uten erfaring, er å sette utdanningen din i fokus. Hvis du har en relevant grad, vil dette vise potensielle arbeidsgivere at du har kunnskap om feltet.
 2. Nevn relevante praksisplasser: Hvis du har hatt praksisplasser som er relevante for jobben du søker på, skal du definitivt inkludere dem i din CV. Selv om det ikke er betalt arbeid, teller det fortsatt som verdifull erfaring.
 3. Inkluder frivillig arbeid: Frivillig arbeid kan være en annen måte å vise at du har relevant erfaring, selv om du ikke har hatt en offisiell jobb i feltet ennå.
 4. Highlight deltakelse i relevante arrangementer: Hvis du har deltatt i arrangementer som er relevante for jobben du søker på, som propaganda, underholdning eller andre sosiale aktiviteter, skal du også inkludere disse i din CV.
 5. Bruk følgebrevet ditt til å forklare: Hvis du mangler erfaring, kan du bruke følgebrevet ditt til å forklare situasjonen. Fortell potensielle arbeidsgivere hvorfor du er interessert i feltet, og hvordan du planlegger å bruke din utdanning og ferdigheter til å bidra.
 6. Vær ærlig: Det er viktig å være ærlig når du lager en CV. Ikke prøv å lyve eller forfalske virkeligheten for å gjøre deg selv mer attraktiv for potensielle arbeidsgivere.
 7. Fremhev kulturelle og pedagogiske opplevelser: Hvis du har tatt en tur til en pedagogisk setting eller har deltatt i en kulturutveksling, kan dette også være positivt å inkludere i CV-en din, spesielt hvis det er hull i bakgrunnen din.
 8. Vær proaktiv: Til slutt, husk å være proaktiv i din jobbsøk. Ikke la mangel på erfaring hindre deg i å søke på jobber du er interessert i. Du vet aldri, du kan bare være den perfekte kandidaten for jobben!

Betydningen av utdanning når du skriver en CV for en Intern i sosiale medier


Hvordan fremheve utdannelsen din i en CV for Intern i sosiale medier

Utdanningsdelen i en CV er avgjørende, spesielt for en Intern i sosiale medier, da det er gjennom denne seksjonen en potensiell arbeidsgiver kan vurdere kandidatens faglige kompetanse og forståelse av feltet. Denne seksjonen gir ikke bare en oversikt over kandidatens formelle utdanningsbakgrunn, men fremhever også viktige ferdigheter og kunnskaper som er oppnådd gjennom kurs og sertifiseringer. For eksempel, en grad i markedsføring, kommunikasjon eller relaterte felt kan indikere en grunnleggende forståelse av publikumsengasjement, innholdsstrategi og merkevarebygging - viktige aspekter av en stilling innen sosiale medier.

Selv om det ikke alltid er nødvendig med en bestemt grad for en Intern i sosiale medier, kan en relevant utdannelse være svært fordelaktig. Det viser at kandidaten har dedikert tid og innsats til å forstå feltet, og kan være i stand til å bringe teoretisk kunnskap til den praktiske utførelsen av jobben. Videre kan tilleggskurs eller sertifiseringer i spesialiserte områder, som digital markedsføring eller dataanalyse, gi en kant i et svært konkurransedyktig felt.

Hvordan prioritere utdanning på din CV for en internstilling i sosiale medier

For en Intern i sosiale medier sin CV, er utdanning en viktig del som bør vises først. Dette er fordi utdanningen gir en indikasjon på kandidatens kunnskap og forståelse av sosiale medier, markedsføring, kommunikasjon og andre relaterte emner. Det er viktig for rekrutterere å se hvilken utdanning kandidaten har for å vurdere om de har nødvendig bakgrunn og forståelse for rollen. For eksempel vil en Intern i sosiale medier med en bachelorgrad i markedsføring eller kommunikasjon være mer relevant for en recruiter sammenlignet med en som ikke har relevant utdanning.

Imidlertid vil det være tilfeller der utdanning ikke trenger å vises først, spesielt hvis kandidaten har betydelig arbeidserfaring innen sosiale medier. Hvis en kandidat, for eksempel, har jobbet med sosiale medier for en rekke bedrifter i flere år, vil denne erfaringen telle mer enn utdanningen. I dette tilfellet kan arbeidserfaring vises først i CV-en, da det vil gi en bedre indikasjon på kandidatens ferdigheter og erfaring i feltet.

