Hudpleier CV | Beste eksempler, maler og tips

Å lage en engasjerende og vinnende CV for hudpleier er ikke en lett jobb, du må legge til alle nødvendige detaljer samtidig som du ikke overlesser din CV med opplysninger. Alt begynner med starten, som skal få arbeidsgiver lyst til å lese resten av søknaden, slik at hun eller han forstår hvor dyktig du vil være i jobben din.

Format :
Størrelse :
Tilpassbar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Eksempel på CV for hudpleier

Nina Johansen
Hudpleier
43 56 73 83
ninajohansen@online.no
Oslo
Linkedln.com/in/Ninajohansen

Profesjonelt sammendrag
Engasjert, lidenskapelig og kundeopptatt hudpleier med over 5 års arbeidserfaring som inkluderer en rekke behandlinger for et bredt kundegrunnlag. Dyktige kommunikasjonsevner med kunder for å lytte og anbefale hjelpsomme behandlinger. Opparbeidet ferdigheter innen flere behandlinger for oppretteholde en sunn hud, gjøre forebyggende tiltak for hudproblemer og behandling av både kropp og ansikt.

Arbeidserfaring

Trine's Hudsalong
Hudpleier
Juni 2019 – september 2022

Arbeidsoppgaver:

 •  Analyse av huden for å finne ut hvilken behandling som er mest aktuell
 •  Opparbiedet bred erfaring innen fjerning av ansikts- og kroppshår, blant annet ved bruk av voks og elektrolyse
 •  Brukte kompetanse for å behandle alvorlige hudproblemer knyttet til akner
 •  Utførte hudpleiebehandlinger som mikrodermabrasjon, kjemisk peeling, peeling, toning og dyprensende ansiktsbehandlinger.


Kvaderaten Hudpleie
Hudpleier
Juni 2016- Mai 2019

Arbeidsoppgaver:

 •  Veiledet og gav råd til kunder om hudpleie og skjønnhetsprodukter.
 •  Administrerte arrangament knyttet til kampanjer, førte til økt salg på 10% i løpet av 3 måneder.
 •  Veiledet og gav opplæring til nye medarbeidere, samt støttet lederen av klinikken med viktige avgjørelser.
 •  Bygget langvarige relasjoner med kunder som resulterte i 60% økning i returnerende kunder.


Utdanning

Hudpleie
Årstad VGS
Mai 2016

Negletekniker
Beauty og Helse Akademiet
2017

Beauty Makeup Artist
Beauty og Helse Akademiet
 2018

Stillinger innen hudpleie innebærer en rekke ulike arbeidsoppgaver. Man skal blant annet ha god kunnskap om en rekke produkter, utføre behandlinger tilpasset hver enkelt kunde, og ikke minst kunne skape gode relasjoner slik at kundene føler seg i vare tatt.

Derfor er det nødvendig med en CV som gir et godt sammendrag av din karriere frem til nå, opplyser om hvilke utdanning du har fullført, og kanskje det viktigste av alt viser dine ferdigheter og erfaringer frem.

I denne guiden skal vi ta deg gjennom alle disse punktene, samt gi deg råd og veiledning på andre elementer som er nødvendig for å skape en CV av beste kvalitet. Gjennom våre CV-eksempler får du også se akkurat hva vi mener.

Hvordan skrive en CV for hudpleiere

Selv om man alltid har ønsket å være hudpleier, gjennomført utdanningen og lært seg ferdighetene, så er det ikke alltid så lett å få jobben man ønsker. Ofte kan årsaken være at din søknad ikke kommer gjennom nåløyet, fordi du ikke klarer å få frem hvor dyktig du er i rollen som hudpleier.

Derfor er det veldig viktig å skrive CV-en din på en måte som gjør at arbeidsgiver forstår at du er den mest passende kandidaten for stillingen.

