Master Spilldesigner-jobbsøknaden: Din guide til et perfekt følgebrev

I en konkurransedyktig bransje som spilldesign, er det avgjørende å skille seg ut fra mengden. Et godt følgebrev er et uunnværlig verktøy for å få fotfeste og bli lagt merke til av potensielle arbeidsgivere. Det er en unik plattform for å vise frem ditt engasjement, lidenskap og kompetanse innen spilldesign. Det er her du kan vise hvordan dine ferdigheter og erfaringer passer perfekt med jobbkravene og bedriftens behov.

Format :
Størrelse :
Tilpassbar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Veiledning for å skrive et effektivt følgebrev som spilldesigner

[Arbeidsgiverens navn]

[Arbeidsgiverens adresse]

[By, Stat, Postnummer]

Dato: [Dagens dato]

Kjære [Arbeidsgiverens navn],

Jeg skriver for å uttrykke min interesse for stillingen som Spilldesigner, som ble annonsert på [hvor du fant stillingsannonse]. Med en bakgrunn i spilldesign og utvikling, samt en lidenskap for spillindustrien, er jeg overbevist om at jeg vil være en verdifull tilvekst til deres team.

I løpet av min karriere har jeg utviklet en sterk forståelse for spillmekanikker og brukeropplevelse, samt evnen til å designe og implementere spillfunksjoner som øker spillerengasjementet. Jeg har sterke ferdigheter i bruk av [navn på aktuelle programvareverktøy] og har tidligere jobbet med å designe og utvikle [type spill] for [tidligere arbeidsgiver/prosjekt].

I min tidligere rolle som [din tidligere stilling] hos [din tidligere arbeidsgiver], var jeg ansvarlig for å designe og implementere spillmekanikker for [navn på spill/prosjekt], som ble mottatt positivt av både spillere og kritikere. Under utviklingen av dette spillet, jobbet jeg tett med både programmerere og kunstnere, og jeg tror min evne til å samarbeide på tvers av disipliner vil være til stor fordel for [arbeidsgiverens navn].

Etter å ha fulgt [arbeidsgiverens navn] over tid, er jeg imponert over deres engasjement for å skape unike og engasjerende spill. Jeg er spesielt imponert over [spesielt aspekt ved selskapet eller deres spill], og jeg tror at min erfaring og lidenskap for spilldesign vil passe perfekt med deres bedriftskultur og visjon.

Jeg er svært entusiastisk over muligheten til å bidra til [arbeidsgiverens navn] og ser frem til muligheten for å diskutere hvordan jeg kan bidra til deres videre suksess. Takk for at du tok deg tid til å vurdere min søknad.

Med vennlig hilsen,

[Ditt navn]

[Din e-postadresse]

[Ditt telefonnummer]

Viktigheten av et strukturert følgebrev for en spilldesigner


spilldesigner


Et godt strukturert følgebrev er en avgjørende komponent i søknadsprosessen for spilldesigner-roller. Strukturen og layouten kan gi et sterkt førsteinntrykk og demonstrere kandidatens evne til å presentere informasjon på en klar og konsis måte. En balansert og velorganisert struktur kan også reflektere kandidatens evne til å designe og implementere komplekse spillmekanismer og narrative strukturer. Det er en unik mulighet til å vise hvordan kandidaten tenker, planlegger og løser problemer, noe som er essensielle ferdigheter i spilldesign. Dermed, kan et godt strukturert følgebrev være en kraftig indikator på en kandidats potensial og kompetanse innen spilldesign.

Kontaktinformasjon for Spilldesigner

I forretnings- og profesjonelle sammenhenger kan hilsener variere, men det er alltid viktig å opprettholde en viss grad av formalitet og respekt. Dette gjelder spesielt når man skriver en søknad til en stilling, som for eksempel en spilldesigner stilling. Man kan starte brevet med en høflig og formell hilsen, som "Kjære Ansettelsesleder" eller "Kjære Arbeidsgiver". Hvis man kjenner navnet på personen man skriver til, er det alltid best å bruke det: "Kjære Fru Olsen" eller "Kjære Herr Hansen". Man bør unngå uformelle hilsener som "Hei" eller "Hallo", da disse kan virke for uformelle og mangler profesjonalitet i en jobbsøknad.

