Maler og Veiledning for Følgebrev til Stillingen som Eventansvarlig

I en konkurransedyktig jobb som Eventansvarlig, kan et godt følgebrev være nøkkelen som åpner døren til drømmejobben. Klikk på våre maler for å redigere dem med AI og sikre at ditt følgebrev skinner like sterkt som eventene du planlegger.

Format :
Størrelse :
Tilpassbar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Mal for Følgebrev til Stillingen som Eventansvarlig

[Navn]

[Adresse]

[Telefonnummer]

[E-postadresse]

ABC Events AS
Attn: HR-avdelingen
Oslo, Norge

Kjære HR-avdeling,

Jeg skriver for å uttrykke min interesse for stillingen som Eventansvarlig hos ABC Events AS, som nylig ble utlyst på deres nettside. Etter å ha gjennomgått stillingsbeskrivelsen og gjort grundig research på deres selskap, er jeg overbevist om at min erfaring og mine ferdigheter gjør meg til en ideell kandidat for denne rollen.

Med en bachelorgrad i Event Management og over fem års erfaring som Eventkoordinator, har jeg utviklet sterk kompetanse innen planlegging og gjennomføring av ulike typer arrangementer. Mine nøkkelferdigheter inkluderer prosjektledelse, budsjettstyring, kundeservice og logistikk, som jeg har brukt til å levere vellykkede og minneverdige arrangementer. Videre har jeg erfaring med å håndtere flere prosjekter samtidig, noe som er avgjørende for stillingen som Eventansvarlig hos dere.

I min nåværende stilling hos XYZ Event Solutions har jeg hatt ansvar for en rekke store arrangementer, inkludert bedriftskonferanser, bryllup og veldedighetsarrangementer. Et av mine stolteste øyeblikk var da jeg ledet et internasjonalt symposium for 500 deltakere, som ikke bare overgikk kundens forventninger, men også ble rost for sin feilfrie gjennomføring og kreative tema. Jeg er overbevist om at mine dokumenterte resultater innen eventplanlegging vil være en verdifull ressurs for ABC Events AS.

Jeg har stor beundring for ABC Events AS sin innovative tilnærming til eventplanlegging og deres engasjement for å skape unike opplevelser for kundene. Deres fokus på bærekraftige løsninger og samfunnsansvar resonnerer sterkt med mine egne verdier og ambisjoner. Jeg er spesielt imponert over deres nylige samarbeidsprosjekt med lokale kunstnere, som viser deres evne til å tenke utenfor boksen og støtte lokalsamfunnet.

Jeg ser frem til muligheten til å diskutere hvordan mine ferdigheter og erfaringer kan bidra til suksessen til ABC Events AS. Jeg er svært entusiastisk over muligheten til å bli en del av deres team og bidra til å skape minneverdige opplevelser for deres kunder. Takk for at dere vurderer min søknad. Jeg ser frem til å høre fra dere.

Med vennlig hilsen,

Viktigheten av Strukturen i Følgebrevet for Jobben som Eventansvarlig


Eventansvarlig

Ønsker du å finne en jobb som Eventansvarlig? Følgebrevet er viktig for å få et intervju, og du bør lese veiledningen vår for å vite hvordan man lager en god en.

Hilsener og Velkomstord fra Eventansvarlig

Har du noen gang vurdert hvor betydningsfull en enkel hilsen kan være for å gjøre et godt førsteinntrykk? Da jeg søkte opp informasjon om [Firmanavn] og deres ansettelsesprosess, fant jeg navnet på ansettelseslederen via selskapets offisielle nettside. Her er noen eksempler på passende hilsener avhengig av om vi kjenner navnet på arbeidsgiveren eller ikke:

Hvis vi kjenner navnet:

 • "Kjære [Navn],"
 • "Hei [Navn],"
 • "God dag, [Navn],"

Hvis vi ikke kjenner navnet:

 • "Til ansettelseslederen,"
 • "Til [Firmanavn]s ansettelsesteam,"
 • "Kjære ansettelsesansvarlig,"

Å velge riktig hilsen kan sette tonen for resten av søknaden og vise at man har gjort grundig forarbeid, noe som alltid blir verdsatt i en rekrutteringsprosess.