Å være hudpleier krever at du har god kunnskap og dyktige ferdigheter, og du må få akkurat dette med i din søknad. I tillegg så må du huske på å legge til opplysnigene på en struturert måte som gjør det lett å lese.

Dersom du bare er litt i tvil om hvordan du skal skrive en CV, bør du lese denne artikkelen ordentlig. Du vil få alle nødvendige detaljer gjennom guiden vår. Du kan også prøve vår CV-mal for hudpleier for å lage din CV. Her behøver du bare å fylle ut detaljene i hvert avsnitt, noe som automatisk vil forberede CV-en din.

Velger du å bruke en CV-mal, må du følge punktene nedenfor:

 • Tittelen på CV-en skal være feilfri.
 • Du bør legge til din ekspertise og ferdigheter under ditt profesjonelle sammendrag.
 • Les stillingsbeskrivelsen og legg til disse nøkkelferdighetene i CV-en din slik at arbeidsgiver legger merke til CV-en.
 • Legg til nøkkelferdighetene dine og fremhev dem tydelig.
 • Bruk alltid kulepunkter og ulike skriftstiler for å gjøre CV-en din mest mulig lesbar
 • Husk at du bør fjerne din irrelevante arbeidserfaringer som ikke får leseren til å juble.

Så la oss sjekke hvordan du skriver en CV for akkurat denne type stilling. Den skal ha en skikkelig struktur og format.


Estetiker CV

Struktur for din CV:

Sammen med nøkkelferdigheter, arbeidserfaring og utdanning er det også viktig hvordan du presenterer CV-en din. Hvis CV-en din ikke ser profesjonell ut, er det store muligheter for at den ikke blir valgt ut. For å gjøre søkanden profesjonell bør du velge en perfekt struktur. Det er bedre å bruke vanlige skriftstiler i stedet for fancy stiler, fordi det kan lage støy for leseren. Bruk alltid Arial, Times New Roman og Calibri.

Format for din CV:

Formatet spiller også en viktig rolle for hvordan CV-en fremstår. Det er tre typer formater som kronologisk, funksjonell og kombinasjon.

Det kronologiske formatet brukes når man skal skrive en CV med kulepunkter, avsnittsstiler og skriftstiler. Det kan lettere øke muligheten for å bli lagt merke til av arbeidsgivere. Vanligvis bruker vi dette formatet for erfarne hudpleiere. Det funksjonelle formatet er for de som ikke har noen eller liten erfaring, men har kunnskap innen fagfeltet hudpleie. Formatet hjelper deg med å vise frem din ekspertise og ferdigheter. Dette gjør at klinikken du søker på kan vurdere deg på bakgrunn av ferdigheter, og ikke hvilke arbeidserfaring du har. Kombinasjonsformatet er satt sammen fra de beste elementene fra dem over. Her får du fremhevet ikke bare dine erfaringer, men også utdanningen og ferdighetene. Man kan si at det er en kombinert blanding av kronologiske og funksjonelle formater.

Struktur for din CV:

Det er viktig å bruke riktig struktur. Du kan ikke legge til erfaringen din før et profesjonelt sammendrag, og heller ikke legge til kontaktinformasjonen din på slutten. Den skal følge en bestemt orden eller struktur.

Strukturen for denne type stillinger bør være:

 • Tittelen skal inneholde navn, adresse, e-postadresse, mobilnummer, link til profil på LinkedIn.
 • Etter overskriften bør du legge til karrieremålet eller det profesjonelle sammendraget
 • Legg deretter til arbeidserfaringen din
 • Videre følger du på med detaljer om utdanningen din
 • Fortell så om dine profesjonelle ferdigheter
 • Til slutt kan du legge til tilleggsinformasjon som språk, priser, sertifiseringer og hobbyer.

Estetiker CV

Tittel og kontaktinformasjon | Første del av CV-en din

Det er en av de vitigste delene på en CV for hudpleoer, fordi den inneholder kontaktinformasjonen din som mobilnummer og e-postadresse. Her må du derfor være nøye når du skal legge til detaljene og gjøre det riktig, slik at dte ikke kommer noen feil. Dette kan føre til at en arbeidsgiver ikke får kontakt med deg, og i verste tilfelle gir jobben til noen andre.