Utdanning

Bachelor i Medier og Kommunikasjon, Universitetet i Oslo

August 2017 - Juni 2020

 • Spesialisering i sosiale medier og digital markedsføring
 • Skrev bacheloroppgave om effektiv bruk av sosiale medier i bedriftsmarkedsføring

Sertifiseringer

Hootsuite Social Marketing Certification, Hootsuite Academy

Juni 2020

 • Fullført kurs og sertifisering i bruk av Hootsuite for å administrere og optimalisere sosiale medier kampanjer.

Facebook Blueprint Certification, Facebook

Mai 2020

 • Fullført kurs og sertifisering i bruk av Facebooks verktøy for annonsering og markedsføring.

Hvordan fremheve relevante ferdigheter på din CV for en internstilling i sosiale medier


Intern i sosiale medier


Hvordan fremheve dine utdanningsferdigheter i en CV for intern i sosiale medier

Ferdigheter i en CV er av avgjørende betydning fordi de gir rekrutterere en bedre forståelse av dine styrker og hvor godt du passer for den aktuelle stillingen. Rekrutterere ser etter ferdighetene som er mest relevante for jobben, og disse kan variere avhengig av bransje og stilling. En godt strukturert CV, som tydelig fremhever dine ferdigheter, kan være den avgjørende faktoren som avgjør om du blir invitert til et intervju.

Når du søker på en stilling som Intern i sosiale medier, er det spesielt viktig å fremheve de relevante ferdighetene dine. Sosiale medier er et raskt skiftende felt, så rekrutterere ser etter kandidater som er oppdatert på de nyeste trendene, verktøyene og plattformene. I tillegg til dine tekniske ferdigheter, er det også viktig å vise at du er kreativ, har gode kommunikasjonsferdigheter og evnen til å jobbe i team, da dette er nøkkelegenskaper i en slik rolle.

Essensielle ferdigheter å inkludere i din CV for en internstilling i sosiale medier

For å skape et sterkt inntrykk som en Intern i sosiale medier, er det viktig å formidle både faglige ferdigheter og personlige egenskaper på en overbevisende måte i CVen.

Når det gjelder faglige ferdigheter, er disse noen av de mest relevante for en Intern i sosiale medier:

 • God forståelse av forskjellige sosiale medieplattformer (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, etc.)
 • Erfaring med innholdsproduksjon og innholdsstrategi
 • Kunnskap om sosiale medieanalyser og rapportering
 • Ferdigheter i søkemotoroptimalisering (SEO)
 • Evne til å bruke bilde- og video redigeringsverktøy
 • Kjennskap til digital markedsføringsstrategi
 • Forståelse av merkevarebygging og målgruppeprofilering
 • Evne til å bruke sosiale medie styringsverktøy som Hootsuite eller Buffer
 • God kjennskap til trender innen sosiale medier
 • Grunnleggende kunnskap om grafisk design

På den personlige siden, kan følgende egenskaper være verdifulle i en Intern i sosiale medier:

 • Kreativ og nyskapende
 • God til å prioritere og håndtere flere prosjekter samtidig
 • Selvstendig og proaktiv
 • God skriftlig kommunikasjon og copywriting ferdigheter
 • Sterke mellommenneskelige ferdigheter
 • Detaljorientert og organisert
 • Evne til å jobbe under press og overholde frister
 • Nysgjerrig og ivrig etter å lære
 • Fleksibel og tilpasningsdyktig
 • En sterk forståelse av merkevarens stemme og tone.

Viktigheten av Sammendraget i din CV som Intern i Sosiale Medier


Sammendraget i en CV for en Intern i sosiale medier er av stor betydning fordi det gir en klar og kortfattet oversikt over kandidatens ferdigheter, erfaringer og karrieremål. Dette er det første avsnittet rekruttereren vil lese, og det kan avgjøre om resten av CVen blir lest eller ikke.

I et felt som sosiale medier, som er sterkt preget av hurtig utvikling og høy konkurranse, er det avgjørende å fange oppmerksomheten til rekruttereren raskt. Sammendraget gir kandidaten en mulighet til å fremheve sin kunnskap om siste trender, tekniske ferdigheter og kreativitet, alle nødvendige kvaliteter for en intern i sosiale medier.

I tillegg gir det kandidaten en sjanse til å uttrykke sin lidenskap for sosiale medier og hvordan de kan bidra til bedriftens online tilstedeværelse og merkevarebygging. Det kan også gi en indikasjon på kandidatens skriveferdigheter, noe som er viktig i en rolle som krever opprettelse av engasjerende innhold.