Eventansvarlig

Introduksjon til Eventansvarligs Følgebrev

Åpningsavsnittet i et følgebrev for Eventansvarlig bør uttrykke interesse og entusiasme for stillingen og selskapet.

Det er viktig å vise at du virkelig ønsker jobben.

Det bør også inkludere noe iøynefallende og minneverdig.

Dette kan vise din lidenskap og hjelpe deg å skille deg ut.

 1. Fortell en kort historie om et vellykket event du har arrangert, som viser dine ferdigheter.
 2. Nevn noe spesifikt om selskapets tidligere arrangementer som du beundrer, og hvordan du kan bidra til deres suksess.
Som en lidenskapelig organisator og kreativ problemløser med over fem års erfaring innen eventplanlegging, er jeg begeistret for muligheten til å bli Eventansvarlig. Jeg har koordinert alt fra intime seminarer til store konferanser, og min evne til å skape minneverdige opplevelser gjør meg til en ideell kandidat.

Hvordan Skrive et Overbevisende Følgebrev for Stillingen som Eventansvarlig

Vet du hva du skal sette etter introduksjonen på følgebrevet ditt som Eventansvarlig?

Det handler om avsnittet om arbeidserfaring og kvalifisering.

For å skrive avsnittet om arbeidserfaring og kvalifikasjoner i følgebrevet for en Eventansvarlig, bør du fokusere på å fremheve nøkkelerfaringene dine som er relevante for stillingen og beskrive spesifikke prestasjoner som viser din kompetanse. Dette kan inkludere detaljer om tidligere arrangementer du har organisert og resultatene du har oppnådd.

Fire råd for å redigere denne delen i punktformat er:

 1. Spesifiser relevante erfaringer: Ta med detaljer om tidligere erfaringer fra CV-en som direkte relaterer til jobben som Eventansvarlig, for eksempel antall deltakere i arrangementene du har organisert, typer arrangementer, og eventuelle spesifikke utfordringer du har overkommet.
 2. Kvantifiser prestasjoner: Bruk konkrete tall og eksempler for å illustrere suksessene dine. For eksempel, "Ledet et team på 10 personer i planleggingen av en konferanse med over 500 deltakere, som resulterte i en 95% tilfredshetsscore."
 3. Fremhev spesifikke ferdigheter: Beskriv hvordan dine ferdigheter og kvalifikasjoner har vært avgjørende for å lykkes med tidligere oppgaver, som budsjettstyring, leverandørforhandlinger, eller markedsføringskampanjer.
 4. Vis til resultater: Forklar hvordan din innsats har bidratt til å oppnå mål eller forbedre prosesser i tidligere roller. For eksempel, "Implementerte en ny registreringsprosess som reduserte ventetiden med 30% og økte effektiviteten."

Ved å følge disse rådene, vil følgebrevet ditt gi en klar og overbevisende fremstilling av hvorfor du er den ideelle kandidaten for rollen som Eventansvarlig.

Som erfaren eventansvarlig har jeg med suksess ledet over 50 arrangementer, inkludert bedriftskonferanser og store musikkfestivaler, som har tiltrukket tusenvis av deltakere. Mine sterke ferdigheter i prosjektledelse og budsjettkontroll har resultert i kostnadsbesparelser på opptil 20 % per arrangement. Jeg har også ekspertise i å koordinere tverrfaglige team, noe som sikrer sømløs logistikk og høy kundetilfredshet. Disse kvalifikasjonene passer perfekt med deres behov for en dyktig og pålitelig eventansvarlig.