Her i det første avsnitten på søknaden skal du inkludere navn, mobilnummer, e-postadresse, nåværende bosted (ikke hele adressen) og lenke til din profil på LinkedIn. Du bør følge CV-eksempelet som er under for den gir et godt eksempel på hvordan avsnittet skrives innen bransjen skjønnhet og helse. Vi har også tatt med et dårlig eksempel, og du vil garantert se at det er stor forskjell på dem.

Godt eksempel

Marie Hansen

Hudpleier

45 54 45 54

mariehansen@gmail.com

Harstad

Linkedln.com/in/Mariehansen

Dårlig eksempel

Marie Hansen

Linkedln.com/in/Mariehansen

45 54 45 54

Lillegata 12

Harstad, Norge


💡Fakta: Lurer du på hvorfor det første eksemplet er riktig og hvorfor det andre er feil? Svaret er at det første inneholder alle nødvendige detaljer og har riktig struktur. Det andre eksempelet inneholder har ikke den riktige strukturen.

Beskriv din yrkeserfaring som hudpleier

Som du vet ønsker de fleste bedrifter erfarne søkere som allerede kjenner stillingen sine krav. Jo mer erfaring du har, desto større sjanse for å bli valgt. Du må derfor bruke god tid når du skal føre inn opplysninger om din erfaring. Så det er veldig viktig å legge til disse erfaringene til CV-en din, slik at arbeidsgiveren blir kjent med dine evner. Hvis du ikke har erfaring, er det ingenting å bekymre seg for, siden mange bransjer også foretrekker nylig utdannede personer som kommer med nyeste kunnskap fra skolebenken.

Å legge til dine arbeidserfaringer og viktige ansvarsoppgaver CV tiltrekker gjerne oppmerksomhet fra leseren, og gjennom dette øker sjansene dine for å bli valgt. I denne delen bør du legge til ditt tidligere arbeidssted, forrige stilling, adressen til bedriften og datoen for arbeidsperioden. Etter å ha fylt dette bør du legge til dine oppgaver i stillingen du hadde, men hold deg til de viktigste.


Estetiker CV

Her skal du få studere et godt eksemple:

Godt eksempel

Hudpleier Oslo Beuaty Klinikk Oslo Mars 2018 - Juni 2023

 • Oppdaterte kundeliste, førte oversikt og lagerbeholdning og månedsrapporterte til salongeier.
 • Samarbeidet med kollegaer i utfordrene problematikk knyttet til kundebehandling for å kunne tilby best mulig behandling for kunder dermatologiske problemer
 • Opparbeidet solid kunnskap innen skjønnhetsterapi og utførte ansiktsbehandlinger, sminke, pedikyr, manikyr, behandling av vippe og bryn, samt kroppspleie og voksing.

Utdanning | Inkluder din akademiske bakgrunn

Yrkeserfaringer er blikkfang på CV-en din fordi den forteller arbeidsgivere nøyaktig hvilken type avanserte ferdigheter og kunnskaper du har opparbeidet deg innen helse, velvære og behandlinger for hud.

Utdanning er fortsatt noe som er det mest avgjørende for om noen bli ansatt eller ikke hos de fleste bedrifter i dag. Selv om man hører om personer som har skaffet seg en jobb uten utdanning, vil de fleste av oss trenge en skolegang å vise til for å få en sjanse.

Når du legger til utdanning i CV-en din, sørg for at den er lett å lese og forstå. Du kan starte denne delen med navn på linjen du fullførte, navn på studiested, og fullføringsåret.