Eksempler på passende hilsener kan være:

 • Kjære Ansettelsesleder
 • Kjære Arbeidsgiver
 • Kjære Fru Olsen
 • Kjære Herr Hansen
 • Kjære [Fornavn] [Etternavn]
Husk at det å være formell og respektfull i korrespondansen din viser at du tar stillingen du søker på alvor, og at du har en profesjonell holdning.

spilldesigner


Introduksjon til Spilldesignerens Følgebrev

Åpningsavsnittet i et følgebrev for en stilling som spilldesigner bør først og fremst uttrykke søkerens entusiasme og interesse for stillingen, samt spillindustrien generelt. Dette kan oppnås ved å dele lidenskap for videospill og hvordan de har påvirket søkerens liv og karrierevalg. Videre er det viktig å nevne hvordan søkeren fikk vite om jobbåpningen, enten det var gjennom en jobbannonse, en henvisning, et nettverksevent, sosiale medier eller bedriftens nettsted. Dette viser at søkeren er proaktiv og engasjert i jobbsøket sitt. For eksempel kan søkeren skrive: "Som en lidenskapelig spiller og kreativ designer, ble jeg begeistret når jeg så stillingsannonsen deres for en spilldesigner på LinkedIn. Jeg er overbevist om at min kombinasjon av tekniske ferdigheter og kreativitet vil være et verdifullt tillegg til deres team.

RIKTIG

Kjære [Mottakers navn],

Jeg skriver for å uttrykke min store interesse for stillingen som Spilldesigner som ble annonsert på [hvor du lærte om jobben]. Som en lidenskapelig spillentusiast med [antall år] års erfaring innen spilldesign, ble jeg umiddelbart tiltrukket av muligheten til å bidra til [Firmas navn] sin innovative tilnærming til spillutvikling.


Hovedelementer i Spilldesigners Følgebrev

Avsnittene i et følgebrev for en spilldesigner spiller en kritisk rolle i å formidle kandidatens evner, erfaringer og lidenskap for spilldesign. Hvert avsnitt er strategisk utformet for å gi rekruttereren et helhetlig bilde av kandidatens potensial som en verdiøkende tillegg til selskapet. Det første avsnittet fanger oppmerksomheten, det neste viser kandidatens kvalifikasjoner og erfaringer, mens det avsluttende avsnittet understreker kandidatens entusiasme og interesse for stillingen. Dette er avgjørende for å skape et sterkt førsteinntrykk og for å overbevise arbeidsgiveren om at kandidaten er det beste valget for stillingen.

I det første avsnittet av et følgebrev bør du introdusere deg selv og gi et kort sammendrag av dine nøkkelferdigheter og relevant erfaring. Dette er viktig fordi det gir arbeidsgiveren en umiddelbar forståelse av din egnethet for stillingen.

Hvis du søker en stilling som spilldesigner, kan du for eksempel fremheve dine tekniske ferdigheter, kreative evner og tidligere erfaring fra spillutviklingsprosjekter.

I tillegg er det viktig å koble disse ferdighetene til jobbkravene som er oppført i stillingsannonsen. Dette viser at du har lest og forstått hva stillingen innebærer, og at du har de nødvendige kvalifikasjonene for å utføre jobben. Dette kan hjelpe deg å skille deg ut fra andre søkere og gi arbeidsgiveren en grunn til å lese resten av søknaden din.

RIKTIG

Som en lidenskapelig spilldesigner med over fem års erfaring i bransjen, var jeg begeistret for å se jobbutlysningen deres. Jeg har jobbet på tvers av flere plattformer, inkludert PC, mobil og konsoll, og har utviklet alt fra actionfylte skytespill til puslespill. Jeg har en sterk forståelse for både tekniske og kunstneriske aspekter ved spilldesign, og jeg har en bevist evne til å levere prosjekter innenfor stramme tidsfrister. Jeg er blant annet kjent for min evne til å skape engasjerende spillmekanikker og min detaljorienterte tilnærming til level design, noe jeg mener vil være av stor verdi for deres team.