Når du skriver avsnittet om verdier og mål i følgebrevet for en stilling som Eventansvarlig, kan du for eksempel si:

"Jeg er begeistret for muligheten til å bidra til [Selskapets navn] sin suksess, da jeg deler deres engasjement for innovasjon og kvalitet i arrangementer. Etter å ha forstått selskapets visjon om å skape minneverdige opplevelser for kunder, er jeg sikker på at mine ferdigheter og erfaring vil kunne støtte disse målene."

Her er fire råd om hvordan du kan redigere denne delen i punktformat:

Gjør grundige undersøkelser om selskapet og de ansatte:

 • Besøk selskapets nettside, les nyhetsartikler og se etter informasjon om deres historie, kultur og nylige hendelser.
  Sjekk LinkedIn-profiler til nøkkelpersoner i selskapet for å få en følelse av deres bakgrunn og interesser.

Forstå selskapets visjon og mål:

 • Les selskapets visjon og misjon på deres nettside.
  Identifiser hvordan dine egne profesjonelle mål og verdier samsvarer med selskapets målsettinger.

Fremhev felles verdier:

 • Nevn spesifikke verdier som selskapet fremhever, og vis hvordan du personifiserer disse verdiene i ditt arbeid.
  Bruk konkrete eksempler fra din erfaring som illustrerer hvordan du har etterlevd disse verdiene tidligere.

Vis engasjement for selskapets mål:

 • Diskuter spesifikke aspekter av selskapets mål som spesielt resonnerer med deg.
  Forklar hvordan dine ferdigheter og erfaringer kan bidra til å nå disse målene, og gi eksempler på tidligere suksesser som er relevante.
Selv om jeg har vært lidenskapelig engasjert i å skape minneverdige arrangementer i over fem år, er det verdiene og målene til [Selskapets Navn] som virkelig resonnerer med meg. Jeg er dypt opptatt av å levere førsteklasses kundeopplevelser og skape innovative, bærekraftige arrangementer som ikke bare begeistrer, men også inspirerer deltakerne. [Selskapets Navn] sitt fokus på kvalitet, kreativitet og miljøansvar er helt i tråd med mine egne prinsipper, og jeg ser frem til muligheten til å bidra til deres suksess med min erfaring og lidenskap.

Eventansvarlig

Avsluttende Avsnitt i Følgebrevet fra Eventansvarlig

Når du skriver den avsluttende delen av følgebrevet for en Eventansvarlig, er det viktig å oppsummere din interesse for stillingen og uttrykke et ønske om å diskutere hvordan dine kvalifikasjoner kan bidra til selskapets suksess. Dette kan gjøres ved å formulere en klar oppfordring til handling som viser din entusiasme og tilgjengelighet for et intervju.

For å redigere denne delen i punktformat, kan du følge disse rådene:

 • Oppsummer din interesse: "Jeg er svært begeistret for muligheten til å bidra som Eventansvarlig hos [Selskapets navn], hvor jeg kan anvende min erfaring innen planlegging og gjennomføring av vellykkede arrangementer."
 • Uttrykk interesse for å diskutere: "Jeg ser frem til muligheten til å diskutere hvordan mine kvalifikasjoner og lidenskap for eventplanlegging kan bidra til å nå deres mål."
 • Oppfordring til handling: "Vennligst kontakt meg for å avtale et intervju på [telefonnummer] eller [e-postadresse] slik at vi kan utforske dette videre.
Takk for at du vurderer min søknad til stillingen som Eventansvarlig. Jeg er svært entusiastisk over muligheten til å bidra med min erfaring og lidenskap for arrangementer til deres team. Jeg ser frem til muligheten til å diskutere hvordan jeg kan tilføre verdi i et intervju. Tusen takk for din tid og oppmerksomhet.