Eksempel på utdanning i CV for hudpleier:

Makeupartist for Fashion & Beauty

Imageakademiet

Januar 2021

Årstad VGS

Hudpleier

Mai 2020


✒️ Merk: Enkelte mener at man skal legge til hvilke karakter man har oppnådd, men dette bør du bare gjøre dersom du har en god måloppnåelse. Ellers skal du sløyfe det.

Beste ferdigheter for CV-en din

Det er ingen grenser for hvor mye kunnskap og ferdigheter du kan tilegne deg. Ettersom ferdigheter er nøkkelpunktene for å lage en perfekt CV som hudpleier. Derfor er det utrolig viktig at du viser dem frem tydeleg, og det gjør du aller best ved hjelp av en liste med kulepunkter.

Del dem gjerne opp i faglige og personlige ferdigheter, der faglige tar sikte på åvise frem kompetansen du har tilegnet deg gjennom kurs og utdanningen din. Perosnlige ferdigheter forteller arbeidsgiver om din personlighet og hvordan du kan kommunisere med kundene dine.

Her er noen eksempler på ferdigheter en hudpleier kan ha, men dette vil variere alt hvilke fagfeltet du er utdannet innen:


Estetiker CV

Faglige ferdigheter:

 • Nøyaktige hudanalyser
 • Sterilisering av verktøy
 • Ulike hudbehandlinger
 • Mikrodermabrasjon
 • Peeling, manikyr og pedikyr
 • Kjemisk peeling
 • Behandling med varme steiner
 • Fjerning av hår
 • Produkter
 • Massasje
 • Kroppspleie

Personlige ferdigheter:

 • Kassesystemet
 • Mellommenneskelige ferdigheter
 • Tidshåndtering
 • Omgjengelig
 • Produktiv
 • Kundebehandling
 • Skape relasjoner

Profesjonelt sammendrag

Et profesjonelt sammendrag eller karrieremål er like viktig som utdanningen og erfaringen i din CV. Hver gang arbeidsgiver vurderer CV-en din, ser han eller hun først på det profesjonelle sammendraget ditt, og leser deretter resten av det.

Når du skriver sammendraget, bør du huske at den representerer din personlighet, arbeidserfaring og ferdigheter i løpet av noen korte setninger. Ved hjelp av dette skal en arbeidsgiver bli overbevist om å lese hele CV-en og få vite mer om deg. Etter overskriften følger du på med sammendraget.


Estetiker CV

Vi skal se videre på noen gode og dårlige eksempler for hudpleier under:

Godt eksempel
Høyt utdannet hudpleier med over fem års erfaring. Utmerket øye for detaljer, og ekte engasjement for kunnskapsrik og fullstendig pleie. Tilbyr betydelig kompetanse om behandling av aldringstegn og tilpasset pleie. Utdannet teknisk profesjonell hår- og sminkestylist, og erfaring med en rekke produkter innen feltet. Solid kompetanse på digitale løsninger innen hudpleie og velvære.

💡 Eksemplet er perfekt fordi vi i dette eksemplet har nevnt mange års erfaring, ferdigheter og ditt tidligere arbeidsansvar på en korrekt måte. Ved å lese dette sammendraget vil arbeidsgivere bli kjent med alle dine evner ved denne oppsummeringen, og sikkert lese resten.

Dårlig eksempel
Organisert og pålitelig hudpleier som kan rekke flere behandlinger av kunder innen kort tid. Opptatt av at kunden skal kjenne velvære, samt komme med gode råd for hver enkelt. Gode kommunikasjonsevner, flink til å snakke med kunder og finner ofte løsninger på problemer som oppstår i en salong for helse og velvære.

💡 Dette eksempelet er feil da det ikke representerer dine evner, mange års erfaring og tidligere arbeidsansvar. Dette eksempelet vl trolig ikke fange intressen til de fleste arbeidsgivere, som ogjen fører til at du ikke vil få jobben som hudterapeut.

