Skriveguide for arrangementskoordinator CV

Arrangementskoordinatorer planlegger og administrerer alle aspekter av et arrangement, alt fra bedriftsmøter til messer, bryllup, fester eller salgsfremmende arrangementer.

Format :
Størrelse :
Tilpassbar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

For denne jobben bør du personlig egnethet, noe som gjerne vil si en dynamisk personlighet, utmerket evne for å løse problemer og jobbe under stress, samt også overlegne ferdigheter når det kommer til kommunikasjon.

Du har gjerne alt dette på plass, men hvordan skal du få frem dine ulike personlige egenskaper i en søknad, som gjør at arbeidsgiver ansetter akkurat deg? Det vet vi, og skal hjelpe deg med i denne skriveguiden for CV til arrangementskoordinatorer.

Start med å velge riktig format


Arrangementskoordinator CV


Når man søker på ny jobb og skal sende en CV, bør man ha riktig format for å fange oppmerksomheten til den potensielle arbeidsgiveren. Det anbefalte formatet for en arrangementskoordinator er det omvendt kronologiske formatet.

Våre erfaringer viser at dette formatet er det som er lettest å skanne gjennom ATS-systemer, samt at det lar deg skrive opp din siste arbeidserfaring først. Hvis du har mye erfaring med å planlegge arrangement eller koordinering, er dette det beste formatet du kan bruke på din CV.

I tillegg kan man bruke to andre formatet på en søknad, hver med ulike egenskaper.

Den funksjonelle formatet lar deg fokusere på dine profesjonelle mål og faglige evner i stedet for din erfaring. Hvis du ikke har mye erfaring med å organisere arrangement, fungerer dette formatet bra, slik at du kan fremheve dine ferdigheter og andre unike evner.

Kombinasjonsformatet blander sammen de beste egenskapene til kronologisk og funksjonelt format. Dette formatet er også perfekt for en søker med massevis av erfaring.

Finn riktig format for prosjektkoordinator CV her.

Profesjonelt sammendrag


Det er ingen tvil om at dette er en spennende jobb som byr på ulike arbeidssted og arbeidsoppgaver. Her kan mn få vikariat, prosjektsstillinger og faste ansettelser. Mulighetene er nærmest uendelige, så lenge søknaden din sendes til arbeidsgiver før søknadsfrist går ut. Men først må du jobbe litt, og bruke vår hjelp som fordel slik at du får en søknad som er bedre enn andre kandidater sin.

I det profesjonelle sammendraget ønsker arbeidsgivere at du gir en kort oversikt over din erfaring og bakgrunn, og legger vekt på dine beste ferdigheter og styrker.

Tips: Avsnittet må samsvare med det arbeidsgiveren ser etter.

Et sammendrag fungerer aller best for deg som har hatt en eller flere stillinger som koordinator, og dermed kan oppsummere alt du har lært og oppnådd gjenneom mye erfaring. Gjør avsnittet relevant og spennede, slik at person som leser får interesse av å lese resten av din CV.

Vi skal vise deg et godt eksempel på et sammendrag som arbeidsgiver vil vise interesse for.

Godt eksempel
Dyktig koordinator med over fem års erfaring fra bedriftsarrangementer. Solid teknisk kompetanse og fokusert på utvikling og gjennomføring av arrangmenter som går plettfri. Utfører og har oversikt over alle oppgaver, nøyaktig og med gode kommunikasjonsevner.

Ferdigheter og personlige egenskaper


Arrangementskoordinator CV


Hvis du ønsker å få den spennende jobben som planlegger av arrangement bør du skape et godt avsnitt som viser frem dine ferdigheter på en svært god måte. Dette gjør du først og fremst ved å dele avsnittet opp i to deler.

I den ene delen viser du frem faglige ferdigheter du vet kommer til nytte i stillingen, slik som for eksempel styring av budsjett, oversikt over logistikk og leveranser.

Den andre delen skal bli vektlagt dine personlige egenskaper og fortelle arbeidsgivere at du blant annet er dyktig på å tilpasse deg, har god evne for kommunikasjon og tidsstyring, samt er opptatt av kundeservice.

Vi har satt sammen en liste over ferdigheter som er aktuelle i stillingen som arrangementskoordinator:

 • Programvare for planlegging
 • Catering
 • Prosjektledelse
 • Budsjettstyring
 • Produksjon
 • Logistikk
 • Markedsundersøkelse

Personlig egnethet

 • Nøyaktig
 • Tidsstyring
 • Utmerkede kommunikasjonsevner
 • Kundeservice
 • Kreativ tenking
 • Teamarbeider
 • Samarbeid
 • Strukturert

Beste ferdigheter på en CV innen kundeservice finner du her.