Avslutninger i Følgebrev for Eventansvarlig Rolle

Når man skriver en søknad til en stilling som Eventansvarlig, er det viktig å avslutte søknaden på en profesjonell og høflig måte. En passende avslutning kan bidra til å etterlate et positivt inntrykk hos arbeidsgiveren og understreke din seriøsitet og profesjonalitet. Etter å ha presentert dine kvalifikasjoner og erfaringer, og uttrykt din entusiasme for stillingen, bør avslutningen kort oppsummere din motivasjon og ønske om å bidra til selskapets suksess. Det kan også være en god idé å oppfordre til videre kontakt eller et intervju.

Eksempler på profesjonelle avslutningsfraser inkluderer:

 • Vennlig hilsen
 • Med vennlig hilsen
 • Beste hilsener
 • Hilsen
 • Med beste hilsener
 • Høflig hilsen

Signatur i eventansvarlig sitt følgebrev


Når du søker på stillingen som Eventansvarlig, kan en håndskrevet signatur i følgebrevet gi et personlig preg som signaliserer din oppmerksomhet på detaljer og ditt engasjement for rollen. Likevel kan en digital signatur være mer profesjonell og praktisk, særlig hvis du sender følgebrevet via e-post, da det viser at du er komfortabel med digitale verktøy, noe som er en viktig ferdighet i moderne arrangementshåndtering.

Eventansvarlig

Nyttige tips for å skrive et følgebrev som Eventansvarlig


Når du skal skrive et følgebrev for en stilling som Eventansvarlig, er det viktig å vite hva som bør og ikke bør inkluderes for å fremstå som en sterk kandidat:

Gjør slik:
 • Tilpass følgebrevet: Tilpass følgebrevet til stillingen og selskapet, og vis at du har satt deg inn i jobben.

 • Fremhev relevant erfaring: Fokuser på tidligere erfaringer med prosjektledelse, budsjettstyring og teamledelse.

 • Vis entusiasme: Vis din lidenskap for eventplanlegging og hvordan du kan bidra til suksessfulle arrangementer.

 • Bruk konkrete eksempler: Gi eksempler på tidligere arrangementer du har organisert og resultatene du oppnådde.

 • Hold det profesjonelt: Sørg for at språket er profesjonelt og uten stave- eller grammatikkfeil.

Ikke gjør slik:
 • Unngå generiske fraser: Ikke bruk generiske fraser som "Jeg er en god lagspiller" uten å underbygge dem med eksempler.

 • Ikke overdriv: Ikke overdriv dine ferdigheter eller erfaringer; vær ærlig om hva du har oppnådd.

 • Ikke vær for personlig: Unngå å inkludere irrelevante personlige opplysninger som ikke har noe med jobben å gjøre.

 • Ikke gjenta CV-en: Ikke gjenta informasjon som allerede står i CV-en; bruk følgebrevet til å utdype og selge deg selv.

 • Unngå negativitet: Ikke snakk negativt om tidligere arbeidsgivere eller erfaringer; fokuser på det positive du kan bringe til den nye rollen.

Eventansvarlig

Avsluttende tanker om det perfekte følgebrevet for Eventansvarlig


Artikkelen om å skrive det perfekte følgebrev for en Eventansvarlig fremhever viktigheten av å presentere seg selv på en profesjonell og overbevisende måte. Nøkkelpunktene inkluderer å starte med en sterk åpning som vekker arbeidsgiverens interesse, tydeliggjøre relevante erfaringer og ferdigheter, og vise en dyp forståelse av selskapets behov og verdier. Det er også viktig å inkludere konkrete eksempler på tidligere vellykkede arrangementer, beskrive hvordan man har håndtert utfordringer, og demonstrere evnen til å arbeide under press. Søkerens verdier kan tilføre selskapet inkluderer organisatoriske ferdigheter, kreativitet i planlegging, og evnen til å skape minneverdige opplevelser.

Avslutningsvis understreker artikkelen hvor stor innvirkning et sterkt følgebrev kan ha på arbeidsgivers beslutning om å invitere en kandidat til intervju. Det kan være avgjørende for å skille seg ut i en konkurransepreget bransje.