Legg til flere avsnitt dersom det gjør din CV bedre

Hvis CV-en din består av enkle opplysninger, som tidligere arbeidserfaring, utdanning og ferdigheter – har du en utmerket start. I tillegg kan du ta med flere avsnitt i din søknad for å gjøre den enda bedre slik at den enklere skille seg fra de andre søkerne.

Dette kan være avsnitt som forteller om kurs, datakompetanse du opparbeidet deg gjennom arbeid eller skole, samt også hvilke språk du behersker. Vi skal nærmere på hvordan du lager til til avsnitt som forteller om kurs og språk.

Kurs

Under denne delen kan du legge til kurs du har gjennomført som er relatert til bant annet helse, velvære, spa, massasje og andre behandlinger. Du må legge til navnet på kurset, navnet på instutisjonen der du fullførte kurset, og tidspunktet for gjennomføringen.

Massasjeterapi

SPA klinikk Oslo

Juni 2019


Språk


Estetiker CV

Språk spiller en viktig rolle i jobben som hudpleier, siden du må kommunisere med kunder og reklamere for ulike produkter innen helse og skjønnhet. Du kan vise frem dine språkkunnskaper på følgende måte:

 • Norsk - morsmål
 • Engelsk - flytende
 • Spansk - middels
⚠️Advarsel: Mens du legger til tilleggsinformasjon, sørg for at du ikke har tatt med noe som kan virke mot deg, for eksempel kontroversiell informasjon eller religiøse tilknytninger.

Oppsummering: Slik får du din hudpleier CV på plass

 • Tittel og overskrift skal være feilfri og ha med de riktige opplysningene.
 • Bruk kombinasjonsformatet for å skirve en god CV, siden det er det mest passende formatet
 • CV-en skal være lett å forstå, slik at arbeidsgiver ikke blir lei når han elle rhun må lese gjennom flere ganger for å finne ut det som er nødvendig for de å vite.
 • Legg til alle viktige avsnitt som sammendrag, utdanning og erfaringer.
 • Før du legger til profesjonelle ferdigheter, sjekk alltid stillingsbeskrivelsen og de viktigste punktene for å fremheve kunnskapen din.
 • Legg ved følgebrevet ditt for å få en enda bedre mulighet.

Din CV blir fullstendig sammen med et følgebrev

Grunnen for at du skal legge til et følgebrev, er fordi du ønsker at arbeidsgiver skal legge merke til deg. Følgebrevet skal tilføye noe nytt til din CV, så et av våre beste tips er at du ikke bare gjentar deg selv.

Et følgebrev tilbyr deg en sjanse for å være litt mer personlig, gi ulike opplysninger som vil hjelpe en klinikk eller salong med å fatte interesse for akkurat deg.

Kvaliteten på følgebrevet ditt gir leseren en viktig oppfatning av din natur og hvilken type person du er , og ikke minst hva du tilbyr til personalet og deres kunder.

Du kan sjekke vår CV-mal for hudpleier for å skrive et følgebrev og legge det ved CV-en din


Estetiker CV

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hvilke krav til utdanning kreves for å være hudpleier?

For å areide som hudpleier bør du har fullført hudpleielinje på VGS, eller du bør har gjennomført ulike sertifiseringer innen skjønnhet, helse og velvære.

Hva er gjennomsnittslønnen til for hudpleiere?

Det er ikke mye data å finne når det kommer til lønn innen hudpleie. I gjennomsnitt tjener hudpleiere rundt 39 000 kroner i måned, men det vil være avhengig av hvilke utdanning, kompetanser og om du arbeider i privat eller offentlig sektor.

Hvordan kan man utdanne seg til hudpleier?

Det er flere muligheter. De fleste tar hudpleieutdanning på videregående skole, men det er også en rekke kurs og fagskoler tilgjengelig for å utdanne seg innen helse, skjønnhet og velvære.

Lag din CV med de beste malene

This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Lag din CV på 15 minutter

Vår gratis samling av CV-er som er designet av eksperter vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og komme ett skritt nærmere drømmejobben din.

Lag din CV