Til slutt, et sterkt sammendrag kan hjelpe kandidaten stå ut fra andre søkere, noe som kan være avgjørende i et felt med mange kvalifiserte kandidater. Derfor bør alle som søker om en internstilling i sosiale medier vie nøye oppmerksomhet mot å lage et sterkt og overbevisende sammendrag i sin CV.

Entusiastisk og kreativ markedsføringsstudent søker stilling som intern i sosiale medier. Sterk forståelse av trender på sosiale medier og erfaring med innholdsproduksjon. Utmerkede kommunikasjonsevner og evne til å samarbeide med tverrfaglige team. Demonstret evne til å skape engasjerende innhold og håndtere flere sosiale medier plattformer. Ser frem til å bruke mine ferdigheter til å bidra til teamet og lære mer om bransjen.

Strukturering av en CV for en Intern i Sosiale Medier: Viktige Avsnitt å Inkludere


Tilleggsoverskriftene som kan inkluderes i en Intern i sosiale medier CV kan være "Sertifikater og lisenser" og "IT-verktøy". Å legge til flere kategorier i CV-en kan gi et mer detaljert bilde av dine ferdigheter og kvalifikasjoner. Det kan også hjelpe potensielle arbeidsgivere å se hvor godt du passer til den aktuelle jobben. For eksempel kan sertifiseringer og lisenser vise din formelle opplæring og kunnskap i ulike aspekter av sosiale medier, mens IT-verktøy kan vise din tekniske kompetanse som er relevant for jobben.

Sertifikater og lisenser

Har du oppnådd noen sertifikater eller lisenser relatert til sosiale medier eller digital markedsføring? Dette kan inkludere alt fra Google Analytics-sertifisering til en lisens i Adobe Photoshop. Å inkludere denne informasjonen i CV-en din kan vise arbeidsgivere at du har tatt skritt for å formalisere din kunnskap og kompetanse i feltet. Det viser også din engasjement og dedikasjon til å lære og vokse innenfor ditt yrke.

IT-verktøy

Å arbeide som Intern i sosiale medier krever ofte bruk av ulike IT-verktøy. Dette kan inkludere alt fra sosiale mediehåndteringsplattformer som Hootsuite eller Buffer, til grafikkdesignverktøy som Adobe Creative Suite. Ved å liste opp de IT-verktøyene du er kjent med, kan du vise arbeidsgivere at du har den tekniske kompetansen som kreves for å effektivt håndtere og promotere merkevaren deres på sosiale medier.

Forbedre din CV for Intern i Sosiale Medier: En Omfattende Guide


For å bli mer attraktiv som kandidat for sosiale medier stillinger, er det flere ting du kan gjøre for å forbedre CV-en din. Her er noen tips for å hjelpe deg med å skape en mer effektiv sosiale medier CV:

 1. Inkluder lenker til dine sosiale medier profiler: Dette gir potensielle arbeidsgivere muligheten til å se hvordan du bruker sosiale medier, og hvordan du presenterer deg selv på nettet.
 2. Ha en oppdatert LinkedIn profil: LinkedIn er et viktig verktøy for profesjonelle, og det er viktig at profilen din er oppdatert og reflekterer dine ferdigheter og erfaringer.
 3. Vis frem dine sosiale medier ferdigheter: Hvis du har erfaring med å bruke sosiale medier for markedsføring, PR, eller kundeservice, sørg for å inkludere dette i din CV.
 4. Inkluder kvantifiserbare resultater: Hvis du har hatt suksess med å øke følgertall, engasjement, eller konverteringsrater på sosiale medier, inkluder disse tallene i din CV.
 5. Fremhev dine skriveferdigheter: God skriftlig kommunikasjon er essensielt i sosiale medier, så sørg for å vise at du kan skrive klart og effektivt.
 6. Nevn relevant programvare kunnskap: Hvis du har erfaring med sosiale medier verktøy som Hootsuite, Buffer, eller andre relevante verktøy, inkluder dette i din CV.
 7. Vis din kreativitet: Sosiale medier handler om å være kreativ og engasjerende. Hvis du har eksempler på innhold du har laget, som blogginnlegg, infografikk, eller videoer, inkluder dette i din CV.
 8. Inkluder relevante kurs og sertifiseringer: Hvis du har tatt kurs eller oppnådd sertifiseringer i sosiale medier eller digital markedsføring, legg dette til i din utdannelseseksjon.