Arbeidserfaring


Arbeidserfaringen i en søknad for arrangementsplanleggeren må skille seg ut blant som søker og fremheve hvor dyktig du er i jobben, samt også hvor godt du trives i yrket ditt.

Denne delen gir deg en sjanse til å vise den potensielle arbeidsgiveren at du kan håndtere alt en slik stilling innebærer.

Din arbeidserfaring bør være relevant for stillingen du søker på. Start med den nyeste arbeidserfaringen, siden de fleste arbeidsgivere trives best med en søknad når de før aller først lese om de siste prosjektene dine.

Slik kan de få et godt innblikk i hvordn du kan passe inn i stillingen hos virksomheten deres.

Godt eksempel
Eventbyrået
Koordinator arrangementer, bryllup
Januar 2018 – september 2020
 • Ansvarlig for organisering av alle aspekter av bedriftsarrangementer for våre bedriftskunder, inkludert lunsjer, middager og bedriftsmøter.
 • Ansvarlig leder for utvikling og gjennomføring av arrangementer for virksomheten sine viktigste samarbeidspartnere.
 • Kom med anbefalinger for strategiske annonseringsarrangementer og spesielle arrangementer som sparte selskapet for gjennomsnittlig 35 % på utgifter.

Tips: Det er viktig at du viser relevante arbeidsoppgaver du hadde, og være detaljert om hva du gjorde og oppnådde gjennom å jobbe i bedriften.

Utdanning


Til tross for at denne type stilling nødvendigvis ikke inneholder arbeidsoppgaver som krever en høyere utdanning, vet våre eksperter at alle arbeidsgivere ønsker å vite hvilke utdanning du har.

Derfor bør du føre opp all utdanning, noe som inkludere både vitnemål, sertifiseringer og spesialisert opplæring. Noen arbeidsgivere vil gå rett til avsnittet om utdannelse og sjekke om du har de rette kvalifikasjoner og kompetanse, spesielt hvis de krever profesjonelle sertifiseringer.

Husk: Det er spesielt viktig at en CV ikke sendes avgårde før alt er oppført nøyaktig.

Få de beste tips for Vikar CV!

Tips for å ta CV-en til arrangementsplanleggeren til neste nivå


Arrangementskoordinator CV


Gjennom flere avsnitt kan du heve din søknad til neste nivå, men du bør bare velge de gode avsnittene som virker positivt på søknaden din. Nedenfor finner du informasjon om noen avsnitt som gjerne kan bli vektlagt i din CV.

Priser og sertifiseringer

Hvis du har mottatt en sertifisering eller pris, bør du legge det til i CV-en. Dette kan være tydelige bevis på at du er god leder, eller at du har tilegnet deg spesialisert kompetanse innen planlegging og utvikling av arrangementer.

Du har gjerne også mottatt priser for en jobb du har gjort for samarbeidspartnere. Den sertifiserte møtefaglige sertifiseringen viser profesjonalitet og ekspertise og bør inkluderes i denne delen.

Språk, Fremhev din skriftlig og muntlig evne

Hvis du kan et fremmedspråk ved siden av norsk, ikke nøl med å gi informasjon om dette. En person som kan kommunisere med innen flere språk er alltid noe som blir prioritert.

Lag din CV med de beste malene

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Bør jeg inkludere referanser på CV-en min for arrangementsplanlegging?

Du trenger ikke legge til informasjon om gode referanser på din CV. Du kan i stedenfor opplyse om dette på et senere tidspunkt.

Bare husk at kontaktperson du tilbyr en potensiell arbeidsgiver å snakke med må vite om dette..

Hvordan fremhever jeg personlig egnethet for jobben i en CV?

I denne type stillinger møter du ulike oppgaver, og du bør ta med deg gode personlige kvalifikasjoner. Dette fremhever du både i ditt profesjonelle sammendrag, samt under ferdigheter og arbeidserfaring.

Hva må til for å bli innkalt til intervju?

Etter at søknadsfrist er gått ut, vil arbeidsgiver ta kontakt med kandidater som aktuelle for møter. For å være blant de heldige må du gjøre et godt arbeid med din CV. Bruk våre guide i ditt arbeid, og sjansene dine øker!

This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Lag din CV på 15 minutter

Vår gratis samling av CV-er som er designet av eksperter vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og komme ett skritt nærmere drømmejobben din.

Lag din CV