Personvernregler 

Great Ponton Limited er et aksjeselskap innlemmet i henhold til irsk lov og registrert i Trade and Companies Registry of Ireland under nummer 644795, med hovedkontor på 32 Merrion Street Upper, Dublin 2, Irland (“Resumedone”, eller “vi”).

I denne personvernerklæringen refererer begrepet “personlige data” til all informasjon som identifiserer eller med rimelighet kan brukes til å identifisere en fysisk person. I tillegg til disse retningslinjene for informasjonskapsler, vennligst se også våre vilkår og betingelser og våre informasjonskapsler. Sammen viser disse dokumentene hvordan vi bruker dine personlige data.

Les denne personvernpolicyen nøye for å forstå vår praksis angående dine personlige data. Definerte vilkår som brukes i denne personvernerklæringen, har samme betydning som gitt dem i våre vilkår og betingelser.

1. HVORDAN VI SAMLER INN PERSONLIGE DATA

Som en plattform for tilgang til en database mottar vi personopplysninger i løpet av tjenestene våre. Noen av personopplysningene vi samler inn og behandler inkluderer:

Personopplysninger som du kommuniserer til oss, inkludert:

  • Registrering. Vi samler inn for- og etternavn og e-postadresse for å opprette brukerkonto og for å registrere deg for tjenestene vi tilbyr på nettstedet vårt.
  • Ditt kundeområde. Det er en rekke alternativer tilgjengelig for deg angående informasjonen i profilen din og rommet ditt og informasjonen du oppgir i Document Builder. Du kan gi oss ytterligere personlige data når du ser på og samhandler med funksjonene og funksjonalitetene våre, inkludert innlegg av CV, karriereprofil, utdanningshistorie, følgebrev eller annen informasjon.
  • Teknisk informasjon. Vi fører oversikt over all korrespondanse mellom deg og oss, inkludert informasjonen du sender når du rapporterer om et teknisk problem angående nettstedet vårt eller tjenesten vår.
  • All annen informasjon du kan sende oss.
  • Informasjon vi automatisk samler inn fra en tredjepartskilde, inkludert teknisk informasjon. Når du besøker nettstedet vårt, samler vi inn informasjon om enhetene du bruker og nettverkene du er koblet til. Denne tekniske informasjonen inkluderer IP-adressen din, påloggingsinformasjonen, bredbåndet du er koblet til, tidspunktet for besøket, navn og versjonen av nettleseren din, navn og versjoner av nettlesertillegg, plugin-moduler, operativsystem, informasjon om besøket ditt, inkludert opplastnings- / nedlastingsfeil, og sidene du besøkte. Vi samler inn denne informasjonen ved hjelp av ulike teknologier, for eksempel informasjonskapsler (se vår policy for informasjonskapsler).

2.VARIGHET FOR FOR HVOR LENGE VI BEHOLDER DINE PERSONLIGE DATA.

Vi oppbevarer dine personopplysninger så lenge du har en konto hos oss. Hvis du lukker kontoen din, blir personopplysningene dine umiddelbart slettet.

Hvis kontoen din er suspendert eller blokkert, vil vi lagre dine personlige data i en periode på to år for å forhindre at du bryter vilkårene og betingelsene på nettstedet vårt.

I tillegg kan vi lagre personopplysningene dine i ytterligere en periode i den grad det er nødvendig for oss å hevde juridiske rettigheter eller forsvare oss mot dem.

3. HVORDAN VI BRUKER DINE PERSONLIGE DATA.

Vi bruker dine personlige data til å tilby, støtte og utvide tjenestene våre, inkludert til:

  • tilby tjenester av oss eller mellom deg eller oss og våre tredjeparts tjenesteleverandører (for eksempel betalingsbehandling) for å gi deg de tjenester som er forespurt;
  • lar deg tilpasse kontoen, personaliserte dokumenter, profilen og kundeområdet ditt;
  • sende deg informasjon relatert til tjenestene våre (for eksempel bekreftelse på registreringen) via e-post og / eller på andre måter å kommunisere på;
  • gi deg tilgang til våre støttetjenester slik at du kan kommunisere med oss;
  • bevare sikkerheten til nettstedet vårt;
  • informere deg om endringene som er gjort i tjenestene våre;
  • administrere nettstedet vårt, inkludert for problemløsning, tilgang, dataanalyse, testing, forskning, etterforskning og analyse;
  • forbedre nettstedet vårt for å sikre at innholdet presenteres på en mest mulig effektiv måte; og
  • overholde våre juridiske forpliktelser, inkludert bestillinger og andre juridiske eller regulatoriske krav.