Nøkkelelementer i en CV for en Intern i Sosiale Medier: En Omfattende Guide


Intern i sosiale medier


Å lage en overbevisende CV for en internstilling i sosiale medier kan være en utfordring, men ved å fokusere på nøkkelområder kan du fremheve dine styrker og potensial. Her er en liste over viktige punkter å huske på når du skriver CV-en din:

 1. Fremhev din kompetanse innen sosiale medier: Som en intern i sosiale medier, er det viktig at du viser at du er kjent med forskjellige sosiale medieplattformer. Liste opp hvilke plattformer du har erfaring med og hvordan du har brukt dem.
 2. Vis frem dine skriveferdigheter: Skriveferdigheter er avgjørende i en sosiale medier-internstilling. Fremhev eksempler på innhold du har skrevet, enten for skoleprosjekter, frivillig arbeid eller personlige prosjekter.
 3. Fokus på relevant kurs eller sertifiseringer: Hvis du har tatt kurs i digital markedsføring, sosiale medier, kommunikasjon eller lignende, sørg for å inkludere disse.
 4. Legg til eksempler på kreativitet: Sosiale medier handler om å fange oppmerksomheten, så vis frem din kreative side. Dette kan være alt fra en kreativ kampanje du har laget, til et unikt innlegg du har laget på dine egne sosiale medier.
 5. Nevn prosjektledelse og organisasjonsferdigheter: Dette kan være små prosjekter du har gjennomført, enten det er for skole, en klubb, eller frivillig arbeid.
 6. Korrekturles CV-en din nøye: Inkluder ikke unødvendig informasjon, og vær sikker på at du har sjekket for skrivefeil.
 7. Tilpass CV-en til stillingen: Gjør CV-en din relevant for den spesifikke internstillingen i sosiale medier du søker på ved å vektlegge de mest relevante ferdighetene og erfaringene.

Hvordan skrive et effektivt følgebrev for en internship i sosiale medier


Følgebrevet er en betydelig del av søknaden din når du søker på stillingen som intern i sosiale medier. Det gir deg muligheten til å fremheve din lidenskap og motivasjon for sosiale medier, og gir deg også sjansen til å skissere dine karrieremål for rekruttereren.

Når du skriver følgebrevet ditt, er det viktig å inkludere relevant informasjon om stillingen som intern i sosiale medier. Hvis du finner denne oppgaven utfordrende, kan du vurdere å se på våre eksempler på følgebrev som er spesifikt designet for stillinger innen sosiale medier. Disse kan gi deg en bedre forståelse og hjelpe deg med å formulere ditt eget.

Lag din CV med de beste malene

Ofte stilte spørsmål om å skrive en CV for stillingen som Intern i sosiale medier

Hva skal jeg inkludere i CV-en min når jeg søker om en Intern-stilling i sosiale medier?

I tillegg til grunnleggende personlig informasjon og tidligere arbeidserfaring, er det viktig å fremheve din kunnskap og erfaring med sosiale media. Dette kan omfatte spesifikke sosiale media-plattformer du har jobbet med, typer innhold du har opprettet eller markedsføringskampanjer du har bidratt til. Eventuelle kurs eller sertifiseringer innen digital markedsføring, sosiale medier eller lignende felter bør også inkluderes.

Hva slags ferdigheter bør jeg fremheve i CV-en min for en Intern-stilling i sosiale medier?

For en Intern-stilling i sosiale medier, er det viktig å vise ferdigheter som kommunikasjon, kreativitet, og evne til å jobbe i team. I tillegg, tekniske ferdigheter som analyse av sosiale medier, SEO, og kunnskap om sosiale medier verktøy (som Hootsuite eller Buffer) kan være veldig nyttige å nevne.

Hva slags erfaringer er mest relevante å nevne i CV-en min for en Intern-stilling i sosiale medier?

Eventuelle erfaringer hvor du har hatt ansvaret for å håndtere en sosiale medier-konto, enten det er for en organisasjon, en klubb, eller selv et personlig prosjekt, er svært relevante. Hvis du har jobbet med innholdsproduksjon, som å skrive blogginnlegg eller lage videoer, kan disse også være verdifulle å inkludere. Praktiske erfaringer som involverer analyse av sosiale medier data eller opprettelse av digitale markedsføringsstrategier, bør absolutt nevnes.

This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Lag din CV på 15 minutter

Vår gratis samling av CV-er som er designet av eksperter vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og komme ett skritt nærmere drømmejobben din.

Lag din CV

Eksempel på brev for nedlasting

Mal for følgebrev
Design for følgebrev
Mal for følgebrev for studenter - universitet
Mal for følgebrev for engasjement