Andre avsnitt av et følgebrev er en mulighet til å vise frem dine prestasjoner og bidrag i tidligere stillinger som er relevante for jobben du søker på. Dette er viktig fordi det gir den potensielle arbeidsgiveren en ide om hva du har gjort før, og gir dem en indikasjon på hva du kan bringe til bordet i den stillingen du søker på.

For eksempel, hvis du tidligere har jobbet på et spillprosjekt der du bidro til å øke brukerengasjementet med 20%, bør dette nevnes. Dette viser at du ikke bare har erfaring med spilldesign, men også at du har en dokumentert historie med å levere resultater.

Videre, ved å forklare hvordan dine tidligere prestasjoner kan komme den potensielle arbeidsgiveren til gode, viser du at du har tenkt grundig gjennom hvordan dine ferdigheter og erfaringer passer med jobben. Dette viser at du er en bevisst jobbsøker som er engasjert i å bidra til selskapets suksess.

RIKTIG

I min forrige rolle som Spilldesigner hos XYZ Games, ledet jeg et dedikert team for å utvikle og lansere tre suksessrike mobilspill, som til sammen har over 2 millioner nedlastinger og en gjennomsnittlig vurdering på 4,5 i appbutikker. Jeg har også mottatt en pris for "Beste Spilldesign" på ABC Gaming Convention 2020. Min evne til å tenke kreativt og løse komplekse designutfordringer kan være til stor fordel for deres team. Jeg er overbevist om at jeg kan bidra til å utvikle innovative spill som vil engasjere deres kundebase og drive virksomhetens suksess videre.


I det tredje avsnittet av et følgebrev, er det viktig å vise at du har gjort din hjemmelekse og har undersøkt selskapet du søker jobb hos. Dette viser at du er seriøs, engasjert og interessert i den spesifikke jobben, ikke bare på jakt etter en hvilken som helst jobb.

Å inkludere firmakunnskap i dette avsnittet gir deg en mulighet til å vise at du forstår selskapets produkter, tjenester, mål og verdiene. Du kan deretter knytte dette til dine egne ferdigheter, erfaringer og mål. Dette vil vise at du ikke bare vil jobbe i industrien, men også at du ønsker å bidra til det spesifikke selskapets suksess.

Det er også en mulighet til å forklare hvorfor du tror selskapet passer perfekt for deg. Dette kan være basert på selskapets kultur, arbeidsmåte, produkter eller omdømme. Ved å vise at du har tenkt nøye gjennom dette, vil du demonstrere din besluttsomhet og profesjonalitet til potensielle arbeidsgivere.

RIKTIG

Jeg har alltid beundret XYZ Games for deres evne til å skape engasjerende og innovative spill som fanger spilleres fantasi verden over. Jeg er spesielt imponert over deres fokus på inkluderende spilldesign og deres forpliktelse til å skape unike, mangfoldige spillverdener. Jeg tror sterkt på å skape opplevelser som kan nytes av alle, og jeg vet at jeg kan bidra til denne visjonen hos XYZ Games. Deres konstante streben etter å presse grensene for teknologi og design passer perfekt med mitt ønske om å skape meningsfulle og utfordrende spill.Avsluttende refleksjoner og fremtidig engasjement i spilldesign

Et godt avsluttende avsnitt i et følgebrev for en spilldesigner er avgjørende, da det gir en solid avslutning på brevet og gir et siste positivt inntrykk. Dette avsnittet skal uttrykke en sterk entusiasme for muligheten til å diskutere din erfaring og kvalifikasjoner videre i et intervju. Det er her du har sjansen til å vise din lidenskap for spilldesign og din interesse for selskapet du søker på. I tillegg bør du inkludere dine kontaktdetaljer for enkel oppfølging. Til slutt, uttrykk din takknemlighet for at de har tatt seg tid til å vurdere din søknad. Dette viser høflighet og profesjonalitet, to viktige kvaliteter i enhver jobbsøker.