Arbeidssøkere oppmuntres til å tilpasse malen til deres unike opplevelser og personlighet. Dette vil bidra til å skape et følgebrev som ikke bare fremhever deres kvalifikasjoner men også gir et genuint inntrykk av hvem de er som profesjonelle. Med riktig tilpasning kan følgebrevet bli et kraftig verktøy på veien til drømmejobben.

Lag din CV med de beste malene

Vanlige Spørsmål om Stillingen som Eventansvarlig: Hva du bør vite før du skriver følgebrevet ditt

Selvfølgelig! Her er tre spørsmål og svar som kan hjelpe deg med å skrive et følgebrev for en stilling som Eventansvarlig:

Hva bør jeg inkludere i åpningsavsnittet av følgebrevet?

I åpningsavsnittet av følgebrevet bør du introdusere deg selv og forklare hvorfor du er interessert i stillingen som Eventansvarlig. Nevn hvor du fant stillingsutlysningen og, hvis mulig, navngi en kontaktperson eller referanse fra selskapet. Dette avsnittet bør fange leserens oppmerksomhet og gi en klar indikasjon på din entusiasme for stillingen og selskapet.

Eksempel:

"Mitt navn er [Ditt Navn], og jeg skriver for å uttrykke min interesse for stillingen som Eventansvarlig hos [Selskapets Navn]. Etter å ha sett stillingsutlysningen på [plattform/website] og gjort grundig research på selskapet deres, er jeg begeistret over muligheten til å bidra med min erfaring og lidenskap for å organisere vellykkede arrangementer."


Hvordan kan jeg effektivt demonstrere min erfaring og kvalifikasjoner?

For å effektivt demonstrere din erfaring og kvalifikasjoner, bør du bruke ett eller to avsnitt i følgebrevet til å beskrive konkrete eksempler på tidligere arbeid som er relevant for stillingen. Fokuser på dine nøkkelprestasjoner og hvordan de viser din evne til å håndtere ansvar innen eventplanlegging.

Eksempel:

"I min tidligere rolle som Eventkoordinator hos [Tidligere Arbeidsgiver], ledet jeg planleggingen og gjennomføringen av over 20 store arrangementer per år, inkludert konferanser, messer og firmaarrangementer. Jeg har solid erfaring med budsjettering, forhandling med leverandører, markedsføring av arrangementer og håndtering av uforutsette utfordringer. Et spesielt vellykket prosjekt var [Beskrivelse av et spesifikt prosjekt], hvor jeg klarte å øke deltakerantallet med 30% sammenlignet med året før, samtidig som jeg holdt meg innenfor budsjettet."


Hvordan kan jeg avslutte følgebrevet på en profesjonell og engasjerende måte?

I avslutningsavsnittet bør du sammenfatte hvorfor du er en sterk kandidat for stillingen og uttrykke din takknemlighet for muligheten til å søke. Du bør også invitere til videre samtale ved å foreslå et intervju eller ytterligere diskusjon om hvordan du kan bidra til selskapet.

Eksempel:

"Jeg er overbevist om at mine ferdigheter innen eventplanlegging og min dedikasjon til å levere førsteklasses arrangementer vil gjøre meg til en verdifull ressurs for [Selskapets Navn]. Jeg ser frem til muligheten til å diskutere hvordan mine erfaringer og ideer kan bidra til deres team. Takk for at du vurderer min søknad. Jeg håper på å høre fra deg snart for å avtale et intervju."

Disse spørsmålene og svarene bør gi deg en god start på å skrive et effektivt og overbevisende følgebrev for en stilling som Eventansvarlig.


Eksempel på brev for nedlasting

Mal for følgebrev
Design for følgebrev
Mal for følgebrev for studenter - universitet
Mal for følgebrev for engasjement