4. HVORDAN DELER VI DINE PERSONLIGE DATA.

Vi samarbeider med tredjeparter som er mottakere av dine personlige data, for eksempel våre underleverandører, som er tekniske tjenesteleverandører (for eksempel innen betalingsbehandling, administrasjon og dataoverføringssystemer og innhold, søkemotortilbyder osv.) eller for vår dataanalyse.

Vi vil bare dele dine personlige data med tredjeparter i følgende situasjoner:

  • der det er nødvendig for levering av tjenestene våre (for eksempel å gi dine personopplysninger til våre betalingsbehandlere eller tekniske tjenesteleverandører);
  • for å gjøre det mulig for oss å forbedre og optimalisere nettstedet vårt ved hjelp av analyse- og søkemotorer;
  • for å gjøre det mulig for oss å tilby deg stillingsannonseringstjeneste på tredjeparts nettsteder;
  • der det kreves av loven eller hvor vi i god tro mener at offentliggjøring er rimelig nødvendig for å svare på et krav mot oss, for å etterkomme rettslige prosedyrer, som en del av en etterforskning, eller for å beskytte eiendommen eller den personlige sikkerheten til Resumedone eller dets tilknyttede selskaper eller brukere.

5. DET GRUNNLEGGENDE JURIDISKE FOR VÅR DATABEHANDLING.

Vi samler inn, bruker og avslører dataene vi har på måtene beskrevet nedenfor:

  • når det er nødvendig for levering av tjenester på nettstedet vårt og utførelsen av våre vilkår og betingelser;
  • i lys av ditt samtykke, som du kan tilbakekalle når som helst ved å lukke kontoen din;
  • når det er nødvendig for oss å overholde våre juridiske forpliktelser;
  • når det er nødvendig for å tjene våre legitime interesser, inkludert våre interesser i å tilby personlig og effektiv service til brukerne våre, med mindre dine interesser eller dine grunnleggende rettigheter og friheter overgår disse interessene.

6. HVORDAN OVERFØRER VI DINE PERSONLIGE DATA.

Når vi overfører personopplysningene dine, vil vi gjøre det i samsvar med gjeldende personvernlovgivning, og vil ta passende sikkerhetstiltak for å sikre integriteten og beskyttelsen. Spesielt overfører vi personopplysningene dine til våre tredjeparts tjenesteleverandører etablert utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, og til land som EU-kommisjonen ikke har tatt en “riktig beskyttelse” avgjørelse for, for eksempel USA. I et slikt tilfelle sørger vi for at denne overføringen utføres i samsvar med gjeldende regelverk og sikrer et tilstrekkelig nivå av beskyttelse av privatliv og grunnleggende rettigheter til enkeltpersoner (inkludert av standardkontraktsbestemmelsene fra EU-kommisjonen).

7. HVORDAN SIKRER VI PERSONLIGE DATA

Vi tar passende tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre uautorisert eller ulovlig behandling av dine personopplysninger, eller utilsiktet tap, ødeleggelse eller skade på dem ved å bruke våre interne sikkerhetsprosedyrer, som dekker bevaring og ødeleggelse av dine personlige data, samt tilgang til dem.

8. DINE RETTIGHETER TIL DINE PERSONLIGE DATA.

I tillegg til rettighetene som er gitt deg av gjeldende databeskyttelseslovgivning, og der gjeldende lov eller forskrift tillater eller krever at vi gjør det, vil vi på forespørsel gi deg en kopi av dine personlige data og rette eventuelle feil du har identifisert . Du har også rett til å motta og/eller få oss til å overføre deler av dine personlige data til en annen behandlingsansvarlig. Du har rett til å motsette deg at vi behandler dine personopplysninger og å begrense slik behandling, samt retten til å inngi en klage til tilsynsmyndighetene angående behandlingen av dine personopplysninger.

Vi inviterer deg til å sende inn alle dine forespørsler, spørsmål eller kommentarer om denne personvernpolitikken contact@resumedone.io.

9. Oppdateringer

Denne personvernerklæringen ble oppdatert i juni 2019. Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst for å gjenspeile endrede juridiske krav eller vår behandlingsmetode. Hver av disse endringene vil bli publisert på nettstedet vårt.