RIKTIG

Til slutt vil jeg gjerne uttrykke min entusiasme for muligheten til å kunne bidra med min erfaring og lidenskap for spilldesign i deres team. Jeg ser frem til muligheten for å diskutere min søknad videre i et intervju. Jeg setter stor pris på at dere vurderer min søknad og takker for tiden dere har tatt for å lese mitt følgebrev.

Med vennlig hilsen,

[Ditt Navn]


Avslutning av Følgebrev for Spilldesigner

I en jobbsøknad er det viktig å avslutte med en høflig og profesjonell hilsen. Dette skaper et positivt sisteinntrykk og kan bidra til at søknaden skiller seg ut i mengden. Avslutningsfraser som "Vennlig hilsen" gir et formelt og respektfullt preg over kommunikasjonen. Andre profesjonelle avslutningsfraser kan være "Med vennlig hilsen", "Beste hilsen", "Med respekt", "Takk for din tid" eller "Ser frem til å høre fra deg". Disse frasene signaliserer respekt og anerkjennelse for mottakers tid og innsats. For en spilldesigner stilling, kan det også være passende med en mer kreativ hilsen, for eksempel "Ser frem til å skape magi sammen". Uansett hvilken frase man velger, er det viktig at tonen i avslutningen matcher resten av søknaden og den generelle tonen i bransjen man søker jobb i.

Inkludering av Signatur i Spilldesigners Følgebrev


I mange tilfeller kan det å inkludere en digital eller håndskrevet signatur på følgebrevet gi det en mer personlig følelse. Håndskrevne signaturer har tradisjonelt vært assosiert med autentisitet og personlig preg. De kan imidlertid være vanskelig å lese og kan se uprofesjonelle ut hvis de er rotete. På den andre siden kan digitale signaturer opprettes for å se profesjonelle og konsistente ut. De kan også være enklere å inkludere i et elektronisk dokument. Hvis følgebrevet sendes elektronisk, vil en digital signatur sannsynligvis være det beste alternativet. Hvis det derimot sendes via post, kan en håndskrevet signatur gi det lille ekstra. Begge alternativene kan være effektive, det avhenger av situasjonen og personlig preferanse.


Nyttige Tips for å Skrive et Følgebrev som Spilldesigner


Å skrive et godt følgebrev kan være en avgjørende faktor for å få jobben som spilldesigner. Her er noen tips og god praksis for å hjelpe deg med å skrive et effektivt følgebrev:

 1. Forstå rollen: Før du begynner å skrive følgebrevet ditt, bør du forstå rollen og selskapet du søker på. Les jobbeskrivelsen nøye for å forstå hva selskapet leter etter i en spilldesigner, og bruk denne informasjonen til å fremheve relevante ferdigheter og erfaringer du har.
 2. Personlig tilpasning: Unngå å bruke en generell mal. Tilpass hvert følgebrev til den spesifikke stillingen og selskapet du søker på. Dette viser at du har tatt deg tid til å forstå deres unike behov og hvordan du kan oppfylle dem.
 3. Velg riktig format: Følgebrevet ditt bør være profesjonelt og lett å lese. Bruk et enkelt, rent skrifttype og hold det til én side. Del opp teksten i avsnitt for å gjøre det enklere å lese.
 4. Fremhev relevante ferdigheter: Som en spilldesigner, vil du sannsynligvis ha en rekke tekniske ferdigheter, inkludert programmering, 3D-modellering, og kunnskap om spillmotorer. Fremhev disse ferdighetene i følgebrevet ditt, og gi spesifikke eksempler på hvordan du har brukt dem i tidligere prosjekter eller jobber.
 5. Vis din lidenskap: Spilldesign er en kreativ og lidenskapelig bransje. Bruk følgebrevet ditt til å vise din lidenskap for spilldesign og hvordan denne lidenskapen driver ditt arbeid. Dette kan gjøre deg mer minneverdig for ansettelsesteamet.
 6. Korrekturlesing: Aldri undervurder viktigheten av korrekturlesing. Selv små feil kan gi inntrykk av at du ikke er detaljorientert. Les gjennom følgebrevet ditt flere ganger for å sikre at det ikke er noen stavefeil, grammatiske feil eller unøyaktige opplysninger. Hvis mulig, be noen andre om å lese gjennom det for deg.
 7. Avslutt sterkt: Avslutt følgebrevet ditt på en positiv og proaktiv måte. Uttrykk din entusiasme for muligheten til å jobbe med selskapet, og indiker at du ser frem til muligheten til å diskutere din søknad videre.
Husk at et følgebrev er din mulighet til å vise hvem du er som spilldesigner og som enkeltperson. Bruk den til å fremheve dine sterke sider, din lidenskap for spilldesign og hva du kan bringe til selskapet.

spilldesigner


Avsluttende tanker om å skrive det ideelle følgebrevet for en spilldesigner


Artikkelen gir veiledning om hvordan man skal skrive et ideelt følgebrev for stillinger innen spilldesign. Først og fremst fremhever den at et sterkt følgebrev skal være tydelig og konsist, og bør skille seg ut ved å demonstrere søkerens unike ferdigheter og erfaringer. Det bør gi en detaljert forklaring på hvorfor søkeren er interessert i stillingen, og hvordan de kan bidra til selskapet.

Søkeren bør nevne sin erfaring med spilldesign og eventuelle spesifikke ferdigheter som er relevante for stillingen. Dette kan inkludere programmeringsspråk, grafisk design, historiefortelling, og forståelse av spilleratferd. Søkeren bør også inkludere eventuelle prosjekter de har jobbet med tidligere, inkludert individuelle og gruppeprosjekter, og resultater av disse.

Artikkelen oppfordrer også til å vise entusiasme og lidenskap for spilldesign, og å inkludere hvordan dette har drevet den profesjonelle utviklingen deres. Det er også viktig å vise hvordan søkeren kan bidra til selskapets mål og visjoner.

Et sterkt følgebrev kan være avgjørende for å få drømmejobben innen spilldesign. Det gir muligheten til å vise potensielle arbeidsgivere hvem du er som person, og hva du kan bringe til teamet. Så ta deg tid til å tilpasse malen til dine unike opplevelser, og la din lidenskap for spilldesign skinne gjennom. Husk, det er du som er hovedpersonen i denne historien, så sørg for at du forteller den på best mulig måte!

Lag din CV med de beste malene

Vanlige spørsmål om jobben som Spilldesigner: Hva du bør vite før du skriver ditt følgebrev

Hva er noen viktige punkter jeg bør inkludere i et følgebrev for en spilldesigner stilling?

Noen viktige punkter å inkludere er din erfaring med spilldesign, inkludert spesifikke prosjekter du har jobbet på, tekniske ferdigheter som programmering eller bruk av spilldesign software, og din kreativitet og problemløsningsferdigheter. I tillegg, sørg for å gi eksempler på hvordan du har bidratt til suksessen til tidligere spillprosjekter.

Hvordan kan jeg vise min lidenskap for spill i følgebrevet mitt?

Du kan vise din lidenskap for spill ved å diskutere din egen spillhistorie, inkludert favorittspillene dine og hva du liker ved dem. Du kan også snakke om hvordan du holder deg oppdatert med spillindustrien, for eksempel ved å delta på konferanser, lese bransjeblader eller være aktiv i online spillfellesskap.

Hvordan kan jeg skille meg ut i mitt følgebrev for en stilling som spilldesigner?

For å skille deg ut, prøv å vise din unike blanding av tekniske ferdigheter, kreativitet og lidenskap for spill. Gi spesifikke eksempler på prosjekter du har jobbet på og de utfordringene du overvant. I tillegg, hvis du har noen spesielle kvalifikasjoner, som en grad i spilldesign eller erfaring med et bestemt spilldesign programvare, sørg for å fremheve det.

Eksempel på brev for nedlasting

Mal for følgebrev
Design for følgebrev
Mal for følgebrev for studenter - universitet
Mal for følgebrev for engasjement